3 Dalis

4.3K 256 3
                                    

I Hate You Malik
3 Dalis
Stipriai pabeldžiau į sieną. Visi garsai nutilo. Nuskubėjau prie durų. Žvelgiau pro durų akutę. Po kelių minučių iš Zayn buto išėjo mergina labai panaši į Zoe. Tik jos plaukai buvo šviesūs, o Zoe's tamsūs. Atsidusau iš palengvėjimo. Žinojau, kad Zoe taip nepasielgtų. Pasigirdo beldimas į dūris. Atidariau. Nenustebau pamačiusi Zayn.
-Klausyk, tau viskas gerai? ,- susirūpinusiai paklausė.
-Ta prasme? ,-nesupratau.
-Na, tu pirmą kartą gyvenime išgirdai tokius garsus. Na tokius kaip "Zayn greičiau" arba "Ohh...Ahhh...Taip." Nenori pasikalbėti apie tai? ,- pats neištvėręs pradėjo juoktis.
-Asilas. ,-sumurmėjau ir uždariau dūris.
Pasiėmiau obuolį. Ir vėl nuėjau į savo kambarį. Atsisėdau į lovą (meditavimo poza). Supypsėjo mano telefonas. Paėmiau jį. Žinutė nuo mamos. "Nelauk mūsų" Pavarčiau akis. Visi aplink tik ir 'žaidžia suaugusiųjų žaidimus'. Galėčiau lažintis, kad jie dabar viešbutyje. Pažvelgiau į laikrodį. 19:30, o aš jau noriu miego. Pasiklojau lovą. Atsiguliau. Užsimerkiau. Užmigau.
*Ryte*
Šokau iš lovos. Pažvelgiau į laikrodį, 05:49. Jaučiuosi tokia žvali ir pailsėjusi. Nuo rašomojo stalo pasiėmiau kompiuterį (nešiojamą). Įsijungiau Facebook. Visi dar miega. Pa'like'inau naują Zoe's nuotrauką. Gavau žinutę, nuo Zayn. Susiraukiau. Ko jis nemiega?
Z(Zayn)
B(Bri)
Z-Ko nemiegi?
B- Nes puikiai išsimiegojau.
Z- Man irgi nuobodu. Nori pasivaikščioti?
B- Dabar???
Z- Ne, rytoi! Aišku, kad dabar. Apsirenk sportiškai pabėgiosim. Už 5 minučių lauke. ,- atsijungė. Bėgiojimas tikrai visai nebloga mintis, bet...Tiek to. Greit persirengiau. Užsimoviau tympas ir maikutę, užsiaviau sportbačius, užsidėjau kepurę, į rankas pasiėmiau striukę. Susirišau plaukus. Ir išėjau. Lauke prie prie durų stovėjo Zayn. Mane pamatęs nusišypsojo.
-Buvau beveik įsitikinęs, kad neateisi.
-Aš taip pat. Kur bėgsim? ,- nesiruošiu čia su juo plepėti.
-Iki mokyklos ir atgal. Tinka? ,- paklausė. Palinksėjau. Lėtai pradėjom bėgti link mokyklos. Iki jos netoli, bet šiam kartui užteks. Pribėgom mokyklą.
-Eime apibėgsime kelis ratus. ,- patraukėm į mokyklos stadioną. Ten jau kažkas bėgo ratus. Kai priartėjom supratau, kad čia Louis.
-Labas rytas. ,- abu su Zayn pasisveikinom.
-Sveiki. Ir jums nesimiega? ,- linksmai paklausė. Abu palinksėjom. Dabar bėgom tryse.
-Maniau jūs tarsi šuo su kate. ,-nusijuokė mokytojas.
-Tai... ,- Zayn mane nutraukė:
-Baikit. Mes tarsi Romeo ir Džiulijeta. ,- su viena ranka jis prisitraukė mane arčiau savęs.
-Trauk rankas smirdantis šunie. ,- sušnypščiau. Pasitraukiau toliau nuo jo.
-Taigi Bri, ką veiksi šiandien po pamokų? ,-su šypsenėle paklausė Louis.
-Ji klausysis keistų garsų mano kambaryje. ,- už mane atsakė Zayn.
-Nebūk toks tikras, kad tu nesiklausysi tų keistų garsų jos kambaryje. ,-mirktelėjo man ir nubėgo. Skruostai nusidažė rausvai. Patraukiau namų link. Zayn mane pasivijo.
-Ei! Ką tai turėtų reikšti? ,- nepatenkintas paklausė.
-Tai, kad ne tavo reikalas.
-Nejaugi ir tu varvini seilę dėl mokytojaus? ,-nusijuokė.
-Koks tau skirtumas?
-Jokio.
-Būtent! ,- pasiekėme namus. Sustojau šiek tiek pailsėti.
Užlipau laiptais į viršų. Atsirakinau savo buto duris. Įėjusi užsirakinau, pasiėmiau švarius rūbus ir nuėjau į dušą. Kai viską baigiau buvo lygiai 07:40. Viską spėjau laiku. Užsimoviau batelius ir išėjau. Dabar Balandžio12 diena, o lauke šilta kaip gegužės viduryje.
Į mokyklą įėjau suskambėjus pirmam skambučiui. Pirma matematika. Užlipau į antrą aukštą. Atidariau klasės duris. Visi sužiuro į mane pasijaučiau nejaukiai. Greit nuėjau atsisėdau į savo vietą šalia Zoe's.
-Labas. ,-pasisveikinau.
-Laba. ,-stojo nejauki tyla. Mokytoja aiškino kokia svarbi tema.
-Jei šitos nesuprasit, kitų temų dar labiau nesuprasit. ,- vis kartojo. Galiausiai kančia baigėsi kartu su pamoka. Šiandien dar lengvoji atletika...
-Bri, mums dabar kūnkė. Ant stendo yra pakeitimas. Iš paskutinės atkėlė į antrą, nes susirgo anglų mokytoja. ,- Zoe įsikibo man į parankę ir nusitempė į pirmą aukštą. Persirengėm. Regis bus nuobodu. Pažvelgiau į salės galą. O gal vis gi bus įdomu...

I Hate You Malik (Baigta) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang