Capitol 33 final

777 35 2
                                    

P.O.V AUTORULUI

'PE PARCURSUL VERI'

Marck trebuie sa ia o decizie foarte mare in privinta lui, i spusese deja Liviei despre micul secret si ca inca e in dezvoltare, ca veni vorba de Livia si Mark erau de 4 luni impreuna , insa ea nu incetase niciodata sa se gandeasca la prima ei dragoste Derek, tinea la Mark, il iubea, dar nu atat de mult cat sa il inlature pe Derek din mintea ei, el nu o mai suna, nu o mai cauta iar la un moment dat Livia se gandi ca poate murise iar aceast gand o facea mereu sa planga. Pentru asi stapanii plansus si frica ca Derek murise  se intalnise cu Alex , acesta i spuse ca e plecat din oras  are o viata noua , un nou capitol, atunci Livia se intrista , mi de intrebi isi facea aparitia in mintea ei, cum era posibil sa plece fara nici o remuscare , oare i era dor de ea? sau deja intalnise pe alta? Oare se mai gandea la ea? Sau a fost doar jucaria lui?

P.O.V LIVIA

'PREZENT'

Decizia lui Mark de a pleca de langa mine ma intristeaza in fiecare zi, i simnt lipsa, mie dor de el. Imi scutur capul de toate problemele ce pot sa ma intristeze azi , prima zi de scoala dupa vacanta de vara, d'abea asteptam sa ma intalnesc dinou cu fetele sa fie ca inainte , adevarul e ca nu am mai tinut legatura cu ele am preferat sa plang de una singura cand am aflat ca Mark va trebuii sa plece pentru asi dezvolta puterile de lup, inca i mai auud vocea, cuvintele care mi le spusese acum 2 luni

-Livia o fac pentru binele tau, sar putea sa iti fac rau iubito si nu vreau asta , sa nu ma uiti , am sa vin cat de curand pot, te iubesc

Si pana acum nici un mesaj , nici un apel, nimic, nada. Poate chiar a si uitat ca mai e cineva in oraselu asta dragut care il asteapta, cine stie cu ce curva isi face de cap acolo.

-Livvvvvv

Ma intorc repede si le vad pe cele 2 idioate fugind catre mine

-Ce ma bucur sa te vad

Imi spune Mara luandu ma in brate

-Vai ce dor mi a fost de tine

Continua Aisha facand acelasi lucru.

Insfarit eram bucuroasa bucuroasa pentru ca le vad, pentru ca le am aproape dar tot lipsea cineva din viata mea, acel gol din inima mea inca nu se umpluse pertotal.

-Ce ore aveti azi?

Intreaba Mara

-Istorie

Raspund eu si Aisha in acelasi timp

-Si euuu

Spune Mara bucuroasa, era la acelasi curs deci nu aveam cum sa ma plictisesc.

'IN CLASA'

Un profesor inalt trecut de 40 de ani isi face aparitia, ne saluta , noi ne ridicam si il salutam la randl nostru politicos.

-Azi e prima zi , deci nu am sa fiu rau cu vo. Va las sa faceti ce vreti dar in liniste, maine va asteapta o zi grea.

Imi unesc banca cu cea a Marei si Aishei si incepem sa vorbim despre vara. Aisha isi facuse un nou iubit, imi spusese ca nu se mai gandeste la Alex, Mara fusese in vizita la bunici ,la mare, iar eu spusesem ca am stat singura.

-Iar Mark nu a stat cu tine?

-Mmm.... nu a trebuit sa... plece in vacanta cu parinti  i lipseau mult 

Caut eu repede o scuza. 

Clopotelul suna toate 3 ne uitam pe programul de azi si vedem ca drumurile ni se separa , le mai salut inca o data si ma indrept catre sala de stinte.

'ACASA'

Deschid usa apartamentului , imi trantesc geanta pe canapea , si ma indrept catre bucatarie.

-Marck?

-Iubito ce dor mia fost de tine

Spune el luandu ma in brate

-Ce cauti aici?

-Nu esti fericita ca ma vezi?

Acel gol nu se umpluse, dece? dece nu eram fericita ca il vad ? dece?

To be continued.......

Tocilara : Indragostita de un vampirWhere stories live. Discover now