24

2.6K 150 7
                                    

Néhány órával később térhettem magamhoz. Borzasztóan sajogott a fejem. Lassan felültem az ágyon, de lábamba egyből fájdalom nyilalt. Kezeimmel odakaptam, de ettől csak nőtt a szenvedésem. Könnyeimmel küszködve ültem egy retkes pincében. És ha ez még nem lett volna elég, kinyílt az ajtó és belépett rajta az a személy, akit most a hátam közepére sem kívántam volna.

-Felébredtél hercegnő?

-Nem bazdmeg!-mormogtam.

-Nyugi Cica! Ne beszèlj ilyen csúnyán, mert- odahajolt a fülemhez- ez beindít.- Suttogta, majd gyengéden beleharapott fülcimpámba.
Felszisszentem az érdekes érzéstől.

Nem hajolt el mellőlem. Éreztem nyakamon minden egyes lélegzetvételét.
Kezét lassan combomra csúsztatta, majd erősen rámarkolt. Tudta, hogy ott vannak a sebeim, de azért is ezt csinálta, mert fájdalmat akart okozni nekem. Néhány kusza könnycsepp végig folyt arcomon, de próbáltam erős maradni.

Kezei vissza csúsztak melleimre, amiket maszírozni kezdett. Nyakamat gyengéd csókokkal hintette be és egy-két helyen ki is szívta. Fejemet hátra hajtottam, de néhány jóleső nyögés így is elhalgyta a számat.

Egyre lejjeb és lejebb kezdett szívogatni. Melleimnél egy kicsit elidőzött, majd haladt tovább.
Néhány apró csókot hintett combom belső felére, majd kiegyenesedett és hirtelen belém döfte magát.

Szemeim összehúzódtak és izmaim megfeszültek. Most kivételesen fájt, de nem tudtam miért.

Tartottam magam, és csak fapofával bámultam, miközben Michael apró morgásai töltötték be az egész teret.

Már kedztem unni ezt a játékot. Csak megerőszakol és néhányszor belém állít egy kést. Azt hittem ennél izgalmasabb lesz.

Gondolataim elkalandoztak, így nem is figyeltem a külvilágra. Hogy most éppen a régi legjobb barátom megerőszakol és a sebeimet szorongatja, amiket ő maga csinált. Belül fájt, hogy ennyire félre tudtam ismerni. Én azt hittem jó ember, de úgy látszik tévedtem. Egy utolsó kis szemét, akinek nincs önbecsülése.

Ahogy hallottam kezdett a vége felé járni.

Erősen döfködte belém magát, majd egy csattanást hallottam, és mindent beterített a vér.

Sweet kills ✝Hemmings [Befejezett]Where stories live. Discover now