Oğlak Burcu Hakkında Her Şey

741 20 4
                                    

Onuncu burcumuzdayız. Kimler oğlak ve kimler bu özellikleri taşıyor? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Oğlak Burcu Genel Özellikleri

Oğlak burcunun genel özellikleri arasında kendinden emin oluşları, güçlü kişilikleri ve sarsılmaz yapıları vardır. Bu durum özellikle dış görünüşlerine yansır. Diğer insanlara biraz mesafeli davransa da aslında içlerinde sevgi ve ilgiye aç birisi vardır. Oğlak burcu insanlarının özgüveni yüksektir ve kendi düşüncelerine fazlaca önem verir. Maddiyata eğilimleri çok fazladır. Zaten hayatlarındaki en önemli nokta da ilk olarak iş ve para, ikinci nokta da aşk vardır. Amaçları her zaman kazanmak, galip gelmektir. Kendilerine has sistemleri vardır. İnandıkları ve koydukları kuralların dışına çıkmaz, çıkılmasını da istemez. Bu konuda da bıktıracak derece de inatçı olabilirler.

Oğlak Burcu İş Hayatı

İş hayatında sabırlı ve azimlidir. Hırslı yapılarının sınırı yoktur. Bu da pozitif özellikleri arasındadır. Kendilerine hedef koydukları zaman, o hedefe ulaşırken gösterdikleri çaba asla bitmez. Bir konu da karar veriyorsa öncelikle düşünür. İyice analiz eder ve tartar. Yine de ulaştıkları nokta onları uzun süre mutlu edemez. Her zaman daha üst noktalara çıkmak ister. Fikirleri oldukça zengindir, girişimcilikleri de üst seviye de olduğu için bir sanayi zengini olabilir.

Oğlak Burcu Aşk Hayatı

Oğlak burcu aşk hayatında ise, burçlar kuşağının en tedbirli burcudur. Ancak bu yapıları onların itici ve soğuk olduğu anlamına gelmemektedir. Hem Oğlak erkeğini, hem de Oğlak kadınını elde etmenin en önemli kuralı ise, önce arkadaşlık kurmaktır. Aslında kalpleri sıcaktır ve sadık birisidir. Onları için ilk öncelik güvenmektir. Evlilik konusun da ise, aşk tek sebepleri olmayabilir. Aşk konusunda Oğlak burcunun anlaştığı burçlar ise Boğa, Başak ve Yengeç burçlarıdır. Değer verdikleri insana hediye almak istediklerinde, daima iyisini almak isterler.

Oğlak Burcunun Olumlu Özellikleri

Oğlak burcunun olumlu yönleri arasında; güvenilir olmaları, destek çıkan yapıları, azimli ve dürüst yapıları vardır. Ayrıca sabırlıdırlar ve tutumlu olmayı severler. Oldukça çalışkan insanlardırlar.

Oğlak Burcunun Olumsuz Özellikleri

Oğlak burcunun olumsuz yönleri arasında; ketum ve mesafeli olmaları vardır. Özellikle, kuşkucu olmaları ikili ilişkilerde sıkıntılar yaşamalarına neden olabilir. Tutucu olmaları sonucunda cimri davranışlar sergileyebilirler.

Burçlar Kuşağında Oğlak

Burçlar kuğağında yönetici gezegeni satürn olan Oğlak burcunun, Uğurlu Taşı; Lal, uğurlu sayısı; 9, Uğurlu renkleri ise Kurşuni ve koyu kahverengidir. Kişilik olarak, bilgilenmeyi ifade eden, onuncu evi temsil eder. Burçlar kuşağının kendine yeterli gelen burçlarından biridir. Fayda ve pratik toprak grubu ile ilişkilendirilir, cesaret ve girişim ise öncü niteliktir.

Kaynak: http://www.oglakburcu.net/oglak-burcu-ozellikleri.html

Vote vermeyi unutmayın.
Σ>―(〃°ω°〃)♡→

OKUL TAVSİYELERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin