Hoofdstuk 20

191 9 5
                                    

Alice P.O.V.

Michaels lippen bewogen synchroon met die van mij. Zijn handen maakten langzaam hun weg naar beneden, wat een tintelend gevoel achterliet. Hij grijnsde toen zijn hand in mijn achterzak verdween en hij in mijn kont kneep. Ik kreunde in zijn mond en hij ging meteen met zijn tong naar die van mij, wat de zoen intenser maakte. Hij trok na een tijdje terug, wat me de kans gaf om op adem te komen. Hij begon van mijn nek naar beneden te kussen tot hij mijn sweetspot had gevonden. Ik beet op mijn tong om een kreun binnen te houden.

"Wees niet zo verlegen sweetheart," Ik voelde hem tegen mijn nek aan grijnzen, "Mijn muren zijn geluidsdicht voor een reden." Zijn hete adem brieste tegen mijn nek en kippenvel verspreidde zich over mijn armen. Hij begon hard te zuigen en ik kneep mijn vingers in zijn haar. Een gevoel van geluk maakte zijn weg door mijn lichaam en deze keer hield ik mijn kreun niet binnen.

"Spring," commandeerde hij me en ik sprong snel tegen hem aan, terwijl ik mijn benen om zijn middel deed. Michael liep naar het bed en legde me neer. Hij klom bovenop me. Ik trok aan de onderkant van zijn shirt. Ik deed hem uit en gooide hem in de kamer. Mijn handen gleden over zijn gespierde armen, terwijl ze steeds verder naar beneden bewogen tot ik met mijn handen bij zijn broek kwam.

"Alice," gromde hij, terwijl hij zijn handen weghaalde bij zijn groeiende bobbel. "Niet nu. Ik wil dat onze eerste keer speciaal wordt."

Mijn wangen werden rood uit schaamte dat ik mezelf zover liet gaan en dat Michael degene was die ons stopte. Ik knikte met mijn hoofd en drukte zachtjes op zijn schouders zodat ik onder hem weg kon klimmen.

"Hey," Hij aaide zachtjes de netgevormde zuigzoen in mijn nek. Ik huiverde bij zijn aanraking. Hij tilde mijn kin op, dwingend om hem aan te kijken. "Je hoeft je niet te schamen." Hij rolde van me af en trok me naar zijn borst toe voordat ik weg kon gaan.

"Wat doe je?" vroeg ik aan hem, toen hij zijn gezicht in mijn nek drukte, terwijl hij speels op mijn huid beet.

"Knuffelen met mijn meisje." Hij plaatste snel een kus op mijn lippen en grijnsde. Ik rolde mijn ogen en hield een glimlach in. "Ik denk dat je één klein dingetje vergeet, sweetheart. Dat ene ding dat laat zien dat jij van mij bent."

"Wat dan?"

"Mijn gigantische zuigzoen in jouw nek."

Mijn wangen werden rood. "Laten we gewoon naar bed gaan." mompelde ik, wat hem aan het lachen maakte.

"Wacht even." zei hij tegen mij en hij sprong van het bed af. Zijn ogen scanden de vloer tot hij zijn afgedankte shirt zag. Michael pakte het op en legde het op bed. "Handen omhoog." Ik rolde mijn ogen maar ik stak ze toch maar in de lucht, zoals hij gevraagd had. Hij deed mijn eigen T-shirt uit en verving het met die van hem. Ik deed mijn broek uit en maakte mijn bh los, terwijl ik hem in de hoek naast mijn andere vieze kleren gooide. Michael's oude shirt rook naar zijn aftershave en rook, wat ontzettend lekker rook.

Toen Michael klaar was met omkleden ging ik onder de dekens liggen. Hij zat alleen nog in zijn boxershorts. Zijn getatoeëerde arm ging naar mijn middel en hij trok me meer naar hem toe. Mijn hoofd lag op zijn borst. Ik kon snelle hartslag horen en ik glimlachte. Hij had wel een hart en het klopte voor mij.

Hij begroef zijn gezicht in mijn haar en ik kon hem voelen glimlachen. "Je weet dat ik je nooit meer uit mijn zicht laat, toch?"

Ik lachte zacht. "Dat dacht ik al."

"Nog één dingetje," vertelde hij me, terwijl hij zijn handen op en neer bewoog op mijn rug op een rustgevende manier. "Ik houd van je."

"Ik houd ook van jou." vertelde ik hem en ik meende het.

Sweetheart//Punk Michael Clifford au//Dutch translationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu