Capitolul 7

3.3K 213 33
                                    

'Nu mai plange Cassie
Nu te mai purta ca un copil mic, când tu nu eşti aşa!
Pe cine încerci să păcăleşti?
Esti doar o fată naivă care habar n-are în ce s-a băgat'

-Daca te mai misti nu am cum sa iti schimb bandajul, asa ca stai locului! imi zice din nou din nou Alex, care se chinuie sa-mi dea jos bandajele de la genunchi si sa-mi puna altele.

Dar eu continuam sa scancesc, ma durea incredibil de tare si cand ma gandeam ca urma cel de pe brat

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Dar eu continuam sa scancesc, ma durea incredibil de tare si cand ma gandeam ca urma cel de pe brat.

-Tot nu inteleg cum s-a intamplat asta.

-Ti-am explicat de o mie si una de ori, Alex!

-Nu stiu ce a fost in capul lui Jeff cand te-a adus acolo, sau mai ales cand te-a lasat singura.

-Nu stiu si nici nu-mi pasa, eu doar vreau sa plec de aici!

-Usor de zis, greu de facut!

N-am mai zis nimic, doar imi plimbam ochii prin camera, ma uitam la Alex care statea in genunchi langa pat si imi schimba bandajele.

-Am terminat la stangul, acum fii atenta, la dreptul ai o lovitura urata, deci o sa doara mai tare cand iti dau asta jos, asa ca incerca sa stai nemiscata!

N-am zis nimic, dar am dat din cap aprobator, iar Alex a tras incet de bansaj. Mi-am smucit piciorul din mana lui fara sa vreau cand am simtit durerea, am privit bandajul plin de sange. Am inceput sa plang si mai tare.

-Ti-am spus sa nu te misti, imi pare rau! Inainte sa apuc sa mai zic ceva, m-am trezit intr-o imbratisare mare, i-am raspuns imediat, mi-au lipsit imbratisarile calde. Mi-am lasat capul pe umarul lui, si-am incercat sa-mi stapanesc lacrimile. Mi-a dat drumul lent. Cu ambele maini pe umerii mei, incercand sa nu-mi atinga rana, m-a privit cu acei ochi verzi, aproape cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut, mi-a zambit calm si s-a aplecat sa-si termine treaba.

Era concentrat pe ceea ce facea, mi-a legat in jurul genunchiului un fel de fasa, inainte sa stranga a ridicat privire si mi-a zambit coltul gurii, apoi a strans tare incat am scancit iar de durere in timp ce strangeam in maini cearsaful de pe pat

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Era concentrat pe ceea ce facea, mi-a legat in jurul genunchiului un fel de fasa, inainte sa stranga a ridicat privire si mi-a zambit coltul gurii, apoi a strans tare incat am scancit iar de durere in timp ce strangeam in maini cearsaful de pe pat.

Seductie criminala: Jeff the KillerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum