Iris si Adam

17 0 0
                                    

Iris Pov.

Intru in club, ma simt ca un peste pe uscat imi arunc ochii prin incapere si respiratia mi se taie atunci cand intalnesc ochii aceia verzi atintiti spre mine, chipul pare sculptat de insasi Apollo; iar corpul masiv si bine proportinat ma face sa am ganduri nu foarte ortodoxe.
Tresar cand aud vocea Kyrei chicotind zgomotos..
- Robert!!! Rade cu gura din ureche in ureche sarind practic in bratele varului ei.
Acesta o prinde in imbratisare invartind-o in acelasi timp, de parca nu s-au vazut de o viata, desi cei doi s-au intalnit acum cateva saptamani la New York.
Privirea mi se indreapta spre Robert analizand barbatul din fata mea, ochii aceia calzi si negrii, parul brunet si tonul masliniu a pielii, corpul bine lucrat si acum mai matur de la ultima intalnire, desi trasaturile fetei imi par in continuare copilaresti.
Chicotesc cand sunt prinsa intr-o imbratisare de trupul lui masiv si invartita pe sus la fel ca si Kyra.
- Hey Dalia, este o adevarata placere sa te revad!!! Rade stiind ca detest sa mi se spuna pe cel de-al doilea nume.
- Hey iepuras!! Scot limba copilareste, mentinand sarcasmul.
- Dalia, Dalia mereu aceeasi... Dar chiar ca au trecut anii frumos pentru tine. Ma prinde intr-o pirueta, pentru a ma analiza.
Brusc imi dau seama ca sunt analizata de inca cateva perechi de ochi, printre care si acei ochi verzi..cu aceeasi privire intensa.
Robert ma prinde din nou intr-o imbratisare delicata de aceasta data si imi sopteste tandru:
- Chiar mi-a fost dor de tine Iris, foarte dor.
- Si mie.. Rasuflu usurata inchizand pentru o secunda ochii.
Dupa cateva secunde de imbratisare Kyra il trage pe Robert spre Maya si Brigitte, facandu-le in sfarsit cunostinta oficial.
- Deci tu esti Brigitte?? Sexy precum glasul, se aude vocea lui Robert, facand referire la o "convorbire" mai aprinsa ce au avut ocazia sa impartaseasca.
- In carne si oase.. Vine raspunsul arogant al Brigittei.
Robert se intoarce spre noi indicand spre prietenii lui, la o analiza scurta toti cei 3 cu Robert in frunte par ca fiind scosi dintr-o revista...
- Ei sunt: Alan, Pierre si Adam gazda noastra in aceasta seara.
Alan un tip cam la fel de inalt ca si Robert, blond cu ochii albastrii, corpul bine lucrat, masiv cu un zambet ametior de sexy.
Pierre este un alt tip ilegal de sexy, parul ciocolatiu, ochii aramii ca de caprioara, putin mai inalt si mai facut ca Robert, zambetul lui imi aminteste de lupul imbracat in miel, zambesc in urma comparatiei.
Adam, privirea imi ramane din nou spre el simt furnicaturi in tot corpul. Ochii verzi patrunzatori, parul brunet carliontat, buzele pline.. Oh Doamne! Privirea aceea imi trimite fiori reci pe sirea spinarii.
Mana imi este capturata de a lui si aud o voce si mai ravasitoare.
- Este o placere sa te cunosc Dalia.
- Iris!! Vocea imi rasuna ma tare decat ma asteptam, pufnesc aproape enervata.
- Iris.. Continua sarutandu-mi mana.
Sarutul acela mi-a trimis furnicaturi prin tot corpul, caldura mainilor lui imi incalzesc simturile.
Imi retrag timid mana, trecand-o prin parul care imi pica in valuri.
Kyra imi prinde mana si ma indreapta spre masa rezervata noua.
Atat Pierre cat si Maya se ridica exclamand in cor: " Sa inceapa distractia".

Adam Pov.

Ma asez la masa noastra care este si masa unde sta Kyra cu prietenele ei.
Iris, ce nume frumos, privesc persoana din fata mea, ochii aceia albastrii intensi, parul ca de abanos, liniile delicate a fetei...buzele pline, simt cum pantalonii ma strang dintr-o data cand arunc o privire peste rochie care ii scoate in evidenta trupul ca de zeita.

Imi arunca o privire, iar eu simt  cum un fior imi strabate tot corpul, ma pierd in ochii ei care acum ma privesc fix, muscandu-si buza de jos. Tensiunea  din pantaloni creste si inainte sa explodez, ma ridic si ma indrept spre ea...

- Dansezi?? o intreb pozitionanadu-ma langa ea.

Imi raspunde printr-un zambet si intinde mana ei delicata spre mine si imi arunca din nou acea privire in care ma pierd, este prima oara cand mi se intampla asta cu o femeie.

Ne indreptam impreuna spre ringul de dans, o cuprind in brate desi ritmul melodiei este foarte energic, ii lipesc trupul delicat de al meu, o simt cum se crispeaza si ma impinge delicat...

- Adam!!?? Nu cred ca ritmul nostru se potriveste melodiei... 

Imi zambeste rusinata insa atentia mea este indreptata spre buzele ei pline, nu ma pot abtine.. Trebuie sa le gust!!! O trag mai tare in brate , imi pozitionez o mana pe ceafa ei si o prind intr-un sarut pasional, salbatic, posesiv ii devorez gura de parca ar fi ultimul lucru pe care il mai fac in seara asta.

O simt cum ma impinge, iar palma ei se lipeste de obrazul meu stang.

- Ce crezi ca faci???!!!! o aud suierand..

EsenteWhere stories live. Discover now