I love you

3K 214 19
                                    

Ale nejdříve VYHLÁŠENÍ!
SPRÁVNÁ ODPOVĚĎ: 15
UHODLI: Honzatrba EliskaNemcova, nikisekt a Polar13
BLÍZKO: marinette007
Budou ještě další souteže, aby se ukázal výherce. A teď kapitola!
Stalo se toho tolik, že nestíhám vyprávět. Ten den, kdy my mamka volala, ať v pět přijdu i s Adrienem k nim, se stalo, že nám rodiče zavázali oči a jeli s námi někam pryč. Když auto zastavilo, vzali nás za ruku.

Slyšela jsem řeku. Pak mi táta dal do ruky nějaké klíče.,,Jste už velcí." Řekl a rozvázal nám šátky.,,PŘEKVAPENÍ!" Vykřikli oba najednou. Přede mnou a Adrienem se tyčil luxusní bílí dům s obrovským bazénem.,,To je teď vaše." Řekla mamka.... Takže teď bydlíme v luxusním domě u řeky. Jsou tu s námi i naše děti Clary a Jace. (čti Klery a Džejs)

Je měsíc po porodu a já se právě vrátila z nákupu. Sotva jsem otevřela dveře, zalapala jsem po dechu. Všude byly svíčky a růže a hrála tu pomalá hudba. Adrien stál ve dveřích a začal mi sundavat kabát. Pak mě posadil ke stolu se svíčkami a vínem a začal nosit večeři.

Po večeři mi řekl ať zavřu oči.,,Můžeš je otevřít." Otevřela jsem je a viděla Adriena, jak přede mnou klečí.,, Marinette, má lásko. Si jediná dívka mého srdce. Chtěl bych vedle tebe každou noc spát, ležet vedle tebe, dotýkat se tě a umírat s tebou. Marinette... Vzala by sis mě?"

Kouzelná beruška a černý kocourKde žijí příběhy. Začni objevovat