Part 49

2.8K 332 58
                                    

Απο πανω ειναι το τρέιλερ του βιβλιου μου που μου εφτιαξε η GreekCompeΕυχαριστω πολυ για αυτο.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Αντιο.

Τι ηταν αυτο το αντιο; Διαβαζω και ξαναδιαβαζω το μυνημα σαν επρόκειτο να αλλαξει.

Γιατι να μου στειλει αντιο; Γιατι συγνωμη; Γενικα γιατι να μου στειλει; Εχει να μου μιλησει μηνες και ξαφνικα ειπε να μου στειλει μυνημα λεγοντας ασυναρτησιες;

Πρεπει να απαντησω; Και αμα το κανει επιτηδες; Για να δει αμα νοιαζομαι ακομα για το αμα ειναι καλα;

Θελω να πεταξω το κινητο μου στο τοιχο και να γινει κομματια. Θελω να τον βρω μπροστα μου και να του φωναξω ποσο τον μισω. Θελω να- Φτανει!

Ειμαι σιγουρη οτι το κανει για πλακα. Μου εχει προκαλεσει ηδη τοσο πονο που το μονο που του απομενει ειναι να με κοροιδεψει λιγο ακομα, να γελασει με ολα αυτα που περναω. Για αυτον.

Να ξερε μονο ποσες φορες αναπολουσα τις παλιες μας στιγμες μαζι, της καλες και τις κακες. Την μερα που τον γνωρισα, την μερα που του ειπα οτι τον μισω οτι και του εκλεισα την πορτα στα μουτρα.

Ο Νiall τελειωσε την αφηγηση του. Μου τα περιεγραφε ολα ,αλλα εγω δεν ακουγα, ειχα μεινει σε μονο μια προταση. "Ο πατερα σου και ο Harry ειχαν την καλυτερη σχεση θυματος- δολοφονου." εκει κολλησα. Ηταν η χαριστική βολη σε ολα αυτα που καταφερα να βιωσω σε μια κατεστραμενη μερα. Σηκωσα το κεφαλι μου και κοιταξα τα γαλαζια ματια του. Του ειπα να σταματησει. Του ειπα απλα να με παει σπιτι μου. Δεν ειχα νευριασει τοσο με αυτον που με επερνε τηλεφωνα για να με κανει να φοβηθω, ηταν κατι που δεν θα ασχολουμουν καν. Προσπερασα τα γυαλια του δωματιου, δεν κοιταξα πισω μου, απλα το μονο που θυμαμε ειναι να μπενω στο αμαξι του Νiall. Εγω ημουν σαν χαμενη και σε ολη τη διαδρομη μεναμε σιωπηλοι, ετσι νομιζα τουλαχιστον. Ακομα και να μιλουσε δεν θα του εδινα σημασια.

mr. Styles Where stories live. Discover now