Capitolul 9.

3.8K 201 45
                                    

Lectură plăcută!!

Ora 12¹⁴ AM ,miezul unei nopți liniștite. Prima mea noapte în care am făcut dragoste cu Axel ,a fost atât de tandru,gentil,romantic și blând,dar în același timp a fost ață de posesiv,corpul meu nu a fost niciodată atât de dezmierdat și scăldat în săruturi,atât de ștampilat de către dinți săi pe fiecare părticică a corpului și apoi învăluit în săruturi binecuvântătoare. Am fost atât de răsfățată ,a fost magic,mirific de ne descris... Chiar îmi pare rău ca trebuie să plec... Mai am doar 30 de minute până vine autocarul.. Așa ca trebuie să scriu acum scrisoarea mea de adio să o scriu în așa fel și chip încât să nu mă caute... Îmi e frică că poate păți ceva din vină mea,o fac pentru binele lui. Îl iubesc!

" Dragă,Axel

Iubitul meu drag,înger ce ai avut grijă de mine și mai aparat ,trebuie să îți spun adio... Pentru totdeauna...
Fiecare amintire cu tine, e veșnică imprimată în inima mea,nu te voi uita niciodată! Pentru că tu scumpul meu,ai fost întotdeauna iubirea mea,prima mea iubire... Și ultima. Numele tău a fost primul meu cuvânt,primi fiori ai dragostei tu mi i-ai dat,primul sărut, primul care s-a jucat cu mine cu păpușile,primul căruia nu îi era rușine să defileze îmbrăcat în rochii la prezentările mele de modă,care îmi cântai cântecele de leagăn indiferent ca erai afon sau nu,care dormea cu mine în pat în nopțile furtunoase și atunci când aveam coșmaruri și primul cu (,) care am făcut dragoste!
Mulțumesc pentru toate aceste amintiri prețioase,și mai sunt infinite de momente dragi inimi mele,cele care mă fac să zâmbesc și să merg mai departe!
Tu m-ai învățat să dau tot ce am mai bun din mine încă din prima secundă și tot tu mai învățat ca doar muncind și exersând mereu poți persevera!
Mulțumesc încă o dată pentru aceste lecții !
Poate citind asta nu înțelegi de ce plec ,când tu îmi faci atât de bine și când îți spun ca te iubesc atât de mult,ei bine plec pentru că... Pe lângă faptul că nu pot face copii,copilașii pe care ți dorești atât de mult... Eu am și cancer mamar... Și nu mai am mult timp... .
De aceea te-am rugat să faci dragoste cu mine azi,a fost mirific și cu adevărat de ne regretat ,încă o dorință împlinită! De aceea ... Vreau să plec împlinită. Ce te rog eu pe tine acum? O ultima dorință! Doar ești duhul meu magic. Vreau să îți refaci viața, să ai o soție,copilași.
Te rog fă asta pentru mine! Spune pentru ultima oară "Dorința ta îmi e poruncă,doamna mea!" . Aceasta va fi ultima mea dorință ,după aceea scumpul meu duh magic te eliberez!

Te iubesc ,scumpul meu!

Cu multă dragoste a ta ,
Axelandra ! "

Cu scrisoarea mea finalizată am pus-o pe noptiera de lângă patul în care dormea Axel.

M-am așezat în genunchi lângă locul în care dormea scumpul meu,m-am ridicat puțin și m-am aplecat sărutându-i pentru ultima oară obrazul .

M-am așezat în genunchi lângă locul în care dormea scumpul meu,m-am ridicat puțin și m-am aplecat sărutându-i pentru ultima oară obrazul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Where stories live. Discover now