İsmail YK

2.1K 313 15
                                    

M: Mert Gencer

Kafeden kalkıp alışverişe gittiğimizde ben emirin yanında koluna girmiş yürürken Mira'da selimin dibine düşecekti. Namussuz kıza bak bi benim yanımdakine bak bide onun fuck to adalet.
"Buraya girelim elbiseleri harika gözüküyor" mira selimin elinden tutarak mağazaya doğru ilerlediğinde bize arkalarından sürükleniyorduk. İçeriye girdiğimizde gözlerimi siyah sade ve mini bir elbiseye kilitledim. Bu elbiseyi üzerimde hayal edip egomu besledim. Elbiseye hayran gözlerle bakarken emir indirip bana uzattı. "Dene eminim harika olacak" selim emire baktığında bana kaşlarını çattı. Zaferle gülümseyerek elbiseyi elinden aldım ve kabine doğru ilerledim.

Oh may gat. Ben bile bu kadar seksi olduğumu bilmiyordum ben yaşamıyormuşum meğersem. Elbisenin miniliğinden bacaklarım tamamen çıplakken üstüde straplez olduğundan bayağı çıplak hissediyordum. Saçlarımı açıp göğüs dekoltemi hafif kapattığımda nefesimi dışarıya üfleyerek dışarıya çıktım. Kabindeki topuklu ayakkabıları giydiğim için en az 5 santim uzanıştım. Dışarıya çıktığımda selimin elindeki elbiseleri düşürdüğünü görünce güldüğümü görmemesi için başka tarafa baktım.
"Ha siktir" selim kendi çapında ağızı açık mırıldarken emirin gözleri parlıyordu. Bu kadar mı harika.
"Yok daha neler" mira kabinden çıkıp bana baktığımda somurttu
"Ben yanında şaziye gibi kaldım aq" selim hızlıca elbiseleri yerden alırken emir yalandan öksürdü.
"Saçmalama be alt tarafı dekolte" dediğimde emir bana yaklaşıp tatlı bir şekilde sırıttı. Ellerimi tutup üzerime baktığında utanmıştım aq o ne öyle kim bilir neler düşündü. Erkek sonuçta.
"Ama utanıyorum" diye mırıldandığımda dudağını yaladı. "Harikasın ya kendimden utandım" emirden ayrılıp miraya baktığımda selim kırmızı olmuş ve derin derin nefes alıyordu.
"Sence nasıl olmuşum selim" piç gibi selime sırıtarak baktığımda oda piç gibi sırıttı. Hayır onun sırıtması beni sinir ediyor sırıtmasın kardeşim kazanan ben olmalıyım.
"Bilmem yani çok gösterişli bir fiziğin yok ama mira bu elbiseyi giyse" dediğinde miraya bakıp dudaklarını yaladı. Şerefsiz demek böyle düşünüyordu. Ah ne diyorum ben sadece beni sinir etmek için söylüyordu. Belkide gerçekten böyle düşünüyordu. Bozuntuya vermeden sırıttım.
"Önemi yok emir beğendi" dediğimde sırıtması durmuştu. Sinirle çıkışa doğru ilerleyip "ben burda bekliyorum çabuk olun" dedi. Yine mira 828∞ selim 0. Acaba çok mu ileri gittim diye düşünürken içimdeki şeytan kötü kötü gülmeye başlamıştı. Telefonum titrediğinde kabine doğru ilerleyip düşünmeyi bıraktım. Kabine girdiğimde mesajın UKALA ÖKÜZ den geldiğini gördüm.
UKALA ÖKÜZ
"Onun beğendiği tek şey çıplak bacaklar ve taşan göğüsler"
Gözlerimi büyük devirdikten sonra elbiseyi çıkarmaya başladım. Bir kerede belden aşağı vurmasa şaşardım erkek işte. Kendi kıyafetlerimi üzerime giydikten sonra tam çıkacakken bir mesaj daha geldi.
UKALA ÖKÜZ
"O elbiseyi alma başkaları seni öyle görsün istemiyorum"
Bu neydi şimdi. Birde beni koruyordu. İçimdeki aşık olan bir yanım ayyy ayıcık ya derken diğer yanım kendine gel diyerek beni uyarıyordu ve tabiki iyi yanımı dinlemedim.
Gönderilen UKALA ÖKÜZ
"Bana neyin olarak bunları söylüyorsun"
Kabinden çıkarken elimdeki elbisenin fiyatına baktım. 200tl. Bu kadar mı ben bi 500 beklemiştim yani. Kapının önünde bana ölümcül bakışlar attıktan sonra telefona döndü. Mesaj gelince hemen bakmadım çünkü mira yakınımdaydı.
UKALA ÖKÜZ
"Sen iyice kaptırdın kendini bu role"
Gözlerimi devirip yazdım.
Gönderilen UKALA ÖKÜZ
"Miranın evinde miranın dudaklarına yapışan ırz düşmanımı söylüyor bunları pis sapık piç" emir bana doğru yaklaştığında telefonun kilit tuşuna ışık hızıyla bastım. " ee alacak mısın" dediğinde başımı salladım. Bu sırada selim içeriye girdi. Mira elinde bir kaç elbiseyle bana doğru adım attığında güldüm.
"Napiyim kızım kış geliyor" gözlerimi devirdim. Daha geçen gün alışveriş yapmıştı kış için. Parayı cüzlanımdan çıkarırken emir 200 tam parayı çalışana uzattığında kaşlarımı çattım.
"Saçmalama istersen" dediğimde bi sie ordan der gibi baktı. "Sana ödeticeğime ölürüm daha iyi" dediğinde gözlerimi devirdim. "Şu klişelerin birini yaşamak üzreyiz farkındamısın ama bir dakika ben o kızlardan değilim" dedikten sonra parayı çalışanın eline tıkıştırdım.

Alışverişten çıktığımızda emirin yüzü düşmüştü-selim kadar olmasın-bana garip garip bakıyordu. En sonunda dayanamayıp "ne" diye çıkıştığımda "neden ödememe izin vermedin" dedi isyan eden ses tonuyla. "Çünkü daha sevgilim olmayan birine iflas ettiremem sevgilim olunca sömürürüm" dediğimde aptal gibi sırıttı. Bende sırıttım açık açık söylemiştim galiba sevgili olmadığımızı öyle aptal aptal şeyler düşünmez en azından. "Hande nereye gideceksin" miraya baktığımda bana meraklı gözlerle bakıyordu. "Aslında bugün biraz işim var siz gidin ben yürüyeceğim" dediğimde emire uzatma bakışlarımı attığım için itiraz edememişti.

Boş bir sokakta tek başıma yürümekten neden korkayım ki canım hem hava kararmışsa ne olmuş en fazla bir kaç abaza bana saldırıp beni deşerler. Ah bu iç sesimin ben.... Bir bok olacağından değil hani de insan tırsıyo hani. Hayır öyle birşey olsa ne bok yiyecektim göt korkusu başa bela aq. Sağdan girdiğimde iki ayan bana doğru geliyordu. Siz nerden çıktınız. Hemen geri dönüp koşmak istesemde bunu yapamazdım aptal hayal gücüm yüzünden korku bedenimi hapsetmişti. Yanımdan geçerken bir abaza diğerini üstüme doğru ittiğinde altıma sıçacaktım. Bacaklarım nerde aq hiç bir bok hissetmiyorum zaten hava soğuk dondum ya. "Ne zamandan beri yan yan yürüyorsun" diye çıkıştığımda çocuk bana ciddimisin bakışları attı. Korkudan altıma sıçacam hala laf atma derdindeyim ben neyin kafasını yaşıyorum ya. "Senin cesaretini sikerim ha" üzerime doğru geldiğinde sağ kroşemi indirdim piç suratına. Hayır bari bir sapığım olacaksa ne bileyim dylan olsun Ian olsun hatta paul olsun ama illa ismail yk gibi olcak dimi. Diğeri üstüme doğru geldiğinde onunda erkekliğine tekme atıp koşmaya başladım. Hasiktir ya hep bunları çekiyorum abi ben. Telefonu elime zar zor aldığımda hemen kahrolası selimi aradım. Bekletmişti beni ibne. "Ne var" dediğinde içimden gözlerimi devirdim. "Gel lan buraya kaltak seni bozmayan şerefsiz" arkama dönüp kromusun diye sormak vardı ama hiç iyi bir fikir değil. "Yardım et bana" koştuğum için tıkanmış ve nefes nefese kalmıştım. "Ne oldu lan" birden telaşlı sesi kulaklarıma geldiğinde hemen arkamdakilerle aramı açıp ceylan gibi sekmiştim mübarek. "Nolcak peşime iki abaza takıldı şimdi beni doğricaklar" dediğimde "sikeyim" diye bağırdığını duydum. "Nerdesin" dediğinde cevap verecektim ama önüme çıkan iki YK sırıtarak bana bakıyordu ben ise ellerindeki bıçağa. Aferin şimdi sıçtın hande tebrikler. "Selim kurtar beni" derken telefonu elimden aldığında biri kollarımdan tutup haraket etmemi engellemişti diğeri ise telefonu kulağına götürüp sik gibi sırıttı piç. "Eğer sevgilinse yazık olacak" dediğinde kanım dondu resmen bu demek şimdi lan.

Tatlı İhanet (Düzenlenecek)Where stories live. Discover now