Κεφάλαιο -33-

1.5K 171 56
                                    


  -Rebekah-

  Αγαπητό μου ημερολόγιο, 

  Όσο περνάει ο καιρός, νιώθω τον πόνο ανάμεσα στο στήθος μου να μαλακώνει. Πλέον έχω αφοσιωθεί στο σχολείο και μόνο διότι στο τέλος της χρονιάς θέλω να περάσω στις εξετάσεις και να περάσω στο πανεπιστήμιο καλών τεχνών. Ανυπομονώ τόσο πολύ που δεν ασχολούμαι τόσο με τον Justin. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να μιλήσουμε καιρό, από εκείνη τη μέρα στο μπόουλινγκ. Μου λείπει λιγάκι, αλλά νομίζω πως αρχίζω να συνηθίζω στην απουσία του, ειδικά τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

  Ο Liam έχει γίνει ο καλύτερος μου φίλος και αρχίζω να συμπαθώ λιγάκι την Olivia. Έχουμε βγει μια – δυο φορές μαζί, αν και εκείνη είναι ακόμα αμήχανη μαζί μου. Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι από το περιστατικό με τον Justin και νιώθει ακόμα άβολα. Την καταλαβαίνω, κι εγώ έτσι θα ένιωθα στην θέση της.

  Η Josephine είναι τόσο ευτυχισμένη με τον Matthew που απορώ για ποιον λόγο το καθυστέρησαν τόσο να' ναι μαζί. Ο Mat την λατρεύει και ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ από εκείνον να είναι τόσο γλυκός και τρυφερός με κάποια κοπέλα. Μπορεί να ήταν ο πρώτος που με πλησίασε στον γάμο της μητέρας μου και τον συμπαθώ πολύ από τότε. Αποδείχτηκε πολύ καλό παιδί. Έχω γνωρίσει και καλύτερο τον Dylan, τον άλλον κολλητό του Justin, ο οποίος απ' ότι κατάλαβα τα 'χει με την Emma, ένα μελαχρινό κορίτσι από το άλλο τμήμα. Πολύ συμπαθητική μου φάνηκε.

  Επίσης, είμαι τόσο ενθουσιασμένη για το καινούριο μέλος της οικογένειας μου. Ανυπομονώ να κρατήσω την αδερφούλα μου στα χέρια μου. Η Mariana φουσκώνει όσο περνάει ο καιρός και ο πατέρας μου είναι τόσο ευτυχισμένος που κάνει και εμένα. Τον αγαπώ τόσο πολύ και νιώθω τόσο χαρούμενη που είναι κι αυτός. Ένα του χαμόγελο με κάνει να πετάω στα σύννεφα και μετά από τόσα χρόνια είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Ευχαριστώ την Mariana γι' αυτό, που μπήκε στην ζωή του και την έκανε όμορφη, όπως εκείνη.

  «Ει, τελευταία κάνετε πιο πολύ παρέα απ' ότι εμείς οι δυο» παραπονιέται η Jose καθώς μπαίνει στο δωμάτιο του Liam και μας πιάνει να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια.

  «Σταμάτα παραπονιάρα αδερφή» την πειράζει ο Liam και την βάζει τρυφερά στην αγκαλιά του. Μου αρέσει που ο Liam αγαπά τόσο την αδερφή του, μου αρέσει που είναι τόσο προστατευτικός μαζί της. Είναι αξιολάτρευτο!

  «Τι θα κάνουμε σήμερα;» ρωτάω χαμογελαστά και η Jose με κοιτά σμίγοντας τα φρύδια της.

The Awkward Moment.Where stories live. Discover now