TEOG TAVSİYELERİ

2.1K 51 5
                                    

Sevgili dostlar bildiginiz gibi Teog 2 ye şurada sınırlı gün kaldı. Çoğunuz bu konuda çok stresli ve tavsiye istiyor. Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim stres en büyük düşmanınız.
》Teog öyle çalışılmadan girilecek bir sınav değil. Oturacaksınız adam gibi çalışacaksınız. Ders çalışmayı hiç bir şeye ertelemeyeceksiniz .
》Aşk meşk işleri bu yıl yalan. Bence odak noktanız Teog olmalı. Gerçekten çok az kaldı sınava.
》Öyle odak noktanız Teog oldu diye kendinizi hayattan soyutlamak da yok. Her şeyi kararında yaparsanız hepsine yetişebilirsiniz.
》Kitapta okuyun bol bol. Türkçeyi çok zorladılar bakın bu yıl.
》Günde en az 150 soru garanti çözüyorsunuz.
》Anlamadığınız konuları hocaya soruyorsunuz kafanızda eksikle sınava girmek yok.
》Hadi diyelim sınav kötü geçti dünyanın sonu mu? Değil. Moralinizi bozmak yok.
Yeni bölüm yazmayalı baya uzun zaman olmuştu ama nasıl desem bu aralar moralim çok iyi değil . Hem ülkemizde olup bitenler hem de özel hayatımda olanlar. İstanbul'da oturuyorum ve bildiğiniz gibi bugün 11 sularında Taksimde canlı bomba patladı. Gerçekten çok korkunç bir durum. Şöyle bir 4-5 ay öncesine bakın hayatımız kısa sürede ne kadar değişti ya. Şimdi sokağa çıkmaya korkar olduk her bir taraftan sokağa çıkmayın uyarıları geliyor. Adım atacak yerimiz kalmadı. Korkarak yaşıyoruz. #taksim #terörülanetliyoruz. Aman kendinize dikkat edin kalabalık yerlerden uzak durun. ~Eylül.

OKUL TAVSİYELERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin