Karanlığa Saklanan Aşk

423 12 5
                                    

Fark ettiyseniz şu sıralar genelde keşfedilmemiş hikayeleri paylaşmaya özen gösteriyorum. Bunun sebebi keşfedilmeyen hikayelerde çok gizli cevherler olduğunu düşünmem.

Tahmin edeceğiniz üzere bu da pek keşfedilmemiş bir hikaye ve yazarı da bu duruma biraz kırgın. Aslında kırıldığı şey okunma sayısından çok hikayenin hayalet okuyuculara sahip olması.

Tanem, Gizem, Nazlı, Zeynep... Kendi acılarında boğulurlarken karanlığa sığınmış bir melek tarafından kurtarılıyorlar. Kardelen... İşte, çetenin beşinci üyesi. Tam anlamıyla kurtarmak mıdır, onunkisi? Bilemeyeceğim... Fakat bu dört kızı da güçlü hale getirip dört bir yanda korkulan insanlar yapmak onun içindeki iyiliğe dair bir işaret değil midir? Onu da kurtarıcı yapmaz mı? Tıpkı seneler önce kaybettiği kahramanı gibi...

Bir görev üzerine İstanbul'a dönerler ve zaten olaylar orada başlar. Başka bir çeteyi korumakla yükümlüdürler. Diğer yandan Kardelen, geçmişiyle yüzleşebilecek midir? Geçmişiyle arasında çok az bir mesafe varken kendine, sinirlerine hakim olabilecek midir?

Yazar: _Aytac_

Yazım hataları olsa da yazarın buna karşı gayet geçerli bir açıklaması var. Bu yüzden lütfen önyargılı olmak yerine okumaya devam edin. Eminim pek çoğunuz hiçbir geçerli sebebi olmadığı halde (üşendiğinden ve önem vermediğinden) yazım yanlışlarıyla dolup taşan tonlarca hikaye okumuşsunuzdur. Okumanız için illa popüler olması gerekmez.

Wattpad'in En Güzel HikayeleriWhere stories live. Discover now