3

574 33 2
                                    

-Emma,cine e el? Spune Liam gesticulând nervos spre Gale.

-El e Gale,noul meu vecin! Spun și îi fac semn din priviri sa se liniștească.

Liam îl privi câteva secunde încă nervos,apoi își muta privirea spre mine.

-Eu trebuie sa plec,ne vedem mâine Emma! Spune Gale și îmi face cu mana. Îi mai arunca o privire lui Liam,apoi trece strada și intra în casa.

-Hai sa mergem în casa! Spune Liam și mă trage spre casa. Părinții tai sunt acasă? Continua.

-Nu știu.

-Sa mergem în camera ta. Spune și deja urca scările spre ea.

Încă e destul de nervos și nu știu de ce! Doar am vorbit puțin cu noul vecin,bine puțin mai mult dar doar atât! Nu am făcut nimic rău.

Am ajuns în fata ușii camerei mele. Liam deschide ușa și îmi face loc sa intru. Pășesc ușor în camera și îmi scot telefonul din buzunar. Îl aprind și văd ca am zeci de apeluri și mesaje de la Liam. Asta e,sunt moarta! Cum de nu l-am auzit? Doar a fost în buzunar tot timpul asta. Mă uit mai atenta și văd ca îl am dat pe silențios. Dar când l-am dat pe...acum știu! Ieri la ceremonia de absolvire l-am dat pe silențios și am uitat sa îl dau înapoi pe sunet când am terminat.

Sunt trezita din gânduri,de ușa camerei mele care este trântit cu putere de către Liam. Înainte sa mă întorc spre el sa îl întreb ce are,mă apuca puternic și mă trântește de pieptul lui. Mă apuca de obraji și își lipește puternic și nervos buzele de ale mele. După câteva minute ne despărțim din sărut,respirând amândoi săcădat.

-Sper ca știi în ce belele mari ai intrat! Spune.

Fără sa scot vreun cuvânt,îmi las capul în jos.

-De ce nu mi-ai răspuns la telefon? Știi de câte ori te-am sunat? De unde îl cunoști pe ăla? De ce ai stat cu el atâta timp? Spune nervos.

Îmi scutur capul din cauza amalgamului de întrebări.

-Nu ți-am răspuns la telefon pentru ca ieri la ceremonia de absolvire l-am dat pe silențios și am uitat sa îl dau înapoi pe sunet,da știu de câte ori mai sunat și îmi pare rău că nu ți-am răspuns dar am pierdut noțiunea timpului și nu m-am mai uitat la telefon,pe Gale îl cunosc de azi dimineață de când l-a lăsat mama lui în fata casei lor,și dacă tot nu avem ce face pentru ca iubitul meu era plecat,am zis sa ne cunoaștem! Nu a fost mare lucru! Și chiar îmi pare tău ca am pierdut noțiunea timpului!

-Sper ca nu ai uitat de planurile noastre! Spune mai liniștit.

-Ce planuri? Întreb nedumerita.

Acesta mârâie și își mijeşte ochii la mine.

Apoi realizarea m-a lovit. Îmi duc mana la frunte și îmi strâng puternic ochii. Așa e,aveam planuri! Azi de dimineață când am citit bilețelul,în el scria sa mă îmbrac frumos pentru ca are o surpriza pentru mine. Ah! Cat de proasta sa fiu sa uit de asta?

-Iubitule,chiar îmi pare rău! Spun și merg spre el. Promit ca o sa mă revanșez! Continui.

-Cum o sa te revanşezi? Întreabă și zâmbește pervers.

-Așa cum te-ai obișnuit! Spun și zâmbesc pervers,apoi începem sa ne sărutam din nou.

¤ ¤ ¤

Hei,cum vi se pare capitolul?
Ce părerea aveți despre Gale?

Necorectat

The First Love 》Liam Payne FF《 - Vol. 1&2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum