Capitolul 5 - Santajul

1.8K 65 2
                                    

Ajung la bar, inca tremuram imi era frica de el si imi era frica de ce ii poate face lui Dani, nu trebuia sa pateasca nimic din cauza mea deci m-am gandit sa accept orice imi va spune sa fac.


Continui sa servesc clientii, verificand telefonul foarte des, asteptam nenorocitul ala de mesaj, nu imi doream sa fac nimic din ce zice el, macar de ar uita, macar de m-ar lasa in pace , dar asta nu se va intampla decat in visele mele. Sunt in pauza, stau la bar si beau un suc, nu trece mult timp si il vad pe Lixa, trecand prin fata mea, nici nu s-a uitat la mine. Il vad iesind din club, mai mai ca radiam de fericire nu imi daduse nici un mesaj ,deci azi am scapat. Dar nu trec nici 5 minute si vad ca am primit un mesaj de la un numar necunoscut in care scria:


"Te astept in parcare!! In 10 minute sa fi aici, cunosti masina, nu intarzia nu imi place sa astept!! Semnat COSMARUL TAU!! "


Am inceput sa tremur mai ales cand am vazut sfarsitul. Oare ce imi va face? Imi este atat de frica, dar trebui sa o fac. Dar cum voi pleca de la munca , inca nu am terminat programul, trebui sa merg sa vorbesc cu Dani! Ajung in fata biroului , bat incet si aud un intra.


-Hei, pitic s-a intamplat ceva? (Spune Dani uitandu-se la mine ciudat.) Nu obisnuiam sa il deranjez de aceea era mirat.


-Am venit sa te intreb daca pot pleca mai devreme, nu ma simt prea bine.(mint eu, nu imi placea ce faceam dar nu aveam de ales)


-Vrei sa mergem la spital? Ce ai te doare ceva?(spune ingrijorat)


-Nu stai linistit, ma doare doar putin capul, ma voi intinde putin in pat si imi voi reveni, nu ai de ce sa te ingrijorezi.


-Bine atunci te duc eu acasa!


-Nuu..nu stai linistit ma descurc, vorbim maine! ( spun mai mult speriata, il sarut pe obraz si ies repede fara ca el sa mai poata zice ceva)


Ies grabita din club, ajunsa in parcare ma tot uitam dupa masina lui Lixa ,dar nu il vedeam. La un moment dat aud o masina in spatele meu, ma intorc si aud un: "Urcate odata ce te uiti ca o proasta?" Urc in masina, tremuram ca o proasta. Da imi era extrem de frica de el, da drumu la muzica si imi pune mana pe picior eu tresarand.


-Wtf... stiam ca iti este frica de mine dar nici asa. (Spune razand ca un prost)


Nu zic nimic, intorc privirea pe geam uitandu-ma in gol si gandidu-ma oare ce voi mai pati in seara asta?!


Nici nu stiu cand ajungem in fata casei lui, se da jos din masina mergand spre casa eu urmandu-l , ne oprim in sufragerie, analizam camera, este foarte mare si foarte frumos amenanjata, il vad cum scoate o sticla de


whisky, se aseaza pe canapea si spune:


-Stai jos, Irina si asculta-ma bine! (Spune dupa care bea tot paharul)


Nu zic nimic ma asez pe canapea langa el si il privesc.


-Incepand de astazi vei veni aici si vei face ce zic eu ,atunci cand zic eu fara sa pui vreo intrebare!! Clar?!


-De ce faci asta? De ce nu ma poti lasa in pace? De ce ma vrei pe mine, sunt sigura ca poti avea orice femeie , de ce vrei sa imi faci mai mult rau?( nu stiu de unde atata curaj pe mine, ii spun asta mai mult tipand)


Il vad venind spre mine si incep sa ma dau in spate,pana ma lovesc de perete, recunosc imi era foarte teama de el. Imi baga mana in par strangand tare, eu inchid ochii din cauza dureri. Apoi spune:


-Tarfa, parca ti-am spus fara intrebarii, eu fac ce vreau cu tine , esti a mea!


-Si daca eu nu sunt de acord cu asta? Nu sunt un obiect sa ma poti controla tu cand vrei!!


-Ma faci sa rad ,pe bune... eu cred ca esti de acord , adica parerea mea este ca nu iti doresti sa pateasca ceva, scumpul tau ,Dani!


-Dute dracu, esti un nenorocit!!


-Am mai fost iubita, dar nu mi-a placut asa ca m-am intors inapoi! Multumesc pentru compliment , stiam deja asta! Deci de acum incolo sti ce ai de facut , acum pleaca ca am treaba!!


Plec grabita, vroiam doar sa uit tot , ma ingrijora faptul ca de acum incolo nu voi mai fi stapana pe viata mea si voi face tot ce zice el. De acum incolo voi fi ca o sclava pentru el!

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Where stories live. Discover now