Unfinished Sex

791 44 4
                                    

Louis Tomlinson

Stockholm. Sosem jártam még itt ezelőtt, viszont lenyűgöznek a város fényei. Estére érkeztünk meg és még nekem kellett fel rángatom Liamet a legfelső szintre, a hotelben. Azóta is úgy állok itt a mennyezettől padlóig érő ablak előtt, mint ha valamiféle királya lennék ennek a városnak, de én csak kábán nézek ki a fejemből. Tényleg gyönyörű. Viszont azt is tudom, hogy nem illő ezt csinálnom. Liamet kéne kényeztetnem, hisz a gépen leszopott, amit még mindig képtelen voltam felfogni. Leszopott a dominánsom. Leszopott, mert kényeztetni akart. S most én fogom leszopni, de azt sosem fogja elfelejteni. Jézus, miket beszélek én itt magamba? Megfordulva észreveszem, hogy Liam villant rám vigyort, hófehér fogaival. Nyelvemet végig futtatom fogaimon, miközben megközelítem. Egyszerű öltöny van rajta, nyakkendővel.

- Készülsz valahova? - szalad ki a számon, bár ehhez semmi közöm. 

- Igen, úgy terveztem az első estén bemutatom neked a város legjobb éttermét, de a szemed csillogása másról árulkodik. - morogja, mire széles vigyorral arcomon közelebb lépek. 

- Jól látod... - dünnyögöm, közelebb lépek , kezeim kibogozzák nyakkendőit. Kezébe nyomom, miközben tarkójánál fogva közelebb húzom. Kezem szétszakítják ingét, pár gomb a parkettán landol. Nyakát támadom, meg kezeim végig futnak izmos felsőtestén. Hajamba túr, másik keze derekamra siklik. Egy ponton szívni, harapni kezdem, majd végig puszilom, miközben letérdelek. Kicsatolom övét, sliccét lehúzom és azonnal feltűnik éledező farkának dudora. Felpillantva rá, látom kíváncsian, ajkába harapva várja a folytatást. Felkacagok, miközben lecsúsztatom nadrágját és ekkor feltűnik, a földre ejtett nyakkendő. Felvéve ismét a kezébe nyomom.

- Mit kezdjek ezzel? - kérdezi értetlenül.Felnézek rá, s szemeiben azonnal feltárulkozik az értelem, a vágy s annak lángja. Elvigyorodom, miközben a bokszert is lejjebb tolom, így előbukkan már félig meredező farka. Végig futtatom rajta párszor kezem, miközben ajkaimhoz emelem makkját, és nyelvemmel körbe-körbe cikázok akörül. Majd beljebb csúsztatom ajkaim közé, majd ki. Párszor eljátszom még ezt, de Liam nyögése türelmetlenül cseng. Kezeim erősebben markolják farkát, miközben a fele farkát már a számban kényeztettem. Ekkor pedig ő is akcióba indul. Nyakkendőjét fejem köré fogja, majd kezeivel hátra húzza, fejem előre bukkan és hirtelen a torkomban érzem meg a farkát. Óvatosan simítok végig fogaimmal duzzadt, lüktető farkába miközben nyelvemet többször ostorszerűen használom, mindig új helyre csapok. Enged fejem hátra csusszan, így végig nyalok hosszán.

- A kurva életbe, Lou! Kurva jó vagy! - karját újra hátra rántja, ismét torkomban van makkja. Gyorsan enged és gyorsan is rántja hátra a nyakkendőt, de sikerült hamar rátalálnom a ritmusra. Kezéből kicsusszan a kendő, kezével hajamba túr, miközben teljesen átveszi az irányítást. 

- Ez az, Cicus! Enged, hogy basszam meg azt a csinos kis szádat. - morogja, miközben ujjait államhoz vezeti és kényszerít, hogy szemeimbe nézek. Amikor megteszem egy párás, elsötétült barna tekintett pillant vissza rám, számba pedig ondóját lövelli. Hangos hördüléssel jelzi orgazmusát, majd orra alatt káromkodik, miközben minden egyes cseppjét próbálom lenyelni, de érzem, hogy államon is lefolyik. Kihúzza péniszét számból, felállít, de beletelik egy kis időbe mire megtalálom az egyensúlyom. Végig nyalok ajkaimon, ami pedig az államra csusszant megtörlöm a pólómba. Liam vigyorogva nézte végig, hogy eltávolítom magamról váladékát, majd tarkómat megfogva közelebb húzott magához. Nem tudom mikor léphetett ki a nadrágjából, és bokszeréből, de a következő pillanatban, már ajkaim előtt liheg, hogy ugorjak az ölébe. Megteszem, amire kér, lábaimmal erősen kulcsolom magamhoz, miközben Ő a hátamat fogva. Lerántom a pólót és eldobom mielőtt beléphetnénk a hálóba. Ajkaink újra találkoznak, sokkal tüzesebb ritmusban, majd a matracra dobna, de mivel nem engedem, utánam esve rám dől. Bizsereg minden testrészem, akár mikor hozzám ér, de leginkább lent. Lent fájdalmasan könyörgök már, hogy dugjon már meg. A farkam pedig úgy áll mint akinek kötelező, s azt akarom, hogy hozzá érjen, hogy újra a rózsaszín ajkaival szopjon le, míg az ő nevét nem sikítom. Nyakamra tér át, ujjai már nadrágomat ráncigálja le, és mikor végez figyelmeztető pillantást lő felém.

- Próbálok óvatos lenni, nem olyan erőszakos, mint a próbafülkébe... De Bébi olyan kurvára izgató, ahogy itt vonaglasz alattam és arra vársz, hogy a vaskos farkamat beléd rakjam.  - felnyögök obszcén szavaira, amire szemei még sötétebb árnyalatot vesznek fel, és már tudom, elvesztette az irányítást saját maga felett. Ujjait vezeti belém, párat köröz, majd kihúzva párszor végig simít újra meredező farkán, és azonnal belém tolja magát. Felém hajolva hörgi, hogy verjem magamnak és teszem, amire parancsol. Érzem fenekem heréi csapódását, miközben még keményebben dug meg, mint eddig bármikor. A farkam lüktet a kezembe, már az előváladékot elkezdtem spriccelni, mikor éles telefon csörgés szakított félbe minket. Liam elkerekedett szemmel nézett rám, majd kihúzta magát belőlem és kirohant a szobából. Sokkoltan bámultam utána - kezemet még erősebben szorítottam farkamra és még gyorsabban vertem, nem állhattam le, oly közel voltam már - és egyszer vette az orgazmus és a fájdalom felettem mikor a hasamra lövellve hallottam meg a nevét annak, aki miatt itt hagyott Liam.

- ZAYN FOGD MÁR FEL, BASSZA MEG, HOGY AZ CSAK EGY KURVA VISSZAESÉS VOLT PÁR NAPJA !

Just You & IWhere stories live. Discover now