#Part 10.

3K 64 7
                                    

#Part 10.

Justin’s P.O.V.

De volgende morgend word ik wakker. Shirley ligt nog exact op mij hoe we in slaap zijn gevallen. Ik ga rustig met mijn vingers door haar haar. Ik zie dat ze kippenvel krijgt. Ze lacht een beetje. “Goedemorgen Beautiful” “Goedemorgen lieve schat!” “Wat wil je vandaag allemaal doen” zegt ze. “Ik weet niet, sebiet douchen en wat gaan wandelen in de buurt en jou dicht bij mij willen hebben.” “Wel, dat zijn perfecte plannen!” zegt ze. Na 15 minuutjes komen we uit de tent en gaan douchen. We kruipen samen onder de warme stralen. Ik geef haar kusjes op haar schouders. Ze kreunt een beetje. Ik zeep haar heel liefdevol in, en spoel haar af. Dat doet ze ook bij mij. Ze schrijft iets op mijn rug. Ze neemt er een foto van en post die op Instagram. ‘Mijn lieve schat.’ Zet ze erbij. Ze legt haar gsm weer weg en we wassen elkaar weer verder. Ze scheert haar benen en ik help haar. Na het douchen gaan we naar onze tent en de tafel staat al open. Haar ouders zijn ook al wakker en zijn aan het ontbijten. “Hier zijn mijn schattige dortelduifjes” zegt haar pa. Ik lach en zij bloost. “Je moet je niet schamen hoor” zeg ik, en leg mijn arm rond haar schouder. We eten en de dagen vliegen snel voorbij. De 10 dagen Ardennen zijn voorbij en vanaf dan zit Shirley meer bij mij en ik bij haar. Er was geen dag buiten donderdag dat we niet bij elkaar waren. Ik bedoel ze moest op donderdag Volleyballen en ik zet haar af en haal haar weer op. Zo gaat het wekenlang door.

-7 Jaar later.-

Shirley’s P.O.V.

Ik en Justin zijn getrouwd en hebben 2 kindjes. We zijn dol op kindjes. Ik ben in verwachting van een 3de kindje. Het wordt een meisje. We hebben 1 jongen en 2 meisjes. Lana, Anna-Marie en Sam. Justin maakt steeds grapjes omdat hij het mindere geslacht is in ons gezin. We zijn nog steeds heel gelukkig samen, en we hebben ook een hondje. Tibo noemt hij. Ik kan me geen beter leven voorstellen dan dit perfecte gezin. Thank God. Ik sluit mijn dagboek en geef mijn gezin een stevige knuffel. “I love you guys” Zeg ik. “We love you too” Zeggen ze in koor.

Einde.

_______________________________________________________________

Zo, ik hoop dat jullie dit verhaal een beetje leuk vonden. Dit verhaal heb ik gemaakt voor mezelf& Shirley. Groetjes Yentel! x-x-x

-Bedankt voor het stemmen, blijf stemmen, ik heb al 300 en ...  lezers, danku!!! <33

I'm His beauty, He's my beat.  [Finished]Where stories live. Discover now