Capitolul 10

82 4 3
                                    

Niall pov:

  - Avem un concert in 2 ore iar dupa cum se vede voi stati intr-un spital, si e destul de importanta reintoarcerea vostra pe scena si aparitia oficiala a Selenei.

-Totul  e sub control, totul va fi bine, o sa gasesc o cale de scapare, am zis si am inchis

***APEL INCHEIAT***

Trebuie sa gasesc un plan, iar cel ce face planurile aici e Liam, i-am povestit tot si am hotarit sa le zicem si baietilor ce s-au alarmat, iar apoi i-am zis Selenei ce a facut o fata gen *ai face bine sa fugi*, iar in final am hotarit sa intrebam doctorul ce a zis ca e prea repede, iar noi incercam il convingem, pina am ajuns la intelegerea sa ii dam 2 bilete VIP pentru fiicele sale.

Selena era inca nervoasa ca nu am anuntato si ne enerva deja.

Selena pov:

Cum au putut sa nu ma anunte am nevoie sa ma schimb, iar in plus am unele zgirieturi pe fata dupa micul accident. Am doar 2 ore la dispozitie.  O sa fie totul bine am incredere in mine.

***DUPA CONCERT***

Atita lume nu am vazut vreodata, atitea autografe, poze, am cintat in fata la mii de oameni, am fost pe scena, vreau sa tip, e cea mai tare seara petrecuta cu familia mea noua, ii iubesc pe baieti. Sunt obosita si abia astept sa dorm, ma urc in limuzina apoi dupa ceva timp adorm.

***Dimineata***

Sunt in patul meu, cum am ajuns aici? Consider ca baietii m-au adus aici. Cobor la parter unde baietii se jucau jocuri video, mincau, iar eu am venit linga ei, furindu-le mincarea.

-Deci ce facem azi? am intrebat

-Eu maninc. Niall.

-Lenevesc. Harry.

-O sa ies la o plimbare. Liam.

-Am facut cunostinta cu o fata si vreau sa iesim.Tu?. Louis.

-Tocmai mi-am gasit ocupatie.

-Care? au intrebat in cor.

-O sa il ajut pe Louis sa o cucereasca pe  acea fata.

-Ma alatur, a zis Niall.

-Sper sa nu imi para rau ca  am fost deacord.

Imediat dispare si revine cu o foaie si o carioca pe care scrie:

Planul cucerirea lui Ally

A desenat 4 omuleti ce era la o masa si zice:

-Astia 4 suntem noi la karaokebar , astia 2 sunteti voi ca o pereche o sa jucati rolul unui cuplu, iar astia suntem eu si Ally, meseria voastra e sa ne ajutati si sa nu stricati totul, nu accept un refuz.

Planul sau ne-a facut sa rosim, iar pe Harry sa se incordeze.

-Sa fiti gata la ora 14:00.

-Eu trebuie sa plec sa ma pregatesc atunci. Mi-am ales acest look:

Cind cobor jos baietii erau deja acolo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cind cobor jos baietii erau deja acolo.

-Arati dragut.

-Mersi.

Am urcat in masina unde dupa 10 minute de condus am ajunsin fata karaokebarului si in fata era o fata draguta bruneta, cu capetele decolorate. Ne-am salutat, am facut cunostinta si am intrat, cunoscindo am aflat mai multe despre ea, era vesela, curioasa, desteapta, buna si talentata. A cintat o data impreuna cu Louis, iar ea credea ca eu si Nial suntem impreuna ceea ce a facut ca ea sa ne puna sa cintam impreuna un cintec.

Am urcat si am inceput sa cintam cintecul ales de Ally. Toata lumea ne privea, era magic. La sfirsit toata lumea striga: sarut, sarut.... Nici nu mi-am dat seama cind eu si Niall ne sarutaseram, dar am observat fata lui Louis mirata. Am iesit sa ne plimbam aveam nevoie de aer, nu am vorbit inca nu Niall despre ce sa intimplat, e ciudat. Pe Ally o sunase telefonul, apoi a revenit zicind ca o sa plece pe 10 min apoi se reintoarce in parc. A plecat, iar noi ne-am plimbat in continuare la un moment am observato pe Ally cu un baiat sarutinduse cu un baiat. Louis a incremenit nestiind cum sa reactioneze, lacrimile au dat navala. A plecat, lasinduma singura cu Niall. Super!

Louis pov:

Alerg spre locul unde o sa imi las durerea, merg in locul unde o sauit de cea care mi-a furat inima, caut  un club bun pentru a bea ceva tare. Ajung acolo si ma asez comandind niste divin, iar persoana de alaturi era beata, era Harry ce plingea. 

-Nu a mers intilnirea? a intrebat el, iar eu am dat afirmativ din cap.

-Nu pot crede ca au acceptat sa fie azi impreuna ei, a zis Harry.

- Si cind ma gindesc ca ei s-au si sarutat, am zis apoi mi-am regretat cuvintele, Harry s-a enervat, dindu-mi seama dupa comportamentul sau.
Hey, melodyns, ce faceti? Ce parere aveti? Noi am revenit.
😘

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 03, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

INGERUL INDRAGOSTIT(ONE DIRECTION ADOPTED ME)Where stories live. Discover now