Capitolul 5

553 20 9
                                    

Cand am intrat am observat ca amici mei sunt exact in masa din centrul clubului , erau si fete si din spusele lui Andy ele chiar sunt iubitele noiilor mei amici! Pot sa spun ca sunt exact ce m-am asteptat , niste fete frumoase, insa care se imbraca cum sa spun..ca niste pitipoance. Majoritatea au fustele super mega mini si toace de minum 10 centrimetri, insa le admir pentru eleganta cu care se deplaseaza pe acei zbarie-nori, chiar daca si un melc le poate intrece eu le apreciez. 

Dupa ce baieti isi faceau semne si ma intrebau fara prea multe menajamente daca sunt cu Andy sau cum de ne-am apropriat asa mult in doar o zi, mi-am dat seama ca cineva lipsea. Cine? Pai personajul principal Adrian Bird. Fratele meu era de negasit. Ne-am asazat, el pe canapea eu pe scaun si am observat ca langa mine pe celalat scaun era o tanara care spre surprinderea mea purta niste skinny jeans gri si un tricou negru lalai pe ea si in picioare avea niste baleri super draguti. Am salutat-o din priviri, dar se vede ca si-a facut o parere cam proasta despre mine data fiind imbracamintea mea. 

- Alexandra, ea e Mara. 

- Noua ta gagica? 

- Of, nu, ea este sora lui Adi, insa stii tu azi ne batem joc de el.

- Sora lui Adi? Nu prea cred, adica el si-a descris sora ca pe o fata care stii tu nu e asa! si arata spre mine

- OOO, dar nu sunt, oricum te rog foarte frumos sa nu-i spui fratelui meu ca defapt asta-i o farsa. 

Ea a dat aprobator din cap, apoi a tacut. Nici eu nu am continuat conversatia pentru ca nu mi-a facut placere. Dupa doua cani de cafea, cateva barfe cu cei de la masa, nu mai puteam de nervi! Unde este acel extraterestru numit fratele al meu? 

Fara sa-mi dau seama il vad pe Andrei cum se aproprie de urechea mea si-mi sopteste pe un ton foarte sexy: 

-Fi atenta in 3,2,1 razi ca si cum ti-ar place ce iti spun eu aici - asta am si facut, am schitat un mare zambet- , asa ,l-am vazut pe Adi intrand pe usa, asa ca de acum trebuie sa fim cat mai convingatori posibil, si vezi sa nu reactionezi urat daca eu voi fi mai badaran, dar asa ma comport eu cu prietenele mele si nu vreau sa dau de banuit. Si spunand asta ma salta in bratele lui. Daca nu m-ar fi avertizat cu siguranta primea vro cateva de-i iesea borsu pe gura! 

Fratele meu s-a asezat si la vazul minunatului cuplu a ramas cu gura cascata! Nu a reusit decat sa intrebe ce se inampla, insa Andy i-a retezat-o repede spunand ca nu vrea sa discute despre asta si ca in seara asta vrea sa se distreze.

Ceilalti de la masa, il atatau pe Adi, faceau care mai de care, glume mai deocheate, carora eu le raspundeam cu zambete foarte tampe de parca chiar mi-ar place ce spun ei acolo, sunt o actrita innascuta! Andrei mai facea cate un gest cum spune el...badaran..., dar de dragul fetei rosii a fratelui meu , il lasam. Deja sa incins atmosfera, si dupa o tequila, am dansat super lasciv pe ringul de dans impreuna cu Andi!

*

1:54

De vro jumatate de ora fratele meu tot imi arunca priviri criminale si cred ca gluma ar cam trebui sa se termine aici doarece am observat cum il impinge intentionat pe Andy. Insa nu pot sa ma las usor, asa ca voi termina c-o lovitura de teatru. Ma aplec astfel incat Andy sa aiba sansa de a-mi vada decolteul mai mult decat e nevoie si-i soptesc "Cred ca ar trebui sa ne cam oprim, fii atent ca dupa ce termin de vorbit aici te voi trage la baie prin fata fratelui meu, pune-mi mana pe picior daca ai inteles, daca nu pupama pe obraz!". El nu a mai asteptat mult si mi-a pus mana pe picior. 

Zis si facut, l-am apucat pe Andy de mana, trecand prin fata fratelui meu care fierbea de furie, si l-am dus la baie unde eu m-am lipit pe perete si l-am lipit si pe el de mine astfel incat din fata sa se vada ca el ar fi cel care a initiat acest sarut. Reactia fratelui meu nu a intarziat sa apara si in mai putin de 10 secunde intra ca o furtuna apucandu-l pe Andy de camasa si izbindu-l la propriu de perete, cand era cat pe ce sa-i dea si-un pumn i-au sarit in brate si am inceput sa rad. 

-De ce razi, mahl?Chiar asa nu ai pic de minte in dovleacul ala? Si tu nu ti-e rusine, e sormea, boule, sormea! 

-Dar, stiam asta nu trebuia sa-mi mai spui tu odata! 

-Inainte sa faci vro prostie sa stii ca nu e nimica intre noi, asta a fost doar o mica farsa destinata tie! Desi pot sa spun ca e foarte bun, in tot ce face! am spus eu cu subinteles. 

Andy nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in ras. Radea ca un nebun. 

-Te omor!:A sasait Adi printre dinti. 

-hahaha...stai....haha....linistit ca era......haha....o gluma, am reusit eu sa indrug printre hohote de ras. 

In timpul acesta ceilati au intrat in baie, care mai decare in pozitie de lupta, unele fete chiar cu toacele in mana. Nu am mai putut si impreuna cu Andy ne tavaleam pe jos de ras, Adi a schitat un zambet la vazut mutrelor lor , iar ei se uiatu la noi ca la niste nebuni numai buni de azil! 

-Ce e ma aici , de redeti asa, bar de negri? 

-In baia asta nu se fac discriminari! Si va rog am si eu nevoie de intiminate, nu de alta dar fac pe mine! Am spus eu stergandu-mi lacrimile de la ochi. 

Au facut cum le-am zis, au plecat cu toti inapoi la masa, nici macar fetele nu au ramas. Am intrat intr-o cabina, razand, chiar nu glumeam cand am spus ca ma scap pe mine. Se aude usa, insa nu ma panichez, cu siguranta e vro alta clienta din clubul asta care are nevoie sa-si reimprospateze machiajul, am ras mai tare la gandul asta. 

Am iesit din cabina si m-am dus la ghiuveta sa ma spal pe maini. Am dat drumul la apa, dar nu am putut sa mai fac ceva pentru ca doua bratele puternice m-au imobilizat cu mainile pe ghiuveta. Tipul, pentru ca dupa musculatura este un tip, se lipeste din ce in ce mai mult de mine, hello esti prost nu vezi ca incerc sa ma spal pe maine? Offf, cu siguranta e vro gluma proasta din partea vrunui bou din acest club, care mai si pute a Bulberi (cel mai tare parfum barbatesc din lume, sau poate nu dar mie imi place la nebunie!) si a alcool pur! Gata, deja ma apuca nervi! 

- Acuma ai devenit dama de companie? Nu ma asteptam sa te vad vreodata imbracata asa! 

Cunosc vocea asta, o cunosc mult prea bine. Sper sa ma insel desi cam greu. 

- Cu ce ocazie pe la mine?Credeam ca odata ce ti-a murit stapanu ai scapat si tu sau erai doar asa prin apropriere si ai vrut sa ma saluti de dragul vremurilor bune? Boule, idiotule..am continuat eu in mintea mea...ce credeti ca nu am tupeu sa i-o spun in fata? Ohoo, dar pozitia nu ma prea avantajeaza! 

- Ai vrea tu! Si sa stii ca nu am venit aici din proprie initiativa, doar ca tin sa te anunt ca sunt aici la datorie, si apropo dupa ce Remus si-a dat duhul, am devenit recuperator! a inceput sa rade un pic sinistru. 

Pai daca el este recuperator inseamna ca eu sunt prada? Dar cum a devenit el, mana dreapta a lui Remus recuperator? Imi trebuie raspunsuri si repede! M-am aplecat un pic si i-am prins un toc grozav intre picioare de l-am facut sa se sprijine de perete. M-am sprijinit si eu langa el si am oftat, speram sa nu mai fac asta, dar hey inca e placut. 

- Acum spune cine si ce mai vrea de la mine? nu mi-a respuns deci am continuat.Weapon, raspunde, boule! 

Intr-o fractiune de secunda era deasupra mea tinunadu-ma de maini, cu o fata foarte amenintatoare, de parca mi-ar pasa. 

- Fii atenta, masoarati cuvintele, nu cred ca esti in masura sa pui vro intrebare, dar uite un raspuns la o intrebare pe care ti-o vei pune deacum in fiecare seara, Carl e noul sef...si mai stii cine e Carl? 

- Fratele lui Mario!

- Bravo, ai un os, deci fi atenta ca nu esti vazuta bine, deci incearca sa te dai la fund nu de alta dar stiu cat de mult a tinut Remus la tine, si fii atenta ca daca ne m-ai intalnim a doua oara si eu sunt tot in misune, nu se va mai termina bine pentru tine! Si apropo nu-ti sta bine ca dama de companie daca cu asta te ocupi! spuse el ultima fraza in timp ce iesea pe usa. 

Nu se poate! Carl, cum a devenit oare Carl sef? Tocmai fratele lui Mario, serios? Cineva acolo sus ma uraste.

*

Nu am lasat ca acel eveniment neplacut sa imi intunece seara! Nu, m-am intors inapoi la masa si am inceput sa beau , si sa beau, si sa beau...vedeti nu ma afectat...ce om afectat se poate imbata in halul asta...nu eu pentru ca nu's  afectata.

THE WINNERDonde viven las historias. Descúbrelo ahora