Capitolul 10

850 56 1
                                    

Heather Povesteste

  -Am vorbit cu doctorul, dupa ceva timp am reusit sa-l conving sa-mi spuna ce ai. El a spus ca a trebuit sa iti faca o operatie, ar nu mi-a spus din ce cauza. Mi-a mai spus ca a decurs cu succes si daca iei tratamentul poti sa pleci repede. 

-Nefilimi zburatori! Vreau sa plec acum! spun cu o voce de copil si imi incrucisez bratele la piept, o durere in zona burtii aparand imediat, dar aleg sa nu o bag in seama

-O sa uit ca ai injurat folosind un cuvant in latina... da el sa spuna, dar il intrerup repede

-Latina?! Ce vorbesti, mundanule?! Ah, Jace va fi suparat cand va afla! spun amintindu-mi de seria de carti si filmele mele preferate de cateva zile, am reusit sa citesc online prima carte intr-un timp anormal de scurt 

El se uita la mine ca la o nebuna si sunt sigura ca in urmatorul moment o sa strige "Doctore, operatia i-a afectat si creierul?" destul de disperat, dar spre mirarea mea, s-a pus langa mine in pat si m-a luat in brete. Cine este el si ce s-aa intamplat cu dementu' de frate'miu? 

Eu ma cuibaresc in bratele lui si casc. Sunt sigura ca arat ca un pui de pisica, dar nu-mi pasa, vreau si eu liber si apare politia la usa, vreau sa ma distrez si ma trezesc operata, am nevoie de putina relaxare, nu mai rezist cu atata stres, si probabil din cauza lui mi se intampla toate asta! 

Usa se deschide incet, iar Chase incearca sa se ridice, dar eu il prind in brate si il strang puternic, el ramand acolo unde e si uitandu-se mirat la mine. Nu de foarte multe ori il imbratisez si nici nu stiu de ce, il iubesc, dar cred ca el nu crede asta... O vad in ochii lui, de fiecare data cand fac ceva de genu' se uita surprins la mine, iar asta nu imi place, crede ca nu il iubesc, ca nu vreau ca el sa fie fratele meu. Esti asa de... nu cred ca exista un cuvant ca sa exprim cum.

Imi ridic privirea si vad ca din usa Derek se uita la noi zambind. O fi asta debun de legat, pshihopat, enervant, prost si consumator de nervi omorati de el, dar are momentele lui cand e un om normal, pacat ca momentele alea sunt aproape inexistente, cel mai lung a durat vreo 5 secunde. 

-Astazi va veni Marcus pe la noi, a zis ca, spun si citez: "Vreau sa imi vad fiul, trebuie neaprat sa ii dau ceva", doar ca a spus pe o voce enervant de dulce si siropoasa, iack! spune el, stramand din nas la finalul propozitiei 

Dau din cap, mii de ganduri diabolice invartindu-se prin colturile intunecate ale mintii mele negre si sumbre, moduri de al face sa isi doreasca sa fi actionat in acel moment fulgerandu-mi si stra-fulegerandu-mi gandurile. Exista un motiv pe care il urasc, un motiv bine sustinut si prins in adancul inimii mele, acum plina de cicatrici si rani adanci.

Toti muschii mi se incordeaza, iar privirea probabil mi s-a inegrit. Nu vreau sa-l vad, nu am de gand sa-l vad, nu intentionez sa-l vad, nu o sa-l vad. Il urasc, el ma uraste, avem o relatie foarte "frumoasa" si "stransa". Abia astept sa-i dau cu o bata in cap, apoi cu o tigaie, apoi sa-l bat pana-l vede pe Jace Wayland, iar la final sa-l arunc pe geam, deja imi imaginez... 

Ma ridic din pat, atentia pentru rana este mai mult decat inexistenta. Imi iau hainele asezate langa pat, si ma indrept spre baie. Daca nu pot iesi pe usa voi iesi pe geam. Ma schimb repede in hainele de noaptea trecuta si ma uit prin incapere. Privirea imi cade pe un geam, iar eu il deschid repede, sarid pe el. Ma tin bine de caramizile cu care este construita cladirea si cobor incet.

Oftez usurata cand picioarele mele goale ating pamantul. Soarele danseaza cu razele sale aurii pe pielea mea, iar cantecul pasarilor imi canta in urechi, acompaniat de sunetul rotilor masinilor scartaind pe podeaua incinsa. Iulie isi face bine simtita prezenta, dar cu toate aceste lucruri frumoase fiecare zi imi aminteste ce voi pierde in cateva luni, cand scoala va incepe iar. Doar gandul ma infioara. 

Incep sa merg spre casa, iar fiecare pas face durerea sa se intensifice. In momentul asta, daca cineva ataca nu ma voi putea apara, sunt slaba in momentul asta nu am aparare, putere si nici arme. Sunt ca o gaina! Imi dau o palma mintala. Cine am devenit?! Eu sunt Skyller, eu sunt Heather Watson, cea mai puternica, inteligenta si curajoasa personaa si punct, nu voi lasa pe nimeni si nimic sa schimbe asta, nici macar o operatie, o durere, nimic! 

Imediat ajung acasa si dau buzna pe usa. Pe canapea stau toti si se uita la mine, probabil s-au speriat ca a disperut Heather si probabil credeau ca zaceam pe fundul unei prapastii sau mai rau, ma rapise Antonio. Mda... nu se va intampla asta! Mai mult, l-as rapi eu pe boul tradator, decat el pe mine, iaar sansele ca el sa ma rapeasca ar fi de 0,01%. 

Ma pun langa ei pe canapea si ma bucur ca ei nu spun nimic. Usa se deschide si pe ea intra un Chase agitat si un Derek plictisit. Imi dau ochii peste cap si ma las pe spate incercand sa adorm. N-am obosit, dar daca adorm scap de predica lui Chase. 

Usa se deschide din nou, iar eu imi deschid ochii. Marcus sta in usa. Numai boul asta ordinar imi lipsea! Ceilalti il urasc pentru cum se poarta, eu il iurasc pentru alceva, pentru ceva ce a facut cu mult timp in urma, dar care a lasat cicatrici mari, abia inchise, care ascund rani adanci si sangeroase in inima mea parca cioplita in gheata. 

-Pleaca! marai printre dinti 

-Asa iti saluti unchiul? intreaba el

-Tu nu esti unchiul meu! Nu dupa ce ai facut! Erai acolo, tu ai chemat acei oameni din FBI ca sa ne omore parintii, tu ai fost acolo si nu i-ai oprit! Totul e din vina ta! Nu ti-a pasat nici macar de Timi! Avea doar 2 ani, dar ce sa-ti pese tie? Esti un tradator oridinar care nu merita sa traiasca, sa aibe o familie, nu meriti nimic! Sa-ti intre asta bine in cap! Si sa-ti intre in cap ca nu esti si nici nu ai fost cu nimic mai bun decat ei. Da, au fost dealer-i, dar stii de ce? Nu! Sigur ca nu stii! Stai sa fac putina lumine: nu aveau bani sa ne intretina! Crezi ca au vrut-o? Am incercat sa-i fac sa renunte la asta ore! Dar nu au vrut, au ales acel drum pentru noi! Iar tu ai ucis singurele persoane care si-au sacrficat viitorul pentru noi, din pura gelozie! I-ai privit tipand de durere si murind incet, dar tu doar radeai... Javro! Ticalosule! Meriti sa mori! Esti... un nimic! O fiinta nefolositoare, daunatoare, un ucigas! Un criminal care a facut o singura crima: si-a ucis familia! tip la el nervoasa

Privirea fratelui meu se intunca,nu a stiut asta, si nici nu aveam de gand sa ii spun, dar... a aflat ca singura persoana din familie ne-a tradat cu mult timp in urma, si nici nu m-ar surprinde daca ar face-o iarasi. Vocea lui ma scoate din visare:

-Nu mi-a parut si nici nu imi pare rau de acel lucru. Si nici de asta. apoi....

•Va continua 

Hey! Stiu ca nu am mai postat de mult si imi pare mega rau! Sper sa ma iertati daca ati fost suparati pe mine sau macar sa mai cititi cartea... In momentul asta imi vine sa plang ca am facut chestia asta, dar am avut teme, am vrut sa termin o carte si am uitat de capitol... 

Acum ca am terminat cu scuzele, ce mai faceti? Vreti sa fac mai incolo, pe la capitolul 15 un Q&A? Defapt doua, unul in care voi sa imi puneti intrebari mie si unul in care eu sa va pun intrebari voua. Ar fi amuzant. Si ati putea pune intrebari pe personajelor. Ce ziceti?

Si ne vedem daca viitoare! Sper sa fie cat mai repede posibil! Acum cateva intrebari micute si neimportante, dar care ma fac curioasa si o sa ma omoare constiinta ca nu vi le-am pus. Raspund si eu la ele, daca imi cereti in comentariu. Hi hi hi. 

1. Va place Equestria Girls/My Little Pony? V-ati lua papusi/figurine cu ele? 

Da, da, da, v-am speriat cand am spus ca va pun cateva intrebari, dar na... sunt doua. Vroiam sa va pun 4, dar au fost prea retardate si mi s-a facut mila de voi. Nu, glumesc, mi-era frica ca va trebuii sa raspund si eu la ele, si credeti-ma, erau mai retardate ca astea. 

Gata, gata, ne-am lungit prea mult! Byeeee! 

Agent AGSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum