five

434 59 0
                                    

Následovala jsem ho až na půdu, která byla celá pdo prachem a pavučinami, bulo tu hodně starého nábytku a nebudu vám lhát i ve dne to vypadalo děsivě.

Ale musím uznat, že kdyby se to tu opravilo, a byl by tu normální nábytek s dekorací vypadalo by to hezky.

,,Tady.." řekl a ukázal na truhlu, na které byl obří pavouk. 

,,Toho se nedotknu." řekla jsem vážně a koukla na něj. Mám hrozná strach z pavouků, takže šance, že se toho dotknu je nula k milionu.

,,Chceš se o mě něco dozvědět nebo ne?" koukl na mě se zatnutými zuby a měl mírně pokrčené obočí.

Polkla jsem a tyčí, kterou jsem měla po ruce jsem pavouka i s pavučinou smetla z truhly. Klekla jsem si a následně truhlu otevřela. 

Jako první mě zarazila zbraň. Vyndala jsem ji a prohlížela si ji. Po chvilce koukání jsem ji odložila a nahlédla do truhly, bylo tam několik klučičích triček. Jedno jsem vyndala a přiložila si ho k tělu, koukla jsem před sebe, na místo, kde se nacházelo zrcadlo. 

Neuniklo mi nic, ani Calum stojící za mnou. Jeho čokoládové hnědé oči sledovaly každý kousek mě. 

,,Bylo moje oblíbené." řekl mi a založil si ruce na hrudi.

,,Můžeš si ho nechat." dodal a mírně se pousmál. Otočila jsem se na něj a v rukou dále pevně držela černé tričko s nápisem Nirvana na hrudníku. 

,,Poslouchal si je, nebo si to měl jen jako značku?" uchechtla jsem se a koukala na něj. 

,,Mám vytříbený vkus na hudbu." uchechtl se. Zase jsem se otočila a nenápadně si k tričku přičichla, jestli jste si mysleli, že to za několik desítek let vymizelo, tak ne. Tričko bylo prosáklé levnou kolínskou s lehkou vůní vanilky.

,,Hezky si voněl." špitla jsem s lehce narudlými líci, protože Calum stál přede mnou a pozoroval mě. Jen se uchechtl a já radši dál koukla o bedny, kde se nacházelo několik vinylových desek a přesně ta levnější kolínská. Vzala jsem ji do rukou a přičichla k ní.

,,Tím budu postříkávat tvoje oblečení, abych měla pocit, že si reálně se mnou."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Glowing in the DarkWhere stories live. Discover now