Capitolul 8

92 6 2
                                    

Selena pov:

In jur totul era alb, brusc ma aflam pe un cimp cu flori colorate, era ca in paradis, razele soarelui luminau orbitor, in departare se zareau 2 chipuri, ce dispareau, apoi erau mai aproape din nou si din nou, formind in spatele lor o cale luminoasa, ajunsesera in fata mea erau...mama si tata. Am incercat sa alerg spre ei pina o bariera invizibila ma lovise, facind contact cu pamintul, ma scol de pe jos si ii privesc murmurind numele lor.

-Selena, ai grija de tine si pastreaza cu mare pret persoanele ce le ai alaturi, ghideazate dupa inima ta mare, cinta si lupta pentru visele tale, vei intimpina mereu greutati, dar noi iti vom fi mereu alaturi in inima ta, nu uita fii blinda si curajoasa, au zis ei si siroaie dde lacrimi imi curgeau din ochi.

-Nu stiti cit de greu imi este fara voi, va iubesc atit de mult.

-Inca nu e timpul sa vii la noi, spargind bariera, te asteapta o cale lunga, timpul se scurge, nu uita fii blinda si curajoasa, au zis si au disparut, lumea se distrugea incet, facind ca eu sa cad in gol.

Ma trezesc dindumi seama ca era doar un vis, ma doare tot corpul datorita faptului ca am dormit pe canapea, atit de incomfortabil, mai ales datorita faptului ca domnul cret a ocupat mai mult de jumate de canapea, e ora 09:23 ma scol lenesa, incercind sa nu il trezesc pe Harry. Inca nu inteleg ce aveau in vedere parintii mei prin cuvintele:te asteapta o cale lunga. Urc in camera mea unde meditez asupra celor spuse de parintii mei. Un ciocanit ma soate din transa cel ce ma intrerupse era Niall.

-Hey, sper ca nu deranjez, dar stii am ramas fara rezerve, ma duci la Nandos, te rog mult, nu vreau sa merg singur, e atit de plictisitor sa maninci singur, deci mergi? a intrebat facind fata de catelus.

-Ok, asteaptama jos in 10 minute vin si eu.

El a iesit din camera si eu m-am imbracat in un tricou si o perche de sorti cu talie lunga cumparati ieri:

El a iesit din camera si eu m-am imbracat in un tricou si o perche de sorti cu talie lunga cumparati ieri:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am coborit unde Niall ma astepta. Am urcat in masina sa, intre noi era o tacere misterioasa, de obicei era cel ce aducea zimbete tuturor pe fata.

-Apropo frumos tricou, a zis si eu i-am multumit politicos.

Ajunsesem, Niall a intrat repede in Nandos, asezindu-ne la o masa el comanda tot meniul de 3 ori...Rezerve pe o saptamina cel mult, iar eu am comandat un chickenburgher cu cartofi pai,mincam cprivind pe geam, dar am observat ca Niall se holba la mine.

-Mmmm...Niall?

-Da?

-De ce te holbezi la mine?

-Eu, nu? Adica ma uitam la....erm...la tricoul tau care...care vorbeste de pizza....si ...si cred ca o sa mai iau una.

-Ok...

-Care era mincarea ta preferata la orfelinat? a intrebat dindu-mi seama ca va urma o convoirbire despre mincare

-Pai...ne dadea de ziua noastra cite o felie de tort si cred ca aia era partea mea preferata din mincare.

-Doar o felie, eu maninc tot tortul de ziua mea...

A urmat o convorbire lunga ddespre mincare, iaar cind am iesit ne contraziceam eu consider cartofii pai mai buni ca cei da pe gratar, iar el alegea cartofii pe gratar. Eram atit de haiosi incit nu mai puteam de ris. Niall a trecut in fuga zebra ajungind la masina, l-am urmat, dar cind eram in mijlocul carosabilului o masina venea cu viteza neputind stopa, am fost aruncata in aer cu viteza, simtind un lichid fierbinte pe cap, rosu, un strigat cee parea cunoscut, vedeam siluete ce se misca, cind brusc totul s-a facut negru...

Oare e sfirsitul?

Niall pov:

Selena alerga catre masina, o masina ce venea cu viteza a izbito, iar eu am facut ochii mari cind am vazut saltul ei in aer ce a facuto sa aterizeze cu putere pe pamint, capul ii era plin de singe, iar ochii i se inchideau, am strigato si am alergat catre ea. Era incostienta, persoana ce a lovito fugise, lacrimi imi cadeau din ochi,am sunat repede la ambulanta, o strigam sa se trezeasca, dar nu era rost.

Ambulanta sosise, la spital au duso in sala de operatii, i-am sunat pe baieti, si m-am asezat pe un scaun, inca plingeam, chiar de nu o cunosteam de mult timp, tineam mult la ea, era cea ce imi facea mincare uneori, alteori mi-o fura, era fericita alaturi de noi, incercam sa o fac sa se simta bine, avea glas si chip de inger, nu pot crede ca a patit asta, era atit de fericita alaturi de noi, mereu era fascinanta si draguta, adorabila, ma facea sa zimbesc, ma facea sa......o plac?
Hey, melodyns ce faceti? Cum vi se pare noul capitol, am dori mult sa va aflam parerea scrietine in comentarii, chiar nu dorim să avem cititori-fantoma, va multumim mult pentru ca cititi cartea, 😘v-am pupat...

INGERUL INDRAGOSTIT(ONE DIRECTION ADOPTED ME)Where stories live. Discover now