Iris si Adam

1 0 0
                                    

Adam Pov.


Ma lasa din nou singur in mijlocul ringului de dans, fata aceasta clar nu stie cu cine se pune, dar macar acum sunt satisfacut de rezultat si rad ca nebunul de reactia ei; cred ca o contributie la aceasta stare o au si paharele multiple de alcool pe care le am la bord. 

Inca zambind ma pun in miscare catre masa rezervata noua pentru a o mai tachina pe aceasta floricica aroganta, insa observ cum nervoasa isi ia poseta si se indreapta spre usa; imi schimb directia de mers, dar sunt oprit de ochii furiosi a Kyrei.

- Ce crezi ca faci?!? Cred ca ai facut de ajuns pentru aceasta seara! imi spune pufnind, iar eu incep din nou sa rad ca un nebun.

- Crezi?? Ai impresia ca imi pasa de parerea ta?? Prietena ta clar nu stie cine sunt eu si vreau sa o luminez...

Ma trezesc cu o alta palma din partea Kyrei si ma apuca nervii, fetele astea sunt nebune, macar floricica avea "motive justificate" ; dar nebuna asta cred ca a fumat ceva de isi permite asa ceva. 

Ritmul inimii imi creste si tamplele imi explodeaza, cred ca aceasta domnisoara va fi prima mea victima feminina batuta; ma indrept amenintator spre ea insa Robert imi apare in fata comunicandu-mi din privire sa ma calmez, inchid ochii facandu-mi planul de razbunare pentru tupeul celor doua, trec pe langa cei doi si ma indrept spre iesire clar am nevoie de aer.


Iris Pov.

Lumina soarelui isi face simtita prezenta in camera, iar eu printre perne si paturi ma intreb unde este telecomanda jaluzelei pentru a face intuneric deoarece capul imi explodeaza de durere si oboseala..... Stiam eu ca este o idee proasta sa merg la petrecerea de aseara, sper ca dupa-masa sa fiu apta pentru cina din casa parintilor mei; tata imi spunea ieri ca are sa discute cu mine ceva important.

Ma ridic nervoasa din pat deoarece soarele nu imi permite sa mai inchid ochii, iar acea telecomanda este de negasit, ma indrept spre baie si imi fac tabieturile de dimineata; iar in minte imi vin imaginile de la petrecere, acei ochi verzi, acele buze senzuale si mai ales senzatiile acelor saruturi, clar am inebunit ma spal pe fata de mai multe ori dupa care ma indrept spre bucatarie pentru cauta niste leacuri pentru mahmureala...

Telefonul imi suna si simt ca, capul meu va exploda, raspund repede si vocea Kyrei imi sparge timpanele:

- Hellllo!!! Ce faci?!!! Esti bine???!!! si o pufneste rasul, iar mie imi vine sa o omor, clar inca se afla sub influenta paharelor de aseara.

- Da!! Vorbeste mai incet, ca simt ca imi sangereaza urechea de la vocea ta "suava".... Nu dormi la aceasta ora??

- Nu!!! Acum ma indrept spre tine, dar trebuie sa gasesc cheia usii apartamentului lui Alan, oare unde o tine??!!! 

Incep sa rad de prietena mea, este incurabila, o sursa inepuizabila de energie; inchid telefonul si ochii imi raman la mesajul primit de la un numar ce nu il am in agenda, deschid mesajul si telefonul imi scapa din mana: " Floricica, acesta este doar inceputul... Sfarsitul va fi cu tine sub mine strigandu-mi numele si cerand mai mult!"

Imbecilul! De unde are numarul meu, degetele ma mananca asa ca ridic telefonul si ii raspund la mesaj fix asa cum merita: " Pasarea malai viseaza! Inceputul si sfarsitul a fost azi-noapte!"

Ma mai invart prin casa, incep sa probez haine pentru diseara si soneria imi sparge timpanele, fug repede spre usa, asta trebuie sa fie Kyra... Deschid usa si imbecilul este in prag, iar eu port doar lenjeria intima...






You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 20, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

EsenteWhere stories live. Discover now