Untitled Part 3

4 0 0
                                    


Ходихме в мола, разгледахме. Беше много интересно. Не ходихме на кино, нямаше интересни филми.. Беше някъде към 8 часа и слънцето залязваше. Разхождахме се из улиците на града, беше чудесно. Трой беше много мил, купи ми сладолед. :3 

-Искаш ли да ходим на плажа? - каза той и се усмихна

-Нямам нищо против! - казах аз и тръгнах на някъде, а на къде и аз не знам, вълнувам се много, обичам да ходя на плаж, близо до море или басейн, само вода да има. Приличах на 5 годишна. 

-Ей, Мади, плажа не е на там, при малко, ще се загубиш и няма да мога да те намеря! - каза той и се смееше, но поддържаше сериозен поглед и тон, до колкото може

-Ъм, добре- отидох до него и наведох глава. Бях се малко засрамила

Той ме хвана за ръката и ме поведе към плажа. Ходихме около 10 минути. След изкачването на едно малко върло, пред мен се откри една невероятна гледка. Приближихме се до водата и той си събу обувките, аз направих същото. Нямаше хора на плажа, което ме учуди. Оставихме си нещата на пясъка и влязохме във водата, не много навътре, не исках да си мокря дрехите, той се намокри разбира се, потопи се целия и изчезна, по едно време ме дръпна и мен във водата. А така нямаше връщане бях мокра до кости. Беше ме гушнал, но по едно време ме пусна и отиде на някъде. Аз още бях под водата, а така и не мога да плувам... Браво, че не бяхме на много дълбоко и бързо се осъзнах и излязох над водата. Той вече беше на пясъка и ми се смееше, явно имаше нещо смешно в мен.. Идиот.. но сладък идиот.

Телефона му звънна. Той взе телефона и изруга когато погледна кой му звъни, явно някой неприятен..

-Идвам след секунда- каза той и отиде на някъде, явно беше нещо важно 

-Добре- казах аз и излязох от водата. 

Седнах на пясъка и се сетих, че ще отнеса доста голямо количетсво във вкъщи. 

-Майната ти, Крис- изкрещя Трой, а аз подскочих, уплаших се.. - Все аз трябва да чистя след теб, идвам до 30 мин, стой там и не мърдай. Идиот такъв... Нямам думи...- продължаваше да крещи той. Затвори телефона и дойде при мен, усмихна ми се все едно нищо не е било. хъм.. 

-Мади, съжалявам, но трябва да се прибираме, имам малко работа. Един глупав приятел не знае как трябва да се оправя проблемите.. 

-Няма проблем, Трой. - усмихнах се и станах от пясъка изтупах се и си взех нещата, той ме хвана за ръката и ме поведе към блока ни. 

Чудех се какво ли става, надали щеше да ми каже.. та ние се познавахме от няма и ден.. хъм. Но любопитството ме завладя.. 

-Трой, кой ти се обади? - изпусна ми се от устата, аз Мадисън... 

Той се смути, стисна ми ръката и ме погледна с изненада и леко притеснение и просто каза, че ще ми обясни после.. Дано не е нещо сериозно..

Прибрахме се, той ме изпрати до апартамента ми и ми каза,че ако се прибере по-рано, ще мине. Затворих и заключих, отправих се към банята и си взех душ. Облякох си долнището пижама и един потник, включих телевизора и загледах някакво предаване. Замислех се за Трой, беше сладък и мил, не нещо криеше, а това сякаш още повече ме привличаше.. От мисли, се бях унесла и заспала. Когато на вратата се позвъня. Сигурно е Трой. 

-Трой- извиках аз при открилата се пред мен гледка... 

-------------------------------------------------------

Дано ви хареса! :) 

My New LifeWhere stories live. Discover now