9.

605 46 17
                                    

Takže túto časť venujem @Cheezee97 @KikinkaLehk prepáč,že to tak vždy ukončím,ale potom ma to viac teší,kedže ste v napätí :DD @4everbelieber27 @FekovLenka @christinebieber to soon som tam musela dať :D :D @LuCk72 @BaruStudnikov :))

Komu mám venovať ďalšiu časť ? :D koment :D

Z Justinovho pohladu

Pri budove bolo aj nejaké auto..

Čím bližšie som bol pri budove,tým viac mi bolo to auto povedomejšie.Už som bol na tolko blízko,že som vedel prečítať aj ŠPZ (štátna poznávacia značka :D ak by niekto nevedel :D ) Auto mi bolo velmi povedomé,ale nenapadlo ma z kade ho poznám

.Radšej som to neriešil.Nakukol som do vnútra či tam nenájdem vodu.A bingo! Bola tam plná flaška minerálky.Otvoril som dvere a sadol som si na miesto vodiča.Zobral som flašu do ruky,otvoril vrchnák a vypil som ju na X.

Všimol som si,že klúče sú v zapalovaní.Vybral som ich z tade a vložil ich do vrecka.Mal som tušáka,že ak by sa niečo stalo a potreboval by som ujsť auto mi pomôže.Klúče som si zobral pre istotu aby s ním isteže niekto neodišiel,kým sa poobzerám v budove.

''Nieee!" počul som výkrik a okamžite som vybehol z auta a smeroval som smerom,odkial som to počul.Išlo to zo skladiska alebo čo toje.

Predtým,než som otvoril plechové dvere,som zobral palicu,ktorá bola asi približne velká ako bejzbalová pálka.(pochybujem,že sa to tak píše :D ale vy to chápete hádam :D )

Musím sa nejako poistiť,ak by som sa musel brániť.Otvoril som opatrne plechové dvere a uvidel som Jasmine a Nicole,ktoré ležali vedla seba na zemy a nad nimi stáli Kate s Bobom.Kate držala v ruke zbraň a mierila ňou na Nicole.

''Ak im niečo spravíš,prisahám,že ťa vlastnoručne zabijem!'' povedal som a mliaždil som v ruke palicu.Kate s Bobom sa na mňa neveriacky pozreli a potom Kate zbraň namierila na mňa.A som v riti! pomyslel som si.Mal som si zobrať niečo iné,než pálku.Tou si ublížim skôr sebe ako im.

''Nechápem ako si sa sem dostal,ale odtialto sa živý už nedostaneš.'' zasmiala sa Kate a Bob ju objal.

''Od začiatku som vedel,že tí,ktorý patria na psychyatriu ste vy!'' zasmial som sa tentokrát ja a vyceril som na nich moje perfektne biele zuby.Škoda,že na nich nemám moje zlaté ''zuby'',vyzeral by som viac ako gangster.

''Sklapni!" okríkol ma Bob a niečo pošepkal Kate.Tá se len jemne usmiala a prikívla.

''Nejaké posledné želanie?" opýtala sa a hlavu naklonila na bok.Celý som stuhol a všetko som dal do rozmýšlania.Všetky moje myšlienky boli ako nejaký maličký ludkovia,ktorý beznádejne pobehujú a hladajú tú správnu uličku s odpoveďou.Sklonil som hlavu a oči som nasmeroval najprv dolava a potom doprava.

Pištol? opýtal som sa sám seba,keď som na spráchnivenom,rozpadajúcom sa stole uvidel pištol.Musím sa k nej nejako dostať.Nebola ďaleko.Len pár krôčikov a zvíťazili by sme.

''chcem počuť poslednýkrát Jasminin hlas.'' šepol som a obydvaja sa začali nekontrolovatelne smiať.Využil som to a načiahol som sa po moju spásu.

''kto sa smeje na posledy,ten sa smeje najlepšie!' zasmial som sa ja a Namieril som zbraňou na nich a strelil som do Katinej lavej ruky,v ktorej zvierala zbraň.Pustila ju a z ruky sa jej začala valiť krv.Bob sa chcel zohnúť po zbraň,ale strelil som ho do hrude.Spadol na zem a začal krvácať.

''Kopni ju ku mne!'' hlavou som mykol na zbraň,aby Kate vedela o čom hovorím. ''a žiadne fintičky,lebo tak skončíš aj ty" žmurkol som na ňu a zobral som zo zeme zbraň,ktorú mi nohou posunula bližšie.Potom sa zohla k Bobovy a stláčala mu ranu.Chcela zastaviť krvácanie,ale asi som trafil nejakú dôležitú tepnu,pretože za pár sekúnd čo leží na zemy snáď vykrvácal.Kate sa zohla k jeho ústam a potom sa rozplakala.

''zabil si ho! ty si ho zabil!'' kričala na mňa a v hrdle sa mi objavila guča.Zabil som človeka! ale zachránil som tým dva! ale aj tak som zabil ludskú bytosť! Lenže tá ludská bydosť chcela urobiť to isté s bezbrannými a nevinnými ludmi.

Hlasy v mojej hlave nechceli stíchnuť.Potriasol som ňou a pribehol som k Jasmine a Nicole.Odviazal som im povrazy ale popritom som sa stále pozeral na Kate.Musel som byť opatrný!

''Zviaž ju ! '' prikázal som Jasmine.

''Čože?!'' pozrela sa na mňa neveriacky.Ja viem,ja viem! Prežila strašné chvíle,ale musí to urobiť,aby sme mali istotu,že nám už neublížia.Dlho sa na mňa len tak pozerala a nechcela to spraviť.

''No ták!'' skríkol som na ňu pretože mi už začínala trochu dochádzať trpezlivosť.Trochu ňou myklo ale spravila to.

''Poriadne,aby sa jej nepodarilo ujsť.'' Kate sa zo začiatku aj bránila,ale ako náhle som jej priložil k hlave zbraň bola krotká ako baránok.

''A teraz poďte za mnou! '' prikázal som im a vyšli sme z budovy.Bol som prvý a za mňou išli Jasmine s Nicole.Počul som ako vzlykajú tak som zastavil a otočil sa.Boli špinavé,posypané modrinami a báli sa.

''Už bude všetko v poriadku!'' prišiel som k nim bližšie a objal ich.

''To teda nebude!'' odtiahla sa odomňa Jasmine a zotrela si slzy. ''čo budeme robiť? kam pôjdeme?'' opýtala sa a ja som si zúfalo vzdychol.Vážne som to nevedel.Otázky sa zdajú byť lahké,lenže odpovede zatial niet!

''Neviem.'' šepol som a znovu ich objal.Tento raz silnejšie,no tak aby som im neublížil.Sme v tom až po uši.

''Nasadnite do auta!'' prikázal som im a naštartoval som auto.Nádrž bola skoro plná.

''Som hladná.'' povedala Nicole a rozvlykala sa.

''Napláč...No ták .. pšt.'' Jasmine ju utešovala a ja som sa zatial hrabal v priehradke na doklady.Našiel som tam peňaženku,v ktorej bolo asi tak 500 evry.

Poznámka autora ... ( viem,že sa to odohráva v Amerika,ale nemám potuchy o ich mene :D teda,že nap. že kolko je 200 dolárov a tak ... :D čiže v mojej story tam budú evríčka :D dúfam,že mi to odpustíte <3 )

''Pôjdeme sa najesť" povedal som milo a usmial som sa na nich.Snažil som sa ich upokojiť mojimi grimasami a aj sa mi to darilo.

''nemôžme ísť medzi ludí takto Justin!'' povedala Jasmine a ukázala na naše oblečenie.Mala pravdu.Každému budeme podozrivý a hlavne ja! Som Justin Bieber! pochybujem,že za pár dní či týždňov čo som bol mimo scény,na mňa zabudli. ...

Tákže tu máte časť :) ospravedlňujem sa za chyby ale písala som to skoro so zatvorenými očami :D

ďalšia bude keď tu bude 20 hlasov 200 prečítani :)) :D

Pozor !! a robím si Bieberboook (zošit) a chcem v ňom mať napísané mená beliebers <3 takže ak tam chcete byť do komentu napíšte ako si vás tam mám napísať ;) :D a ďakujem :* a ak chcete aby som niečo zmenila a zlepšila story tak napíšte a ja sa o to pokúsim :) teda okrem pravopisu :D ten mi moc nejde :D

BurningDonde viven las historias. Descúbrelo ahora