36

1.5K 87 4
                                    

Pusťte si song !!!!!


Harry stál u zrcadla a uvazoval si svou světle modrou kravatu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry stál u zrcadla a uvazoval si svou světle modrou kravatu . Neustále se mu z toho stresu třásly prsty , takže mu to vůbec nešlo . Když už asi po sté nemohl kravatu uvázat , naštval se a odhodil ji do kouta . Padl do křesla , které tu měl a hluboce vydechl . Tenhle den byl nejhorší v jeho životě a to bylo teprve ráno . Navíc čekal , že přijde . zatím tu nebyla a Harrymu to začalo být divné . Chtěl jí tu . Tak moc chtěl . 

Ozvalo se zaklepání na dveře a Harry se prudce zvedl v domnění , že je to ona . Prudce otevřel dveře , ale za nimi nestála jeho kamarádka , ale bratr jeho budoucí ženy a budoucí švagr Matt . 

,, Co chceš " vyhrkl na něj Harry . Nikdy Matta neměl rád . Byl stejně povýšený jako jeho sestra Stela . 

,, Je tady nějaká holka , co tvrdí , že je tvůj svěděk , ale vůbec není napsaná v seznamu hostů " řekl povrchním hlasem .

,, Já vím . Pusť jí dál . Je to opravdu můj svědek " .

,, Ty mi chceš říct , že máš jako svědka holku ? " podivil se s nakrčeným obočím Matt . 

,, Jo . Máš s tím snad problém ? " .

,, To si piš , že mám ? Jak k tomu jako přijde Stela ? To chceš , aby se chudinka trápila na svojí vlastní svatbě ? Aby viděla , jak se pak s tou courou po pár skleničkách někde ocucáváš ? " zařval .

,, Ježiši , dej mi pokoj " zařval Harry a zabouchl Mattovi dveře přímo před nosem . No , spíš přímo do nosu , protože pak slyšel jen jeho bolestné skuhrání . 

Trochu se uchechtl a zamířil zpátky ke křeslu , do kterého se opět svalil . Měl plánu v něm prosedět celé dvě hodiny , které mu zbývaly do svatby a čekat na ni . 

.........................................................................................

Opět někdo zaklepal na dveře , tentokrát jemnější . Harry už toho měl dost . Každou chvilku za ním někdo chodil a otravoval ho . Teď už ale chtěl opravdu klid .

,, Mohli by jste kur- ! Jé , ahoj ! " usmál se na dívku v tmavě modrých šatech . 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


,, Ahoj Harry " usmála se ,, Málem mě sem nepustili . Musela jsem projít procesem otázek od tvých i Steliných příbuzných . Nějakej chlap se mě dokonce ptal , kolikrát jsme to spolu dělali ".

,, To musel být Matt . Je to kokot . Nevšímej si ho " řekl a pustil ji dál do pokoje . 

,, Myslím si , že je načase ti něco říct " začala a otočila se čelem k němu .

Alone | Harry Styles | czWhere stories live. Discover now