Sfârșitul!

2.9K 133 14
                                    

Eram în baie îmi facem un duș fierbinte, eram în cadă de vreo ora și ceva stăteam și mă gândeam la chestia cu Kevin , el ține la mine și eu la el ne potrivim unu altuia.

Dupa o luna

Eram in magazinul cu rochii de mireasa ,trebuia să-mi cumpăr rochia . Eram cu mama,mama-soacră ,Oni și Kyra. Eram așa bucuroasa de nunta mai era o săptămână și o sa fiu Keyly Weldan .

Am probat cred ca o suta și ceva de rochii de mireasa nici una nu mia plăcut.
Ma uit plictisita la rochile de mireasă până când am văzut rochia perfecta. Era din dantela sus era cu pietre ,corsetul era in forma de inima far bretele îmi scoteau sânii în evidență iar in jos era pufanta era din dantela iar jos la margini era cusuta cu cu pietre . Pun o vânzătoare sa o dea după manechin jos , într--u în cabina de probat și gata

Ma uit in oglinda și rămân blocată arătăm super în rochia aceea,ies din cabina de proba și le arat rochia și ele raman la fel de uimite ca mine .
- Arăți....

-Stiu nu !

-O luam ! Spune Monica (mama lui Kevin)

După ce plătim rochia,am mers după tocuri,coroniță,valul,bijuterie si vergete și tortul .
Eram așa emoționată și bucuroasa ,relația mea cu Kevin este din ce in ce mai frumoasa ,daca cineva imi spunea asta acum un an nu as fi crezut nicioada,cu Andrew sunt prietena buna ,la fel si cu Dante si Dark.
*
*
*

Eram seara eram la restaurant ,după nunta am mers acolo cu familia,prieteni și cunoștințele ,totul era bine,ma simțeam împlinită ,aveam o familie iubitoare și tot ce îmi puteam imagina

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Eram seara eram la restaurant ,după nunta am mers acolo cu familia,prieteni și cunoștințele ,totul era bine,ma simțeam împlinită ,aveam o familie iubitoare și tot ce îmi puteam imagina.

După 20 de ani

Stau cu Kevin pe canapea din sufragerie ne uitam la meci juca Dimano cu Craiova , Dinamo avea 4 și Craiova 2 ,deci Dinamo va câștiga ,erau în ultima repriza .

-Dinamo ! Va câștiga ! Spun sigura pe mine

-De unde știi ? Poate....

-Poate va câștiga Dinamo , în fine !

-Bine ! Spune și îmi fură un sărut pasional și dulce.

Încă mă pierd în cele doua oceane ale lui , și simt că mă îndrăgostesc iar de el ca în prima zi în care ne-am întâlnit întâmplător în parcare.

-Mama ,Alberto nu mă lasă în pace! Strigă Rose la mine coborând scările cu Alberto pe urme sale

-Alberto las-o pe sora ta în pace!

-Mama ști că Rose vorbește cu un băiat ! Nu are voie să vorbești cu băieți! Spune Alberto

-Off.....Alberto las-o pe Rose în pace. Rose ce băiat?întreb

-Al cui este?Cum îl cheamă?Spune ca să știu pe cine castrez și omor în baie?întreabă Kevin serios ,chicotesc la cuvinte spuse de el .

Îmi place de el ca este așa protectiv cu copii lui mai ales cu Rose care are 17 ani și Alberto 19 ani .

-Tataaaa! Exclama Rose enervantă

-Nici un tata, cine este ?

-Un coleg de clasă! Spune ea dezamăgită de tatăl ei

-Și cum îl cheamă ?

-Tataaa!!!

Deci asta e povestea mea frumoasă!

Deci asta e povestea mea frumoasă!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Sfârsit!!!!!!!!!!

RebelaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum