21

2.8K 153 14
                                    

Szaporábban vettem a levegőt. Még sosem láttam ilyennek Michael.
Végig tartottuk a szemkontaktust. Zavarodottságot láttam a szemében. Szerintem ő sem tudja pontosan mit akar.

Hirtelen éles fájdalom nyilalt alhasamba. Lepillantottam és megláttam a bennem himbálozó kisbicskát. Michael ördögi vigyorától csak még nagyobb fájdalmat éreztem. Amilyen hirtelen belém döfte, olyan hirtelen kis is húzta a bicskát. Hátralépett egy lépést, de a vigyora még mindig lekaparhatatlan volt.

-Na milyen volt? Jobb lesz, ha megszokod! -Meg se várta, hogy válaszoljak, csak sarkon fordult és kiment.

A hasamon lévő kis sebet néztem. Az egész pólóm tiszta vér lett. Kicsit kezdtem szédülni. Ennyire sok vért vesztettem volna?

Már alig éreztem testrészeimet, amikor újra kinyílt az ajtó. Michael lépett be rajta.

-Na mi van Cica? Fàj még a hasacskád?-közelebb lépett hozzám és megtapintotta fájó pontoma, mire felszisszentem.

-Szóval igen. -Elővett egy doboz cigit és egy öngyújtót. Szájába rakott egy szálat és meggyújtotta. Mélyet szívott, aztán közel hajolt hozzám és arcomba fújta a füstöt.

-Te is kérsz?-tartotta fel az apró dobozt. Nem válaszoltam. Kivett egy újabb csikett és számba nyomta, de nem gyújtotta meg.
Megint mélyett szívott, aztán arcomba fújta a füstöt. Egy pillanatra becsugtam a szemem, de ennyi pont elég volt neki. Az egő cigarettát frissen szerzett sebembe nyomta. Üvölteni tudtam volna, de nem tettem, mert azt élvezni. Számat már véresre harapdáltam a fájdalomtól, de még rátett egy lapáttal azzal, hogy néhányszor megforgattam bennem az egő csikket. Számat kinyitottam, de nem tudtam üvölteni. Megszólalni se. Egy hang nem jött ki a torkomon, helyette egy sós könnycsepp folyt végig arcomon, majd a földre hullott.

Michael kihúzta belőlem a cigijét és újra szájába vette. Még nehányat szívott belőle, aztán a földre dobta és eltaposta.

-Annyira sexy vagy, ahogy itt lógsz. Most annyira megkívántalak.-lehelte ajkaimra, aztán vadul lecsapott rájuk. Vadul falni kezdte ajkaim, de én még vaddam voltam. Mikor még jobban el akarta mélyíteni a csókot, alsó ajkát fogaim közé vettem és erősen ráharaptam. Hirtelen elkapta fejét. Kezét egyből szájához kapta, amiből ömlött a vér.

-Igen?! Így játszunk?!- megint közelebb lépett hozzám. Ezúttal egyik combomba szúrta a bicskát, amit párszor meg is forgatott. Arckifejezése mindent elárult. Élvezte amit csinált. Élvezte, hogy kínozhat engem.

Sweet kills ✝Hemmings [Befejezett]Where stories live. Discover now