16 Dalis

3.1K 238 10
                                    


Do I Realy Hate You Malik?
16 Dalis
Jo veiksmai mane suglumino. Zayn staigiai atsistojo.
-Taip ir žinojau, kad tu kaip jie. ,-piktai suurzgė ir išeidamas trenkė duris. Ką aš padariau? Man jau gana! Pasakysi jam viską ką galvoju! Pasileidau bėgti jam iš paskos. Pasivijau Zayn lauke.
-Palauk. ,-paprašiau. Jis sustojo, bet neatsisuko. Pradėjau:
-Tu galvojai, kad užjausiu tave mirus tėvui? Ko iš manęs tikėjaisi? Kad vos pasakysi, kad jis mirė pulsiu tau ant kaklo ir vis kartosiu ‚man tavęs gaila, užjaučiu tave'? Žinai ką Zayn? Tu to nusipelnei! Čia tau už visas merginų sudaužytas širdis! Bent gali pats suskaičiuoti kiek merginų suviliojai ir paskui metei?! Esi niekšas Zayn. Tu tik kruši ir palieki! Bet žinai kas šūdiniausia? O gi aš vis dar tave myliu! ,-pasakiau beveik viską ką norėjau. Zayn atsisuko, bet nusisukau aš ir ėjau link namo.
-Bri pa...
-Eik po velnių Zayn! ,- nutraukiau jį. Įėjau į namą. Užlipau laiptais į viršų išsitraukiau kelioninį krepšį į jį susidėjau visus savo rūbus ir daiktus kuriuos atsivežiau. Nebenoriu čia likti. Išėjau iš kambario. Lipant laiptas susidūriau su Zayn, bet į jį net nepažiūrėjau. Visi sėdėjo svetainėje.
-Cody. Parvežk mane namo. ,-paprašiau. Visi atsisuko į mane.
-Kaip nori. Bet palauk dar kelias minutes Zayn taip pat reikia parvežti. ,-pasakė ir toliau kalbėjo su kitais. Blogiau ir būti negali...Zayn galvoja, kad visas pasaulis sukasi tik apie jį. Bet taip nėra. Už gerų 5-ių minučių nusileido Zayn susidėjęs savo daiktus. Jis pažiūrėjo į mane ir kreivai nusišypsojo.
-Aš sėdėsiu priekį. ,-iš kart pasakiau. Cody's pasiėmė raktelius. Abu su Zayn nusekėme jį. Įsėdome į mašiną. Pradėjome važiuoti.
-Tai kodėl abu važiuojat namo? ,-paklausė Cody uždėdamas savo ranką man ant šlaunies.
-Koks skirtumas. ,-abu sumurmėjom. Toliau važiavom tylėdami. Galiausiai privažiavom mūsų namą.
-Ačiū. ,- pabučiavau Cody į skruostą.
-Nėra už ką. ,- žavingai nusišypsojo. Išlipau iš automobilio. Užlipau laiptais į viršų, atidariau savo buto duris. Buvo girdėti skardus juokas.
-Ir kodėl aš nenustebau. ,-sumurmėjau.
-Sveiki. ,-pasisveikinau. Visi atsisuko ir man nusišypsojo. Ponia Malik atrodė geriau nei bet kada. Turbūt normaliai pailsėjo per tas dvi su puse dienos, be Zayn. Atidariau savo kambario duris. Numečiau krepšį kažkur į kampą, o pati kritau į lovą. Užsimerkiau. Net nepajutau kaip užmigau. Prabudau kai jau buvo sutemę. Pažvelgiau į laikrodį, 00:36. Išlipau iš lovos ir nuėjau išsimaudyti. Buvo gerą jausti vandens lašelius lėtai riedančius mano kūnu, bet mėgavausi tuo neilgai. Nusausinau kūną, užsimoviau senus tėčio marškinius ir vėl nuėjau miegoti.
*Ryte*
Prabudau nuo triukšmo. Tingiai išlipau iš lovos ir nuėjau pažiūrėti kas ten vyksta. Svetainėje sėdėjo Zayn, ponia Malik, mano mama ir tėtis. Pasijaučiau nejaukiai, stovėdama prieš juos vien su apatiniais ir ma6kiniasi... Tiksliau pasijaučiau nejaukiai kai Zayn neatitraukė nuo manęs akių. Žvilgtelėjau į ant sienos kabantį laikrodį.
-O šūdas. ,-sušnabždėjau kai pamačiau, kad jau beveik antra valanda dienos. Stojo nejauki tyla, ją galiausiai nutraukė tėtis:
-Bri, mes kai ką sugalvojom. ,-linksmai pasakė.
-Ką? ,- paklausiau šiek tiek pasimetusi.
-Pameni kai mes trise važiavome slidinėti? Ir jūsų su Zayn nesivežėm? Taigi nusprendėm, kad eilė pailsėti jums. Tik ne ten kur mes. Jums užsakėme bilietus į keturių žvaigždučių viešbutį šalia vandenyno. Tik yra viena bėda. Buvo likęs tik vienas laisvas kambarys, taigi jeigu jūs nieko prieš dalinsitės vienu kambariu. ,-susiraukiau, nenoriu su juo... Išspaudžiau menką vypsnį.
-Kaip puiku. ,-pasakiau dirbtinai linksmai. Jie gan ilgai tai planavo, nenoriu jų nervinti, ir sugadinti jiems nuotaiką vien dėl JO.
-Taip, tai iš ties puiku. ,- pritarė Zayn. Mano mama suplojo rankomis.
-Išskrendat, šiandien vakare! ,-linksmai sušuko ji.
-Kiek dienų? ,-paklausiau.
-Dvi savaites. ,-maloniai atsakė ponia Malik. Nusišypsojau.
-Einam krautis daiktų Zayn. ,-nusijuokiau. Jis keistai į mane pažiūrėjo.
-Taip. Einu. ,- Zayn pakilo nuo sofos, pradėjo eiti tiesiai į mane. Priėjęs pažvelgė man tiesiai į akis ir praėjo pro šalį, bet pirštų galiukais prilietė mano nuogą koją. Per visą kūną perėjo šiurpuliukai. Zayn dar atsisuko ir šyptelėjo pamatęs, kad mano oda pašiurpo nuo jo prisilietimo. Nuėjau krautis daiktų. Atsidusau. Regis laukia ilgos dvi savaitės.

I Hate You Malik (Baigta) Where stories live. Discover now