Capitolul 11.

3.6K 210 47
                                    

Lectură plantă!!

~Axelandra pov.~

Au trecut trei săptămâni de la plecarea mea,mi-am rezolvat toate treburile,casa toată este pusă la punct și am dat doar 95.000$ cu mobilier cu tot. Acum sunt în căutare de loc de muncă ,am început și școala săptămâna trecută . Am un orar fix care are mai multă matematică, fizică și chimie ,decât un orar obișnuit... Dar e bine așa cum e.. . Pot spune că sănătatea mea e din ce în ce mai proastă,pentru ca mă simț din ce în ce mai rău pe zi ce trece... Până și Alex...se sperie de stările mele... . Ca să fiu Alex e tare slab de înger... . Mereu îl visez pe Axel că mă căuta. Dar sunt sigură ca acum încearcă să își refacă viața, nu am mai primit nici un mesaj de amenințare deci bănuiesc că acum totul v-a fi bine pentru el.

Pentru mine ghinion este că mă plictisesc la ore... E mai rău ca o școală! Îmi confiscă telefonul,și perna... . Dar mereu am un lighian lângă mine,pentru ca am stări de vomă... . Și uite ca vin... .

-Axelandra... Serios acum ,să mergem la un spital. Mă speri.spune Axel cu o voce îngrijorată.

-O mai taci,mă simt perfect!spun ștergându-mă la gură cu un șervețel.

-Te iau pe sus și te duc la spital.amenința el.

-O haide,de ce îți pasă? Tu fă-ți treabă de profesor și lasă-mă pe mine în durerea mea.spun eu deja iritată.

-Îmi pasă de ține pentru că am ajuns să te iubesc Axelandra!spune el.

Mărturisirea sa m-a luat prin surprindere,dar nu e reciprocă,Axel e iubitul,iubirea mea pentru totdeauna.

-Eu nu. Nu mă atragi absolut deloc,îmi ești prieten,poate singurul meu prieten dar nimic mai mult.mărturisesc eu.

-De ce?întreabă el ..
Pentru că ești enervant și stresant și eu îl iubesc pe Axel.

-Pentru că nu mă atrag bărbați!spun eu.
Nici unu înafară de Axel.

-Ești pe invers?întreabă.
Nu ,dar te-aș face eu pe tine pe invers...

-Da!mint.

-Nu mă interesează,mergi la spital,obligat,forțat!spune serios.

-Dar nu vreau!!mă plâng.

Alex nu a mai stat pe gânduri și m-a luat pe sus și m-a scos pe ușă afară mergând spre mașina sa.

-Degeaba te zbați! Nu îți dau drumul până nu aflăm ce ai pățit!vorbește el serios.
Sunt sigură ca tu vei păți ceva...

Și uite-mă ,forțată să merg la medic,pentru a află ceva ce deja știu e din cauza anemiei! Urăsc să merg la doctor ,doar Axel mă putea duce acolo... El o făcea tandru,mă convingea să merg fără să mă ia pe sus ca ăsta!

E un prieten bun,un profesor excepțional,dar mă enervează! Eu nu îl plac,el da,eu il plac pe Axel și punct! Aceste săptămâni au trecut nimicitor de dureros pentru mine, simt adesea cum depresia mă cuprinde,dar nu las niciodată să vadă ce e înăuntrul meu,cum mă simț eu de fapt. Mă simt un jeg,mi-am părăsit iubirea, mi-am rănit inima cu mâna mea. Acum trebuie să sufăr ,să zac ,asta merit!

Cu gândurile întrerupte observ ca ne aflăm în fața spitalului. Prinsă de mână și forțată să merg mai departe ajung la urgente unde un doctor mă prea...

-Bună drăguță,ce te doare?întreabă doctorul zâmbind.

Ridic degetul arătător în sus gesticulându-i să aștepte o clipă și încep să dau la boboci pe pantofi lui.

Acesta din fața să zâmbitoare, a fost schimbată cu o strâmbătură de dezgust și silă.

-Asta e problema mea,am stări de vomă și de somn.spun eu ștergându-mă la gură cu un șervețel.

-Înțeleg.. O să îți dau asta și dute să te consulte un ecograf!spune dându-mi o hârtie.

Am luat-o cu lene și am plecat spre ecograf... Am trtrecut pe lângă Alex ,pentru că cu cât mai puțin stres,cu atât mai bine!

Am ajuns la sala care avea o plăcuță pe ea cu denumirea de "Ecograf" ,am ciocănit politicos până un "Intră!" a răsunat din partea cealaltă!

Am intrat în sală și o doamnă de vârsta mijlocie,mărunțică și zâmbitoare mă poftește politicos spre un pat acoperit cu un cearceaf alb imaculat după ce îi arat foaia.

-Așa micuțo,ridicați bluzica și stai relaxată totul se va termina cât ai clipi!spune doamna zâmbind.

Afirm din cap ascultătoare și fac tot ceea ce mi-a spus. Aceasta a luat un tub de gel și și-a turnat puțin în palmă după care a început să mi-l întindă pe abdomen. La contactul cu gelul rece am icnit . Această a luat un dispozitiv portabil pe care la luș în contact cu pielea pacientului meu și a început să îl plimbe pe toată suprafața lui.

-Uf,felicitări domnișoară ,veți fi o mămică tare frumoasă!spune doamna zâmbind .

La auzul acestor cuvinte simț cum pulsul mi-a crescut și cum cameră începe să se clatine o dată cu mine . Însărcinată? Cum? Eu am făcut dragoste doar cu Axel... . Axel! Nu știu dacă s-a protejat în acea noapte... Logic ca nu s-a protejat! Doar l-am luat prin surprindere cu cerința mea de a face dragoste cu mine,de unde să știe el ca trebuie să se protejeze.. . Am în pântec copilașul lui Axel? Copilul fratelui meu în burtica mea ?

V..voi fi mamă, mămică ,mămica copilului persoanei pe care o iubesc!

Acum am și eu motiv să lupt și să mă zbat,să lupt pentru copilașul meu,să mă zbat ca el să crească și să nu ducă lipsă de nimic.

Tare aș vrea ca și Axel să știe că v-a fi tătic,că v-om avea un prichindel. O rază de soare care va zburdzburda toată ziua prin casă și v-a aduce soarele cu el când pe chipul său v-a răsări un zâmbet.

Sper din tot sufletul ca băiețelul sau fetița mea să semene cu tatăl lui sau ei.

Pentru că nimic nu m-ar face să plutesc mai mult ca (,) chipul iubiri mele să se asemene cu (,) chipul copilașului meu. Așa îl voi avea mereu lângă mine,pe amândoi ambele mele iubiri. Am spus ca nu voi iubi pe nimeni înafară de Axel. Se pare ca am mințit ,acum o să iubesc pe încă cineva lafel de mult ca pe el și acel cineva este pruncul meu!

-Mamă? De aceea nu mă plăci? Astea sunt problemele tale? Ești,ești o ..o târfă! Cățea!urlă Alex la mine... -Eu eu mi-am pus inima pe tavă în fața ta,iar tu! Ușuratică murdară! Un copil nu poate ave grijă de un copil! Așa ai făcut rost de bani ,te-ai fi**t pe bani ca să redevi o adolescentă normală! Ține minte ca nu vei fi niciodată una normală cu jegul ăla în pântecul tău!scuipă el vorbele.

-Poți să mă jignești pe mine,potinsa mă înjuri cum vrei tu,dar totul se pune punc când vine vorbă de copilul meu pe care l-am făcut din iubire! Nu ți-am cerut iubirea ta! Nu am nevoie de tine!spun eu dându-i o palmă zdravănă peste obraz. -Ieși! Afară!urlu eu plângând.

Surpriză!!!

La media este Alex!

Un nou capitol sper să vă placă! O să încep să fac și dedicați! Așa că doritoarele să anunțe! Va aștept părerile!! ❤

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Where stories live. Discover now