Pune-ti o dorinta ...

123 7 3
                                    

AM FACUT CATEVA SCHIMBARII PRIN POVESTE . SPER SA LE CITIT SI SA VA PLACA .

##~Dedic partea asta Andreei ~ sarbatoritei mele ~ Fara tine nu gaseam personajele ~~ Si Ralucai pentru ca vorbesc cu ea la telefon ♥♥

Sper sa va placa in continuare . Comentati indiferent de parere . Imi plac criticile constructive . ♡

####

Poate ca fusese doar un vis , dar stiam ca nu era posibil sa nu ma chinuie amintirea lui . Chiar imi doream sa nu se mai intample nimic cuidat pentru o data in viata mea . Era ca si cum atrageam chestiile astea .

In dimineata aceea foarte tarzie ma trezisem cu o durere surda de cap . Soarele stralucea orbitor , iar in casa era o caldura infernala . Trixie ma astepta in bucatarie , cu o cana de ceai de menta . Avea un zambet fericit pe fata , iar cearcanele inca putin vizibile le acoperise cu un strat de fericire . Era incredibil cat de diferite erau starile noastre . Puteam sa jur ca eu aveam pe fata imprimata o mutra acra , de "va urasc pe toti atat de mult " . Dar probabil ca era obijnuita cu expresia mea de dimineata .

-Salut , somnoroaso . Cum te mai simti ? intreba ea , fara sa isi piarda zambetul .

Nu voiam sa ii stric buna dispozitie , desi era foarte tentant . Pur si simplu am dat din cap in semn de salut , si m-am asezat la masa veche din lemn .

Bucataria era , spre deosebire de restul casei , cea mai moderna parte . Era de doua ori mai mare decat camera mea , iar mobila era destul de bine aranjata. Culorile fusesera pastelate , dar acum praful isi pusese amprenta asupra locului , facandu-l sa arate mai degraba ponosit si vechi. . Imi doream sa amenajez eu locul acela . Chiar daca nu am apucat sa facem nimic in casa .

Trixie imi inmana ceasca de ceai , si imi astepta mutra satisfacuta ce urma mereu dupa acest ritual . Era extaziata de ceva , ceea ce ma scotea din sarite , pentru ca tot tinea in ea , in loc sa ma anunte unde avea sa ma mai tarasca dupa bunul ei plac .

Imediat ce am luat prima gura din ceaiul meu favorit , Trixie exploda in cuvinte , explicandu-mi cu un val de amanunte ceva neinteligibil , care probabil avea sa ma scoata din sarite .

-Pune pauza , femeie ! urlu eu , disperata pe la mijlocul furtunii . Acum , respiraa , si repeta tot in slow-motion , continui eu fixand-o cu privirea.

Trix., se conforma si repeta totul mult mai incet .

-Nu urla la mine cand am sa iti spun , dar Victor a spus ca , avand in vedere ca este atat de cald afara, ar terbui sa iesim undeva , iar el sa oferit saneducalaunconcertinaerliberinsearaasta . SieucredcatePLACE.

Poate ca nu intelesesem tot la sfarsit din cauza vitezei cu care incepuse sa vorbeasca din nou , dar nici nu trebuia . A fost destul cat sa ma faca sa ma inec cu ceaiul si sa imi vina pe nas . Fix asta imi mai trebuia : o Trixie care sa creada ca baiatul pe care eu incerc sa il evit , ma place . Stiam deja ce urmeaza , pentru ca ultima oara cand ea crezuse ca un baiat ma place , m-a aruncat de pe barcuta pe care stateam pe mare , putin dupa geamandura , pentru ca acel salvamar sa ma salveze . S-a dovedit a fi gresita prezicerea ei , dar "macar ma salvase" . Incetasem sa ma mai gandesc ca putuse sa ma omoare , atunci cand imi luase bilete la concertul trupei mele favorite .

Cred ca mi se citea oroarea pe fata , pentru ca Trixie ma lua de mana si imi ordona :

-Sa nu crezi ca ai dreptul sa scapi . In urmatorul moment pe misti si te schimbi de pijamalele tale ponosite in ceva sexy si vi cu mine .

-Mai bine mor calcata ee tractor , T . E o caldura infernala , iar tu ma tarasti afara . Plus ca , dupa fiecare plan al tau de a ma combina cu cineva , m-am trezit mereu cu ceva rupt , sau cel putin cu cateva vanatai .

My everythingUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum