Başlayalım O Zaman

3.3K 295 76
                                    

Davranışlarımızın bir çoğunu kendi isteğimizle yapmıyoruz(Hızlı bi giriş oldu kitabın ilk cümlesi için) Peki bu davranışları kimin isteğiyle yapıyoruz. Yani bizi birisimi yönetiyor? Eğer öyleyse bizi yöneten kim hiç düşündünüzmü?

Hayatımızda hiç bi insanı görür görmez o insanı sevdinizmi yada görür görmez "Bu insanı hiç gözüm tutmadı" dediğiniz oldumu. Elbette olmuştur. Bugüne kadar herhalde aşık olacağı insanı kendisi belirleyen olmamıştır yada "Dur ben şu insana aşık olayım" diyen olmamıştır. (Olduysa kitabı kapatsın artık bizimde yapabileceğimiz bişey kalmıyor)

Aslına bakarsanız bütün bu soruların bi cevabı var. Hatta bütün bu soruların değil, yolda yürüyüş tarzımızdan en sevdiğimiz renge kadar, Sevdiğimiz yemeğe kadar hepsinin bi cevabı var. olmalıda zaten çünkü biz farkında olmasakta bunlar bizlerin hayatını aşırı derecede etkiliyor

İşte bu kitapta bütün bu sorunların cevabını arayacağız yalnız şunu unutmayın ben sizin sorunlarınızı çözmeyeceğim sadece bi sorun nasıl çözülür size onu göstereceğim. Siz ise sorunu benim gösterdiğim taktiklerle çözeceksiniz. Bunuda yaparken acele ile değil yavaş yavaş sabırla yapacağız. Çünkü kötü şeyler ani gelişir iyi şeyler ise yavaş yavaş gerçekleşir.

BU KİTAP 18 AGUSTOS 2019da İkinciadam yayınevi tarafından basılmış ve yayına girmiştir.
Kitabın basımında FEMREY (Emre YÖRÜK) yeni bilgiler, yeni bölümler eklemiştir eski halinden çok daha güzel bir hale gelmiştir ve ekonomik açıdan da oldukça uygundur.

KİTABI ALMANIZ İÇİN KİTAPEVLERİ VE LİNKLER:

BABİL
https://www.babil.com/icimizdeki-guc-kitabi-femrey

KABALCI
https://www.kabalci.com.tr/icimizdeki-guc/femrey/ikinci-adam-yayinlari

PANDORA
https://www.pandora.com.tr/kitap/icimizdeki-guc/702521

ODA
https://www.odakitap.com/icimizdeki-guc-kitabi-femrey

TERNA
https://www.alternatifkitap.com/9786053066408/

PLAK
https://www.alternatifkitap.com/9786053066408/

KİTAPMATİK
https://www.alternatifkitap.com/9786053066408/

KİDEGA
https://kidega.com/yazar/femrey-198417

EFLATUN
https://www.eflatunkitap.com/icimizdeki-guc

İÇİMİZDEKİ GÜÇ (RAFLARDA)Where stories live. Discover now