Capitolul 13 - Andy

1.4K 60 0
                                    

Din perspectiva autorului

:

Trecuse o luna de la acel incident. Lixa se purta la fel de urat cu Irina. Cu toate ca ea nu ii mai gresea cu nimic. Incepuse sa aduca fete in casa, sa o faca geloasa sa o faca sa sufere. Irina isi petrecea cel mai mult timp in camera ei, defapt camera lor fiinca Lixa inca venea sa doarma cu ea. De multe ori venea beat, nu o mai batea, dar in schimb ii vorbea foarte urat. Si o folosea de cate ori avea el chef de sex. Ea nu avand cum sa comenteze. Mai avea noroc cu Andy, care facea ce facea si o mai scotea pe afara, in parc la film dar tot timpul ea era ca un mort in viata. Suferea prea mult.

Din perspectiva Irinei

:

Inca o zi de suferinta, inca o zi in care Lixa ma trateaza ca pe o carpa. Ma tot gandesc oare cat voi mai putea suporta? Adica toate au un final in viata asta, finalul la toata povestea asta oare cand va veni?


Oare Dani ce face, chiar nu ii pasa deloc de mine, cat va mai dura ura asta? Sunt sora lui pana la urma! Off imi e foarte dor de tata, daca traia acum cu siguranta nimic din toate astea nu se intamplau. Mergeam cu siguranta in continuare la facultate, poate as fii copilarit cu Dani, poate nici mama nu mai era asa cum este.


Sunt intrerupta din gandurile mele de Andy.


-Irina,te-a chemat Lixa la masa.


-Spunei ca dorm, oricum nu imi este foame!


-A spus daca dormi sa te trezesc, hai jos nu il mai enerva! Vrei sa urce el?


-Nu imi e foame, nu cobor! Acum se preface ca ii pasa?


-Nu ai mancat nimic de ieri! Hai jos!


-Nu! Du-te si spunei ca nu imi este foame!


-Treaba ta! Spune Andy apoi pleaca.


Adevarul este ca nu am mancat cam nimic de vreo 3 zile dar nu pot ma simt cam rau, nu stiu ce este cu mine.


-De ce dracu nu cobori? Daca am zis sa cobori tu de ce faci contra mea? Nu am mai dat de mult in tine si iar faci pe nebuna? spune Lixa nervos, oare cand a venit? Nu l-am observat


-Nu, doar ca nu imi este foame nu ma simt prea bine!


-Nu te-am intrebat daca iti este foame, am zis sa cobori!


-Dar...


-Nici un dar marsi jos in momentul asta!


Nu mai zic nimic el iese primul din camera si eu dupa el. Ajungem in bucatarie unde era deja Andy care se uita la mine cu o privire "ti-am zis eu". Ma asez la masa si stau, nu pot manca. Imi vine sa vars doar cand vad mancarea.


-Mananca! spune Lixa se vedea pe fata lui ca era furios asa ca nu zic nimic si incerc sa mananc. Deodata cineva suna la usa si Andy merge sa deschida, cand vad cine este imi cade fata. Era roscata aia nesuferita. Se duce spre Lixa, si il sarura, dupa care se aseaza la masa in fata mea. Si incepe sa vorbeasca cu Lixa.


-Iubitule, ai luat biletele? spune ea cu o voce de pitipoanca


-Da iubito, le-am luat!


Wtf...? tocmai i-a zis iubito?


-Dabea astept, nu mai am rabdare o sa ne distram maxim!


Doamne este insuportabila, spune un cuvant dupa care il saruta, sufoca saracu baiat, imi vine sa o iau de parul ala sa matur cu ea pe jos. Nu stiu ce tot mai zicea ea acolo ca ma enervez mai rau, ma ridic in picioare si arunc servetelul pe masa in asa fel in cat sa se observe foarte bine. Dupa care ma uit urat la Lixa si la tarfa aia si plec in camera la mine plangand, auzind un "ce a apucat-o pe asta" din gura roscatei.

RAUL CE IMI FACE BINE ♡Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum