T J U G O Å T T A

2.1K 77 4
                                    

"Det där va helt jävla underbart!" säger Fanny samtidigt som vi försöker hitta ingången till backstage. Jag kan inte göra något annat än att hålla med henne. Denna kvällen var helt underbar! Vi kommer fram till en vakt som står framför nån dörr.

"Är detta backstage?" frågar jag honom.

"Ja, vad gör ni här?"

"Vi ska träffa killarna"

"Det ska alla andra också göra, behöver jag kalla hit vakter?" jag suckar och tar upp mitt pass. Han kollar på den och nickar sedan.

"Följ mig" säger han och vi följer efter honom. Jag är väldigt nervös. Det känns som om hela min kropp skakar och jag är jätte torr i munnen.

"Hur fick ni dem biljetterna?" frågar vakten.

"Det är en ganska lång historia" säger Fanny och skrattar smått.

"Här är det, de är där inne, ha kul" säger han och lämnar oss ensamma. Mitt hjärta dunkar obehagligt fort när jag knackar på dörren. Jag tar tag om Fannys hand och klämmer till den.

Dörren öppnas och framför oss står Oscar utan tröja. Jag får kämpa ordentligt för att inte svimma.

"Tjena tjejer! Kom in!" säger Oscar och släpper in oss. Rummet vi kommer in i är väldigt stökigt. Det ligger kläder överallt och massa andra saker.

"Kom Omar! De är här!"

Omar kollar upp från sin mobil och flyger upp i ett glatt leende när han ser oss. Vi kramar om både Omar och Oscar. Hela tiden undrar jag vart Felix och Ogge är, men speciellt Felix.

"De andra är där ute, hur vill du träffa honom?" säger Oscar.

"Som vi först träffades"

Vi går ut i korridoren och längst bort ser jag Felix stå med ryggen emot mig och prata med Ogge. Jag tar upp min mobil och tar ett djupt andetag innan jag skickar ett sms till Felix.

Agnes:
Hej

Felix:
Varför har du inte svarat? Har varit jätteorolig ju!!

Agnes:
Vänd dig om..

Jag lägger ner mobilen igen och ser hur Felix vänder sig om och våra blickar möts.

-

CLIFFHANGER MOHAHAHA

SMS | FSWhere stories live. Discover now