#7 Marinett/Adrien 1/2

6.9K 397 13
                                    

,,Marinette, vstávej,"budí mě moje malá kamarádka. ,,přijdeš pozdě na tu přednášku o hadech."

,,No jo Tikky, já na ní dočista zapomněla."

,,To mi došlo." Řekla Tikky, ale já jí vnímala jen na půl ucha. Rychle jsem vylítla z postele, umyla se oblékla, popadla aktovku a vyběhla z domu. Před ním na mě už čekala Alya.

,,Tak co kočko, těšíš se na hady?" Škádlila mě.

,,Ale no tak Alyo. Víš že mám z hadů fobii." 

,,Ó, já zapomněla. Ty tam jdeš jen proto, abys mohla hypnotizovat Adriena." Dodala už trochu vážněji, ale pořád byl v jejím hlase slyšet smích. Rozběhla jsem se po ní, ale ona byla rychlejší. Takhle rozesmáté jsme vtrhli do auly, kde se konala přednáška. Paní Snakeová (,,Jak příhodné jméno pomyslela jsem si.") nám ukazovala různé druhy hadů a říkala o nich různé zajímavosti. Přednáška byla docela fajn, až dokud se neozvala Chloe: 

,,Ale ženská bláznivá, hadi jsou užiteční jenom k výrobě kabelek a šperků, které si mohou dovolit jen ti nejbohatší jako třeba já." Tohle paní Snakeová neunesla. A toho okamžitě využil Lišaj....

Za chvíli vidím jak do školy vtrhl obrovský had. Samozřejmě že šel po Chloe, ale ta už dávno byla bůh ví kde. Běžela jsem na toalety a zvolala:,, TIKKY TEČKY!"

Adrien

,,Pane bože co to je?!" Právě se přímo přede mnou objevil obrovský had. Schovávám se za lavici a křičím: ,, PLAGGU DRÁPKY! " A je ze mě kocour. 

Když doběhnu za hadem do parku vidím bojující berušku. Beruška se podívá mým směrem, vpije se svýma očima do mých. Toho had využije a chytá berušku do smrtícího sevření. Jsem v šoku nedokážu se ani pohnou, zrak upřený na umírající berušku. To poslední co od ní slyším, je: ,,Kocoure pomoz mi"

Kouzelná beruška a černý kocourKde žijí příběhy. Začni objevovat