Capitolul 1

5.5K 190 20
                                    

Hello! Eu sunt Kayla Morgan,am 16 ani,sunt inalta, am niste forme de invidiat,am parul albastru inchis la radacini si din ce in ce mai deschis spre varfuri. Sunt o tocilara la şcoală, dar dupa sunt Regina Şoselelor la cursele ilegale,si capul celei mai bune si puternici mafii din California,mafia Cobra. Parintii mei au murit acum 2 ani,dar sincer nu imi este dor de ei. Am un frate geaman,Ryan,care este super dragut si popular in scoala noastră. Dar la scoala nu ne cunoaştem ca sa nu ii stric popularitatea. El nu stie de curse sau mafie. Daca ar afla,m-ar fi omora.
Nu am nicio prietena la scoala,o am doar pe Lily,mana mea dreapta la curse,e sora pe care nu am avut-o,si fratele ei,Carter,este al doilea frate al meu. El are grijă de mine,ma face sa zambesc cand sunt trista. El ocupa locul de frate care il detinea Ryan acum 3 ani. După ce au murit parintii nostri, lui nu ii mai pasa atat de mult de mine. Mai mereu este plecat la petreceri.
H

ai sa trecem peste viata mea cea trista. Azi este luni,.scoala...desii sunt o tocilara(sunt cam obligata sa fac asta,de catre Big D, Tatal meu,este Boss-ul, este cel care m-a învatat sa trag cu pistolul, sa bat si sa fiu impunatoare. Kyan,fiul lui ,care este de aceiaşi varsta cu mine, m-a invatat sa conduc. Este unul dintre fratii mei spirituali. Pe el il stiu de cand aveam 12 ani,din clasa a 5a..am fost colegi de banca, de acolo l-am cunoscut si pe Dante,tatal lui a.k.a Big D.) Urasc scoala din toata inima si trupul meu. Oricum, ma trezesc din cauza razelor de soare care se strecoara printre draperii, ma ridic in fund si ma uit la ceasul de pe noptieră, in timp ce ma frecam la ochi. Este...07:35?!? Doamne,cat am dormit? Ma ridic repede din pat,ma îndrept spre baie,imi fac rutina,un dus de 5 minute, dupa ma duc la dulap si imi iau o pereche de blugi negri,o camasa in carouri negru cu rosu,si un maieu negru cu Nirvana,si ma duc jos.
Acolo il gasesc pe Ryan, care isi punea cereale in bol.
-Neata surioara.*spune el*
-Neata,Ryan. Ce faci?
-Incerc sa-mi fac de mâncare, tu?
-Paii..vreau sa merg la scoala! Vrei sa te duc?'il intreb stiind ca va zice nu'
-Sincer,da..doar ca ma lasi la vreo doua strazi distanţă!
-Nu,gata,m-am saturat!* Stig la el*Tot timpul ma ignori la scoala,iti bati joc de mine,si nu te comporti ca un frate. Niciodată nu ai ocupat locul de frate in inima mea! Niciodata!!*deja am lacrimi in coltul ochilor* Nu pot sa cred ca popularitatea este mai importantă decât familia,Ryan,doar pe noi ne mai avem!! Ryan,te rog.
-N-nu st-stiam ca simti asta. Imi-imi p-pare r-rau. Scuze,Ky,scuze!
-Te iert. Dar cum vom face? Eu sunt o tocilara iar tu căpitanul echipei de rugby,Ryan. Cum crezi ca vor reactiona cei din echipa?
-Nu-mi pasa de ei. Imi pasa de tine,Kayla. Te iubesc!!
-Domane,Ryan,si eu te iubesc,si trebuie sa iti spun ceva. Stii ca in fiecare noapte sau seara plecam la Vio? Acea Vio nu exista. Eu mergeam la...curse. Da,Ryan,fac curse si sunt si capul Mafiei Cobra,din California. Diseara voi venii cu fratii, sora si tatal meu din Mafie si de la curse:Lily,Big D si Carter.
-Ok,acum hai la scoala,ca întârziem.
-No,no,no!! Hai in garaj ,luam masina mea..bine,una dintre ele.
Mergem in garaj,si cand aprind lumina,mai ca Ryan era sa lesine. Cand mi-a vazut masina (N/A: poza de la media este una dintre masinile Kaylei,cea din garaj) cred ca a început sa saliveze cum salivez eu dupa patratelele lui Carter..oops,prea multe detalii. Shht,el nu trebuie sa afle asta.
-Iti place?* il intreb in batjocora*
-Daca imi place?! Cum @€%# sa ai masina asta?! De unde o ai si eu de ce nu am mai vazut-o pana acum?
-O am de la Lily, pentru ca o ascund aici,in garaj,care ,btw,se deschide doar cu amprenta mea.*chicotesc* Vrei sa mergem cu ea?
-Mai intrebi?
-Asa e politicos.
Iau cheile de pe raftul din spatele garajului si merg spre masina,ma urc,bag cheile in contact si turez motorul. Plec dim garaj cu 150km/h, pentru ca masina mea e tunată,pe sosea merg cu 200-250 km/h. Nu-i mare chestie...pff,un fleac.
****
Ajungem in parcarea scolii,iar eu parchez facand niste drifturi frumoase,care au atras cateva privire,adica pe toate. E 07:57 si multa lume e in curte.
Ma dau jos din masina ca o diva ce nu sunt, iar toata lumea ramane cu gura cascata. Plec cu capul plecat pana la intrarii,dar ma ciocnesc de un corp solid. Cand ridic privirea, nu pot sa cred ce vadd ochilor. Este chiar.....
----------
Hei,hei,hei! Aceasta este prima mea carte,deci va rog sa nu ma judecati. Scuzati eventualele greseli.. Mai intai ar cam trebuii sa ma prezint: Hei,eu sunt Sonia,am 15 ani si sunt din Bucureşti.
Blah,blah,blah..chestii de autro,dati un vot acolo ca sa ma simt speciala,un comentariu cu parerea voastra si..cam atat. In fiecare capitol voi pune o melodie pe care o recomand sa o ascultati,dar nu sunteti obligati sa o faceti. Melodia din capitoul acesta este:
Shawn Mendes-Aftertaste.
Alte chestii nu mai am de spus! Deci,multumesc ca ati citit acest capitol si aceasta plictisitoare N/A,pana data viitoare..
Sonia out...
(Ps:am nevoie de niste personaje noi,fete,deci..cine vrea sa imi dea mesaj pe privat cu descrierea personajului,numele si varsta. Cel mult 4 fete,dati si comm-uri ca sa stiu cate sunteti. Va pup)

Tocilara...sau Nu /Pauza nedeterminata/Where stories live. Discover now