Chapter 17

5.9K 227 0
                                    

„Nialle?" Zašeptala překvapeně, když jsem ji hlazením probudil. Do očí ji okamžitě vstoupily slzy. „Neplač, miláčku." Roztřeseně na mě pohlédla a usmála se. „Musíme jít, Mercy tu má nějakou schůzku..." Kývá a když se loučím s Mercy, prosím ji, aby téhle práce nechala, že i ji pomůžu. Jen s úsměvem vrtí hlavou a šeptá, ať se hlavně postarám o Abby.

Držím ji za ruku, vedu k autu a ona se plaše rozhlíží.
„Je mi jedno, jestli nás někdo vyfotí, vykašli se na to." Podívá se na mě, setře si slzy a kývne. U mě doma se zavírá ve sprše. Vrátí se v mém oblečení a beze slova se posadí na křeslo. Nohy stočila pod sebe a dívala se na parkety.

„Abby?" „Co když se něco stane? Něco, čeho budeš litovat?" „Litovat budu jen ve chvíli, pokud mi nedáš šanci." „Copak tobě to nevadí? Tu nálepku, co mám... Nialle, toho se jen tak nezbavím." „Uvědom si, že já tě znám. Vím, tvůj příběh, vím, kdo jsi a na tom záleží. Nic jiného není důležité. Názory ostatních, jdou mimo mě. A jestli se bojíš, co na tebe řekne moje rodina... Abby, až tě poznají, tak pochopí. Dej mi šanci, ti dokázat, že mi na tobě opravdu záleží a moje zamilovanost není jen chvilkové vzplanutí. Stačilo pár hodin a získala sis mě." „Vždyť mě ale vůbec neznáš... Jak ses mohl tak rychle zamilovat? A... Chceš mi pomoct, dát mi peníze... Ale to já přijmout nemůžu." „Rychle se zamilovat? Copak ty ke mně nic necítíš? A co se peněz týče... Už jsi to přijmula." Uhnula prvně očima, teď mi věnovala nechápavý pohled. „Přijmula? Jak to myslíš?" „Zaplatil jsem ti nájem." „Cože?! Nialle...! Dám ti to! Splatím ti to." „Nechci to. Chci něco jiného." „Co?" „Tebe."

Vytáhla se na nohy a posadila se mi na klín. Majetnicky jsem sevřel její boky a ona mi projela prsty vlasy. „Chceš, abych ti to splatila sexem? To ti nepřijde, jako styl, kdy já jsem kurva?" „Ne, chci tvoje tělo, když mi ho dáš. Dobrovolně, sama po tom toužící... Není to splacení, je to jen čistá touha, po tvém těle." „Když ti ho dám?" „Nebudu tě k ničemu nutit. Není to povinnost." Přejela mi dlaní přes hruď. „Chci." Šeptla do mých rtů.

Pomohl jsem ji sundat svoje triko, ústy se mi přitiskla ke krku. Spokojeně zavrním a zvrátím hlavu. Pobaveně jsem se uchechtl, začala mi na krku tvořit značku a já ji spokojeně vjel dlaní do vlasů.

„Hej, hej!" „Co se ti nelíbí?" Směje se, když ji chytím za ruce, které se mi snaží rozepnout rifle. „Jsi až moc oblečená." „Co ti brání, mě svléknout?" Mikina z jejího těla odletěla. Užasle jsem pohlédl na obnaženou hruď. Usmála se, dala mi pusu a zvedla se v kolenou. S dravostí, jsem se ústy přitiskl na pokožku prsou.
Vískala mě ve vlasech, sykala... Zachytil jsem lem svých tepláků, na jejím těle a začal je stahovat. Pobaveně se mi nad hlavou zasmála a políbila mě do vlasů. Odhodil jsem je a ji stáhl pod sebe. Omotala mi nohy kolem pasu a s nevinností v očích, se na mě dívala. „Jsi nádherná." „A ty ukecaný." Nezúčastněně trhla rameny a dožadovala se polibku.

Rozepínala mi rifle, nechal jsem ji a dobrovolně jsem ji pomohl, je sundat. Vytáhl jsem ji na sebe, užasle na mě pohlédla a nechápavě se otočila po pohovce, ze které jsem ji odnášel.

„Chci se s tebou milovat tady, pohovka bude dobrá na nějakou rychlovku." Zamumlal jsem ji do rtů, když jsem ji položil do postele.

Lap DanceWhere stories live. Discover now