10. Derek se usmál :O

1.7K 94 3
                                    

Otevřete šampaňské máme kulatiny!♥♡

,,To je blbost. Ty víš všechno. " zasmála jsem se.

,,Zkusím co budu moct, ale teď musíte řešit něco důležitějšího. Když vlkodlak zařve přes celé město, někdo si toho všimne." Řekl a všichni se koukli na Allison. ,,Já to vyžehlím" povzdechla si Allison.

,,Budeme muset počkat až se James zase přemění a ty Stilesi" obrátil se na Stilese. ,,Se musíš držet v bezpečí. "

,,Jo to bude pohoda, sice tady jsou vlkodlaci, lovci, psychostrejda kterej vstal z mrtvých. Takže to bude jednoduchý." Řekl sarkasticky.

,,Cože Peter ožil? ?!!" Zařvala jsem. Pak jsem ho přitlačila ke zdi a zavrčela ,,Kdy ses to hodlal říct. "

Pak jsem ucítila hroznou bolest a s kňučením jsem se schoulela do kubíčka.

,,Zvláštní vypadá to, že ti to brání i sama mu ublížit." Přiklonil se ke mě Deaton.

,,Tos mi řekl brzo" zavrčela jsem.
,,Pokusím se zjistit jak se toho zbavíš. Teď jdi domů a vyspi se."
Řekl.

Já jsem kývla a všichni jsme odešli.

♥·♥ ♥·♥ ♥·♥

Bože jsem tak unavená a ta postel vypadá tak měkce. Vzala jsem si noční košili pak jsem sebou hodila na postel a usla.

Sedím tu na louce, srnky a jeleni tu hopsají. Kytičky kvetou. Když v tu najednou Kate ,,Tady jsi vlčku. Už jsi to zařídila? " Koukla jsem se na svoje šaty byly celé od krve.

Rozhlédla jsem se po louce. Bylo šero. Kytky tu žádné nebyly a tráva byla suchá. Jeleni a srnky leželi na zemi celý od krve. Vzadu ležela mrtvá Snow a já se rozbrečela ,,Ty zrůdo!"

Sen je to jen sen. Ten sen se mi opět vrátil. V tuhle dobu jsem se vždycky probudila. Proč ne teď?

Kate se na mě překvapeně koukla ,,Já? To jsi udělala ty! Koukni se do zrcadla." Vzala jsem zrcadlo, které leželo na zemi a koukla se do něj. Byla jsem tam já. Měla jsem vlasy slepené a pusu od krve. ,,Ne ne ne" říkala jsem. ,,Měla jsi zůstat ve hrobu" zařvala jsem.

Přeměnila jsem se na vlkodlaka a chystala se zaútočit, ale ona řekla ,,Né tak zhurta. Znám tvou slabinu. Přiveďte ho." Zařvala.

Na její zavolání z lesa přiběhli dva chlapíci co za sebou vláčeli nějakou osobu, kterou mi po chvíli ukázali. ,,Stilesi" vyjekla jsem překvapeně. ,,Uteč!" Řekl přiškrceně. Chtěla jsem zaútočit, ale Kate řekla ,,Už mi jsi k ničemu, takže" vzala nůž a bodla ho přímo Stilesovi do srdce. Vyhrkli mi slzy.

Hned na to mě v hrudi popadla obrovská bolest. Koukla jsem se na místo mého srdce a byla tam ta samá díra co u Stilese. Kate si v klidu odešla i s těma chlapama. Připlazila jsem se k jeho nehýbajícímu se tělu a volala pomoc. Přiběhla k nám Allison.
,,Allison pomoc" řekla jsem. Ona vzala luk a zamířila na mě. Začala jsem utíkat a Stilese jsem tahala za sebou. Začala jsem ječet.

S jekotem jsem se probudila. Otevřela jsem oči a rozhlédla jsem se po pokoji. Přede mnou stála Snow, Stiles, Luke, Derek a Deaton hledící do obrazovky. Vzádu znuděně čekali Boyd, Issac a Erika. ,,Ten sen." Řekla jsem potichu. ,,Já vím nemusíš mi nic říkat. Díky obrazovce jsme ho viděli. Tvá sestra řekla že ten sen se ti opakoval a že některé věci jsou nové." Řekl Deaton. ,,Křičelas ze spaní a nešlas zbudit tak jsem zavolala všechny kdo může pomoct." ,,A co on?" Ukázala jsem na Stilese. ,,Navázala ses na něj." Odpověděla Snow. ,,a on a oni" ukázala jsem na Dereka a jeho smečku ,, Oni přišli za Derekem a Derek" udělala pomlku, ,,Tu byl už předtím. " Luke se na ni překvapeně koukl.Derek se kvůli jeho pohledu zasmál.

Derek se kvůli jeho pohledu zasmál

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,O tom si promluvíme potom. Teďka: Co se to sakra děje??!!"

,,Mám dobrou zprávu, špatnou zprávu a lepší zprávu. " řekl Deaton.

,,Jaké? " zeptala jsem se.
,,První dobrá zráva je že ten sen se ti už nebude opakovat,špatná je že toho navázání se nedá zbavit a druhá dobrá: dokážu tě naučit ovládat svého vlka.

,,Jakto že se ten sen nebude opakovat? " zeptala jsem se.
,,Jednoduše" usmál se Deaton a vzal jakousi trubičku. Dal mi ji před obličej a stříknul z ní přímo do mého levého oka.

,,Já si ten sen nepamatuju" řekla jsem zmateně. ,,Skvěle, teď musíme ovládnout tvého vlka. Ale já to nedokážu." Řekl Deaton. ,,Kdo teda?" Zeptala jsem se.

700 slov
Brrr špatnej sen. Nojo Allison v Katiným snu je trochu šiblá XD. Blížíme se ke 200 wiews ♥·♥
Tenhle díl byl trochu nudnej ale ten další bude OMG\ JEŽIŠIMARJA \HUMPF \TO JE TAK CUTE/ NO DEREKU XD/ APOD.

To je prozatím vše bye guys vaše TeenPug

My Wolf Girl [Teen Wolf FF]Where stories live. Discover now