27. Můj Stiles?! :O

1K 51 2
                                    

,,Žert, který jsme zahráli na trenéra, byl to můj nápad. Vzpomínáte? Byl to můj nápad není to náhoda. Nemůže být. " řekl Stiles. ,, Nechci aby to znělo jako že se pleteš, ale nemyslím si že zabíjíš lidi." Zpochybnil to Scott. Stiles zmuchlal papír ,,Bylo to tady, všechno bylo tady." ,,Kámo je ti dobře? Vypadáš unaveně." Staral se Scott. ,,Jo, je mi dobře jen jsem toho moc nenaspal." Odpověděl mu Stiles. ,,Proč nejdeš domů a nehodíš se marod?" Poklepal ho po rameni.

**********************

,,Doktor Gardner se vrátí až příští týden. Chceš si zkusit počkat na doktora na pohotovosti nebo...." Zeptala se Mellisa Stilese v nemocnici. Šla jsem se Stilesem. Stiles začal vrtět hlavou. ,,Stilesi?" Zeptala se Mellisa. ,,Jsi v pořádku?" Ptala se dál s já vstala jako Stiles a chytla ho za ruku. ,,Já nevím, hádám, že úplně ne." Svěřil se. ,,Dobře chlapče" Řekla Mellisa. ,,Pojďte se mnou. To je v pořádku." Uklidňovala ho a vedla nás. Stiles začal být v zombie stavu, tak jsem Mellise pomohla ho přidržovat.

**********************

Stiles Mellise popisoval co se mu děje a přitom mě hladil po ruce. ,,Kolik hodin spíš?" Zeptala se Mellisa. ,,8 hodin." Odpověděl jí. ,,Za noc?" Zeptala se ho. ,,Za poslední tři dny." Odpověděla jsem místo něj. ,,Nebudu se ptát jak to víš, ale cítíš se podrážděně?" ptala se dál. ,,jo." odpovídal dál.

,,Až bych někoho zabil"

,,Nemůžeš se soustředit?"

,,Ne, adderall nepůsobí."

,,Živé sny během dne?"

,,Dobře v podstatě všechno výše uvedené. Myslíš, že víš co mi je?"

,,Myslím, že jo."

,,Co je to?"

,,Věříš mi?"

,,Pokud nedržíš v ruce jehlu."

,,To je midazolim. Sedativum"

,,Proč bys mi dávala sedativum?"

,,Protože trpíš nedostatkem spánku. Lehni si." položila ho.

,,Dobře, za jak dlouho to fungovat? Aha, za chvilku." řekl v polospánku a dal si hlavu na můj klín.

,,Díky mami." Řekl Mellise spící Stiles.

Soucitně se podívala a řekla mi, že můžu zůstat. Odešla a já dál hladila jeho vlasy. Po chvíli přišla Mellisa a usmála se na mě.

**************************

Vzbudila jsem se ve Svéposteli. Pamatuju si jen jak jsem usla v nemocnici. Vzala jsem mobil a zavolala mu, ale nebral mi to. Tak jsem zavolala Scottovi.

,,Scotte, nemůžu zastihnout Stilese."

,,Já vím, volal mi, neví kde je, musíme ho najít. Je někde kde to smrdí a krvácí mu noha.

************************

Já, Scott a Issac jdeme ze Scottova domu a Stiles opět volá. Je v nějakým průmyslovým sklepě. Mrzne tam. Vybíjí se mu mobil. ,,Řekni mu, že ho zachráníme a že ho miluju." Drkla jsem do Scotta a on to vzkázal. ,,Miluju jí taky." Zašeptal.

,,Stilesi proč šeptáš?" Zeptal se Scott.

,,Protože myslím, že tu se mnou někdo je." řekl a vybil se mu mobil.

***********************

Přišli jsme do Stilesova pokoje, kde byla Lydie s Aidnem. Kdyby Stiles nebyl v ohrožení a Lydie by nebyla bunshee, tak by mě dostala žárlivost. Prej ho slyšela a je to matoucí. Lydie se ptá na různý otázky.

,,Náměsíčný se nemohl dostat moc daleko, ne?" zeptal se Scott.

,,Ty sis nevšiml, že jeho jeep je pryč?" koukl se na něj překvapivě Aiden.

,,Ty jsi slíbil, že nezavoláš jeho tátovi. Já ne." odpověděla Lydie a vytáhla mobil.

,,Počkej, Lydie, můžu sehnat víc pomoci." zastavil ji Scott.

Začali se hádat, koho zavolaj zatím, co já vzala jednoho ze Stilesových triček a zavětřila. ,,Nic necítím! Ztratila jsem čich! Kvůli tomu bývalýmu slepýmu pošukovi jsem stratila čich! " Začla jsem panikařit. ,,To je v pohodě, jdeme na stanici." uklidnil mě Scott. ,,My vás doženeme, něco tady je." řekla Lydie. ,,Jo, důkaz naprostýho šílenství." podotknul Issac a já mu zmáčkla ruku, tak až mu v ní křuplo. Chytil se za ní, narovnal ji aby srostla a dál už mlčel. ,,Musíme přijít na to, co s ním je až ho najdeme." přikázal Scott a já on a Issac jsme šli.

*****************************

Jsme už na stanici a Sherif zjišťuje informace s Parishem a Cordovou. ,,Vy tři, pojďte se mnou." řekl a my šli. Chvíli jsme mluvili a pak přišel Parish a řekl ,,Našli jsme ten jeep."

Dojeli jsme na místo a začli ho prohledávat. Byla to nemocnice. Šli jsme na střechu, kde byl Derek se Snow, co řekl ,,Už je pryč, odešel." Issac šel hledat Allison a my šli k Derekovi. ,,Všimli jste si jak silný je pach?" Chtěla jsem odpovědět, ale Scott mě předběhl ,,Jo, ale Kat je bez čichu." Derek říkal něco o potu, který vylučujeme když cítíme vztek, strach nebo odpor. ,,Zhluboka se nadechni a řekni mi co cítíš?" poručil Scottovi, jelikož jsem bez čichu. ,,Stres a úzkost." odpověděl Scott. ,,Co tu dělal?" Zeptala jsem se ho. ,,Nevím, ale rozhodně s někým bojoval." Odpověděl Derek. S někým koho zabiju. Rozhodla jsem se sama pro sebe. ,,S kým?" zeptal se Scott. ,,Sám se sebou." odpověděl Derek. Ok, tak ho nezabiju.

*************************

Podle Lydie je v Eichen housu, takže jsme tam ihned jeli. Sherif požádal k přístupu ke všem sklepům a tak je prohledáváme. ,,Je to tady." Dovedla nás k jednomu Lydie. Sherif vykopl dveře a my vkročili dovnitř. ,,Stilesi?" Volali jsme na něj. ,,Měl být tady." řekla Lydie, když jsme ho nenašli. ,,Tak kde je?" Zakřičeli jsme na ni já a Sherif najednou. ,,Omlouvám se." řekl, ale já jsem mezitím zoufala probírala krabice. ,,Nechápu to." ozvala se za mnou Lydie. Nakonec jsme to vzdali a i mě odtáhli pryč.

Záběr na obrácenou pětku.

*****************************

Scottovi rodiče ho našli a teď je v nemocnici. Spí, já sedím vedle něj a jeho táta před chvílí odešel. Všichni jsou pryč jen já tu pořád sedím na židli. Poslali mě domů, abych se vyspala, ale já spát nemohla.

************************

Je další den a já tu tvrdnu ve škole. Jsme s Lydií a ta je nějak přecitlivělá na různý zvuky. Scott jí nabídl aby s ní šla v šest za Stilesem. ,,Nejspíš bych měla prostě jít domů. Potom ti napíšu." řekla Lydie a šla pryč.

*************************

Sedím na lavičce a čekám asi dvě hodiny až mě pustí za Stilesem. Přišel Scott. Právě jdou dělat Stilesovi testy při kterých můžem být.

Objala jsem Stilese, ale pak se musel odtáhnout kvůli testům. Šli jsme za okno a viděli co dělaj mýmu Stilesovi. Ještě před tím na nás Stiles promluvil ,,Víte co hledaj? Jmenuje se to frontotempolární demence. Části vašeho mozku se začínaj scvrkávat. To měla moje máma. Je to jediný druh demence, který může postihnout i teenagery a neexistuje na ní lék." ,,Stilesi, pokud jí máš něco s tím uděláme." řekl Scott. ,,Nemá ji. Je vlkodlak." přesvědčovala jsem je, i sebe. ,,Jak to víš?" zeptal se mě Stiles a já mlčela. Koukl se na mě, já ho objala a přidal se i Scott.

**************************

Derek přišel a mluvil se Scottem o nějakých sentimentálních kravinách, ale Scott si uvědomil ,,Stiles se nás snažil ochraňovat!" a šli jsme na nemocniční střechu.

1101 slov

Nevím co říct. Bye Guys vaše TeenPug

My Wolf Girl [Teen Wolf FF]Where stories live. Discover now