Birbirimizi seviyoruz---Bölüm 12

1.4K 98 3
                                    

 "Ah cidden Taehyung. Kendini ön yargılara karşı kapatmalısın."  karakoldan çıktığımızdan beri bana buna benzer şeyler söylüyorlardı. Yine sinirlenmiştim ama bu sefer bir şey demeye hakkım yoktu. Bizimkiler gelmeseydi 3 gün orada kalacaktım. 

"Tamam hyung özür dilerim." dedim. Sonunda yurda geldiğimizde direk arabadan indim ve odama geçtim. Banyoya girdim ve aynanın karşısına geçtim. Ayna da kendime baktım kaşım patlamıştı. Kanı sildim ama yarayı neyle kapatacağımı bilmiyordum. Duvarda asılı olan ilk yardım dolabından yara bandı aldım ve yapıştırmaya çalıştım fakat bir el buna engel oldu. 

"Aish Taehyung dur öyle olmaz o." dedi Jimin. Cidden o kadar şeyden sonra bana kızgın değil miydi?.

"Hadi sen içeri geç bende malzemeleri alıp geliyorum." Hiç bir şey demeden içeri geçtim ve yatağa oturdum. Ardımdan da elinde bir kaç malzemeyle Jimin geldi ve yanıma oturdu. 

"İlk önce yaranı iyice temizleyelim sadece kanı temizlemekle olmaz" dedi ve pamuğu yaraya sürmeye başladı. Canımın yanmasından korkuyormuş gibi çok yavaş hareketlerle temizliyordu. Bende hiç bir tepki göstermeden halıyı inceliyordum. Onu bu kadar sevmem normal mi?. O yanımda olmadığı zaman kendimi kaybediyorum. O yanımda olduğu zaman onun üzülmesini sağlıyorum.

"Heh oldu." dedi Jimin ve yüzüne içten bir gülümseme yerleştirdi. Bakışlarımı halıdan çekip Jimin'e yönelttim.

"Jimin..." dedim. O mükemmel gözlerini benimkilere kenetledi.

"Efendim sevgilim." 

"Bana kızgın mısın?" dedim sesim titrek çıkmıştı çünkü gözümün önüne Jimin'in ağlarken ki hali gelmişti. 

"Hayır sevgilim hatta ben senden özür dilerim seni bırakıp Yoongi hyung ile takılmamalıydım."

"Hayır hayır senin özür dilemene gerek yok. Ben özür dilerim" dedim ve sarıldım. Kısa bir süre olsa da ondan ayrı kaldığım için onu özlemiştim. 

"Taehyung neden kavga ettin?" Ah işte bunu söyleyemezdim. Onun da moralini bozamazdım.

"Hiç sadece canım istedi evet evet canım istedi." Taehyung dua et de senin bu söylediğin beceriksiz yalanına inansın.

"Taehyung beni kandıramazsın seni tanıyorum. Sen canın istediği için birini dövecek biri değilsin. Hadi sevgiline doğruyu söyle ~" Son cümleyi aegyo yapmaya çalışarak söylemişti. Ah cidden eminim ki buna karşı koyabilecek hiç kimse yoktur. Çünkü yapamaması o kadar şirindi ki ama yinede ona söyleyemezdim.

"Jimin zorlama söyleyemem hem boşver bak şu an bir şey yok." dedim.

"Off peki." dedi ama benim tanıdığım Jimin asla pes etmezdi.

"Ben içeri geçiyorum sende dinlen biraz." dedi ve odadan çıktı. Bende sevgilimin dediğini yapıp yatağa uzandım ve gözlerimi kapattım.

1 SAAT SONRA

Gözlerimi açtığımda karşımda Jimin duruyordu. Gözlerimi açtığımı görünce ayağa kalktı ve odadan çıktı. Bende gözlerimi tekrar kapattım ama üzerime dökülen bir kova suyla tekrar açmak zorunda kalktım. Aceleyle ayağa kalktım. Karşımda bana tek kaşını kaldırıp bakan bir Jimin beklemiyordum daha çok kahkaha atan bir Jimin bekliyordum.

"Neden üzerime su döktün?!" dedim. Hiç bir şey demeden banyoya girdi çıktığında biraz önce boş olan kovanın şu an dolu olduğunu gördüm ve yavaşça kapıya doğru ilerledim. Jimin'de üzerime doğru gelmeye başlayınca hızlıca kapıyı açtım ve koşmaya başladım. Jimin'de koşarak arkamdan geliyordu bir yandan da bağırıyordu.

"DEMEK SANA PİS GAYLER DEDİKLERİ İÇİN KAVGA ETTİN ÜSTÜNE Bİ DE DAYAK YEDİN ÖYLE Mİ KİM TAEHYUNG?!" Hala koşarken arkamda hissettiğim suyla bir süre durdum ama Jimin'in kızgın suratını görünce tekrar koşmaya başladım ve bizimkilerin yanına gelip Jin hyung'un arkasına saklandım. Bu sırada Jimin'de geldi. 

"YANIMA GEL KİM TAEHYUNG?!" diyince ben daha çok sığındım hyunguma.

"Hey yine ne oldu Jimin sen neden bu kadar sinirlisin ve elinde kova var. Taehyung sen neden ıslaksın ve saklanıyorsun" dedi Namjoon hyung. Hemen Jin hyungun arkasından çıkıp Jimin'i gösterdim.

"O beni ıslattı." dedim. Sesim ve hareketlerim şikayet eder gibi olmuştu ama olanı söyledim ne yapıyım. 

"O beni endişelendirdi." dedi Jimin'de beni göstererek.

"Neden endişelendirdiğimi bile bilmediğim halde beni ıslatamazsın Jimin." dedim. Jin hyung beni Jimin'in yanına itti. Bir yandan Jimin'e bakmamaya çalışırken bir yandan da ıslandıkları için üzerime yapışan kıyafetlerimi çekiştiriyordum. Jimin arkadaki sandalyenin üzerindeki hırkayı aldı ve bana verdi. Sinirli bir şekilde aldım elinden hırkayı ve giyindim. 

"Siz sevgilisiniz. İçeri gidin ve barışmadan çıkmayın odadan." dedi Namjoon hyung.

"Ama hyu-" sözümü kesen benim kolumdan tutan kardeşimdi. Kolumdan tutarak beni odama kadar sürükledi. Ben odaya girince Jimin'i de aynı şekilde getirdi ve dışarıdan bir kilitlenme sesi duyuldu. Sesi duyar duymaz kapının önüne gittim ve kapı kolunu aşağıya doğru çevirdim ama kapı açılmadı hızlı hızlı tekrar aynı şeyi yaptım yine açılmadı.

"JEON JUNGKOOK SENİ YAKALADIĞIM AN ÖLDÜRÜCEM JUNGKOOK AÇ ŞU KAPIYI KİME DİYORUM AÇIN KAPIYI YOONGİ AH CİDDEN AİSH! ÇOCUK GİBİSİNİZ"diye ard arda bağırmamın ardından pes ettim ve yatağa uzanıp tavanı izlemeye başladım.

"Sanırım kilitli kaldık" dedi Jimin.

"Evet üzerime su dökmeseydin kilitli kalmazdık." dedim hala tavana bakarken.

"Beni endişelendirmeseydin bende sana su dökmezdim yani senin suçun." 

"Neden endişelendirdiğimi bile bilmiyorum Jimin" dedim. Cidden niye endişelendi ki?

"Seni öyle kaşın patlamış bir şekilde görünce bir şey oldu sandım ama sen sadece onlar sana pis gayler dedikleri için kavga etmişsin Taehyung." ah cidden ne zaman söylediler Jimin'in pes etmeyeceğini söylemiştim.

"Özür dilerim. Çok sinirliydim" dedim sanırım özür dilemesi gereken bendim.

"Tamam bende özür dilerim. Bir günde 2. kez birbirimizden özür diliyoruz bu da demek oluyor ki biz küs kalamıyoruz bu da demek oluyor kiiiğğğ"

"Birbirimiz seviyoruz" dedik aynı anda. Hani bazen biri çıkıp gelir ve bütün gidenlere teşekkür edersin. İşte Jimin benim gidenlere teşekkür etmemi sağlayan tek kişi...

-----------------------------

BİLİYORUM GEÇ GELDİ KUSURA BAKMAYIN BENİM SUÇUM DEĞİL EĞER İKİ YAŞINDA BİR KUZENİN VARSA VE 3 KİTAP YAZIYORSAN BU SENİNDE SUÇUN DEĞİL MEEENNN SDFGH

HERNEYSE ARKADAŞLAR YAKIN ZAMANDA SMUT YAZCEM AMA NASIL YAZCEM BİLMİYOM ASDFGH

UTANDIĞIMDAN DEĞİL TAM TERSİNE JİMİN VE TAE'NİN SEVİŞMESİ HOŞUMA GİDER AMA BEN DAHA ÖNCE HİÇ YAZMADIM ASDCFGH

BU ARADA MEDYAYI KESİNLİKLE İZLEYİN VMİN MOMENT <3<3<3<3<3


95's LOVEWhere stories live. Discover now