#Part 6.

4K 49 5
                                    

#Part 6. (Extra lang)

Justin's P.O.V.

Het is zondag vandaag en ik maak mijn zonneschijntje naast me wakker. We gaan vandaag Pattie in de watten leggen en we gaan voor haar heel het huis kuisen. Er wordt veel gelachen en veel gegiecheld maar ook gewerkt. We nemen even pauze en we hangen vol schuim van het kuisproduct.

Shirley kijkt naar het zwembad en ik neem ondertussen de tuinslang. "Kiekeboe!!" zeg ik terwijl ik Shirley helemaal natspuit. "Ooh! Ik neem je wel terug!" Roep ze. Ze komt naar me toe.

Shirley's P.O.V.

Ik stap naar Justin toe en ik trek aan zijn haar. Ik geef hem een kus. De tuinslang zit nog tussen ons. Ik leg rustig mijn hand op zijn hand die de tuinslang vast heeft. Ik knijp zo hard ik kan tot de tuinslang spuit. "BAM!" "Recht in you 're Face Babe!" roep ik. En ik zet het op een lopen. Justin kan er gelukkig mee lachen en loopt naar me toe.

Justin's P.O.V.

Ik ren zo hard ik kan naar Shirley, ik neem haar in mijn armen en spring in het zwembad samen met haar. Ik draai haar hoofd naar me toe. Ze ligt nog steeds in mijn armen en ze heeft weer adem. Ik kus haar zachtjes op haar lippen. Ze kust me terug. We tongzoenen wat en we besluiten om weer aan de slag te gaan. Er moet tenslotte nog gewerkt worden.

Na een paar uur komt Pattie thuis van d'r werk. "Wauw" "Vind je het goed?" "Dankje!" En ze geeft ons een knuffel. "Gaan jullie nu maar beginnen aan jullie avond! Amuseer jullie boven!" Dat laten we ons geen 2 maal zeggen. We rennen de trap op en springen in de douche na het lange werken. We kussen elkaar in de douche en ik vinger haar al rechtstaand in de douche. Ze gaat zitten waardoor ik haar nog beter kan vingeren. Ze pijpt me. We maken het af op bed en vallen dan toch inslaap.

De week vliegt razendsnel voorbij, sneller dan we wilden. Het waren de laatste 2 dagen voor ik Shirley moest missen. Een week lang.

Ik zat op mijn bed en was aan het whatsappen met Shirley. We keken elkaar aan en ze zei." Wat zijn we een idioten." Ik stond op en ging naar haar toe. Ik kietelde haar en zei. "Ik ben geen idioot! En stopte niet met kietelen. "stooooppp!!!!!!" giechelde ze. "Say that you loved me! Say it!" "Oke, o-oke, I love you!" Ze stond recht en ging wat van me wegstaan. "NOT" riep ze dan. Ik rende achter haar. We liepen heel de slaapkamer rond. Ik had haar te pakken. "Hebbes!" "Neen, Boze wolf doe me geen pijn!" roept ze. Ik deed haar truitje omhoog en likte haar buik. "Hahaha, stop, dat kietelt" Ik gaf een zoen op haar navel. "haha, stop, stop!" Ik gaf haar een kus.

Het weekend was half om. "Wacht eens, ik heb een idee. Riep Shirley. Ze stuurde een bericht naar haar mama. "YES!" riep ze. Ze vloog rond mijn nek en gaf me duizend kusjes. "Wat 'yes'?" "JE MAG MEE!!" "O really!!?? Meen je dit?" "neen!" "What?" "Tuurlijk! Ik heb gevraagd of je mee mocht naar de Ardennen en ze zeiden ja!" "ge-wel-dig!" Ik spring op haar en geef haar een stevige knuffel! Ik kuste haar wel 10 duizend maal! "I love you!" zei ze. "I love you more babe" En ze bloosde.

Ik vertelde het nieuws tegen Pattie en ik mocht mee en ze was blij voor me. Ik pakte mijn koffers en we waren klaar om te vertrekken.

_______________________________________________________

Dit was extra lang omdat ik pas vanavond weer kan uploaden.
Willen jullie ook stemmen als jullie het goed vinden? Groetjes! Yentel! ❤️❤️❤️

I'm His beauty, He's my beat.  [Finished]Where stories live. Discover now