Epilog

1.6K 114 9
                                    

Povinně pustit song !!!!



Kudrnatý muž s lehkým strništěm na tváři stál v davu a pozoroval , jak si jedna z jeho bývalých studentek přebírá maturitní vysvědčení . Lucy. Byl na ní patřičně hrdý. To on ji naučil číst a psát . To on ji vnukl lásku ke knihám a také ji doporučil střední školu se zaměřením na literaturu , kterou právě dostudovala . Věnoval jí zvláštní péči . A to kvůli tomu , že ho téměř před deseti lety o to požádala její sestra . 

Abbie .

Harry měl to jméno na jazyku několikrát denně . Občas jen tak ležel v posteli a představoval si její hebkou dlaň , která by hladila jeho tvář . Přišel si jako posedlý . 

Za celou tu dobu se jí pokoušel několikrát kontaktovat . Ale marně . Změnila si číslo . Párkrát se nenápadně zmínil před její sestrou o tom , že Abbie zná . Lucy však měla zakázáno říkat mu , jak se mojí zachránkyni daří . Bylo to k vzteku .

Teď tady ale stojí a čeká na to , jestli dodrží svůj slib , který mu před lety dala . Neustále očima prohledává dav . Hledá její zlatohnědé vlnité vlasy . 

To co uviděl ho ale zarazilo . 

Nebyla taková , jakou si ji pamatoval .

Měla trochu delší vlasy .

Ostřejší rysy tváře . 

Okolo jejích ramenou mužskou ruku .

A těhotenské bříško . 

Harry sledoval tuto dvojici několik minut . Pak ho napadlo , že by mohl alespoň zavřít pusu . Ten muž co stál u ní jí lehce začal hladit po ruce . Ona k němu stočila hlavu a usmála se na něj . Lehce jí vtiskl polibek na rty . Hned se ale oba začali opět věnovat dění na jevišti . 

Kudrnáč stál na asi dvacet metrů od nich ve svém nejlepším obleku .

Člověk by řekl , že měl důvod k tomu být smutný . 

Ale nebyl .

Usmíval se . 

,, Harry , tady jsi ! Hledala jsem tě snad všude ! " zasmála se dívka s černými vlasy . Přišla blíže k Harrymu a vtiskla mu polibek na tvář . Chytil ji  a přitáhl si ji k sobě blíže . Jednu ruku jí dal okolo pasu a tu druhou si strčil do kapsy . 

Laura . Byla úchvatná . Každý ji Harrymu záviděl . Byla krásná a opravdu chytrá .

,, Ale no tak , stál jsem pořád tady ty moje trdlo  " řekl a opětoval jí úsměv .

Lehce se začervenala a rukama si začala uhlazovat sukni , která se jí nehezky nahrnula přes její devíti-měsíční bříško . Žádné z jejích starých šatů už nosit nemohla a tyhle těhotenské neměli tak hezké střihy . Občas se bála , že už se Harrymu kvůli své váze nelíbí .

,, Musím ti něco říct " ozval se z ničeho nic .

,, A co ? " zeptala se nejistě Laura .

,, Že tě strašně moc miluju . A vždycky budu . Jsi jen a jen moje " . Uchopil její tvář do dlaní a políbil ji zlehka na čelo . 

,, Ach , Harry " vydechla a vrhla se mu okolo krku . On zhluboka vdechoval její úžasnou vůni . Jen na chvíli se jeho oči upřely na zlatovlásku . Dívala se na něj .

A stejně jako předtím Harry se usmívala . Zvedla ruku a pomalinku mu zamávala . Svými jemnými rtíky mu něco naznačila . Byli od sebe daleko , ale on stejně věděl , co řekla :

,, Nikdy nebudeš sám Harry " . 

KONEC ALONE 



Alone | Harry Styles | czKde žijí příběhy. Začni objevovat