Capitolul 2

4.1K 169 8
                                    

Este chiar...Taylor! Taylor...este(adica a fost) cel mai bun prieten al meu. Inainte ca parintii mei sa moara,am locuit in N.Y,dar a trebuit sa ne mutam. A trebuit sa il parasesc pe Tay si ceilalti prieteni ai mei.
-T-Taylor? T-tu e-esti?
-Da..cine **** esti tu si de unde stii cum ma cheama,tocilaro?*spune el aspru *
Cuvintele lui ma ranesc. Foarte tare. Nu mai astept deloc,si fug in baia fetelor cu ochii împăienjeniţi din cauza lacrimilor,care nu mai asteapta si curg siroaie cand ajung in baie. Incui usa si scot din husa telefonului o hartiuta mica,o despachetez si acolo imi vad prietena:lama. O iau in mana si ma uit la ea,de parca as admira-o. Nu mai stau sa ma gandesc de doua ori caci lama este deja sub venele mele. Fara sa imi dau seama,ridic lama mai sus si fac o taietura adaanca in vene.
-Adio Ryan,te iubesc...*soptesc,iar după totul negru *
Taylor P.O.V.
Se suna. Imi parasesc grupul si ma duc spre clasa. In drum,o fata se ciocneste de mine.
-T-Taylor? T-tu e-esti?
-Da...cine **** esti tu si de unde stii cum ma cheamă, tocilar-o?
O vad cum se uita trist si in acelasi timp socata la mine,dupa fuge la..chiar nu stiu. Ce fraiera,nu vreau sa o mai vad. Dar,totusi,imi aduce aminte foarte mult de Kay,cea mai bună prietena a mea din N.Y,dar..ea s-a mutat. Si am pierdut-o pentru totdeauna.
Ma intorc la drumul meu,spre clasa,bat la usa si intru.
-Buna ziua. Ma scuzati ca am intarziat. Sunt nou si m-am cam pierdut. Nu se va mai intampla, promit. *ma scuz eu de la doamna diriginta,parca.*
-Nu-i nimic,dragule. Ai zis ca esti nou?* dau din cap afirmativ* Pai,ce mai astepti? Vin-o si prezinta-te.
-Mbine..Hei,eu sunt Taylor Brown,am 16 ani si vin din N.Y. Sper sa ne intelegem bine. *spun cu zambetul pe buze*
Ma uit prin clasa si ceea ce vad ma uimeste. Merg spre acea banca si intreb:
-E liber?
-Mda..*spune el*
-Ryan? Chiar tu esti?
-De unde stii cum ma cheama? Ne cunoastem?
-Pai,iti dau un indiciu...N.Y.
-TAYLOR?!*striga el* Scuzeee.
-Domnule Morgan! Aveti ceva sa ne impartasiti?
Ryan P.O.V.
-Domnule Morgan. Aveti ceva sa ne impartasiti?
-Da,chiar am. A vazut-o cineva pe Kayla?
-O doamnee. Lily,du-te la baie,poate e acolo. Repedee.*spune diriga agitata. Diriginta noastra este Miss Clover,sora sotiei şefului meu,Big D*
Big D este seful meu ,dar nu in niste afaceri tocmai legale. Big D este seful Mafiei Cobra,cea mai puternică mafie din California. Am auzit ca are o mana dreapta, foarte periculoasă. Sigur e un tip de bani gata,dar nimeni nu l-a vazut pana acum.
Miss Clover stie povestea mea,si a Kaylei. Lily este o "colega" de-a mea din mafie,si cea mai buna prietena a Kaylei.
-Doamna diriginta? Ma pot duce pana la baie? Va rog.
-Desigur puiule. Du-te.
-Multumesc.
Ma ridic repede si fug dupa Lily.
-Lily! Lilyyy!!!
- Ho,ma,nu tre' sa tipi. Ma duc sa verific baia.
-Vin si eu. Nu-mi pasa ca e baia fetelor.
-Am de ales? *intreaba ironica,dandu-si ochii peste cap*
Merg spre baie, fara sa bag in seama ironia Lilyei.
"Adio Ryan...te iubesc" se aude o soapta. Fug repede spre baie,si cand incerc sa deschid.....e incuiat. Dau cu pumnii in usa,dupa imi iau avant si o daram. Cand vad ce e acolo,mai ca lesin. O vad pe Kay pe jos, intinsa,intr-o balta de sange,cu lama in mana si...taiata pe vene. Sun repede la 911 si cer sa vina urgent o ambulanţă.
Dupa 15 minute, apar pe usa doua asistente si un doctor.
-Ce a patit domnisoara? *intreaba doctorul *
-Pai..amm...ăăă... s-s-a t-taiat p-pe v-v-ene.*spun suspinand,pentru ca plang.  Sper ca Kay sa fie bine*
-Bine. Dvs. cine sunteti?
-Sunt fratele ei,Ryan Morgan.*spun repede*
-R-Ryan M-Morgan?*intreaba o asistenta*
-Da,de ce? Nu am timp de taclale,duceti-o pe sora mea mai repede la spital pana nu este prea tarziu!*spun eu,ultima parte tipand*
>>Dupa 3 ore,la spital <<
Astept de 3 ore ca cineva sa iasa din salonul Kaylei. Stau pe scaunul asta inconfortabil de prea mult timp. Vad ca usa de la salonul surorii mele de deschide si pe ea iese..
Kyla P.O.V.
Dupa tot ce s-a întâmplat in baie,nu imi mai aduc aminte nimic.  Ma trezesc intr-o camera alba cu miros de medicamente. Sunt la..spital?! De ce sunt aici? Sper doar ca nu Ryam sa ma fi adus aici,caci dupa..sunt morta. Am lipsit toata ziua azi dela scoala. Si.. o vai! Big D! Oare a aflat? Oare stie ca sunt in spital? Dar..acel băiat de care m-am ciocnit. Era chiat Taylor? Adica,a recunoscut ca il cheama asa,dar oare este acel Taylor? Mintea mea este plina de intrebari,dar cu foarte putine raspunsuri.
Ma ridic din pat in fund,foarte voioasa si plina de energie, ma dau jos din pat si ma intrept spre usa. O deschid usor iar prima persoană pe care o vad este...Ryan. Am dat de dracu'( N/A:scuzati vocabularul "inadecvat " ,dar in aceasta carte vor mai fi astfel de cuvinte ). Merg spre el,iar Ry' isi indreapta privirea spre mine. A plâns. Mult. Foarte mult.
-Ryan....*incep eu*
-De ce? De ce te-ai taiat iar„Kayla?
-Ryan,eu....
***************^^^^****************
Hello! M-am intors. Capitoul acesta a intarziat bcs nimeni nu a dat vreun comm la capitoul anterior iar eu am ramas in pana de idei. Capitolul acesta este scris la 00:30 ,deci....=)) . Altceva nu mai am ce sa spun..La media e Kayla.
So,Byee!
-Sonia out...
(1004 cuvinte
Miercuri,13.04.2016)

Tocilara...sau Nu /Pauza nedeterminata/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum