fourteen

383 57 0
                                    

Ve třídě jsem si jako obvykle sedla do mojí popsané lavice a položila na ni hlavu, ráda jsem na lavici psala citáty. 

Hodina začala, a jako moje obvyklá aktivita bylo psaní si po rukou. Vzala jsem si tenký černý fix co jsem měla v pouzdře, a začala jsem si čmárat na ruku obrazce. 

Upřímně? Byla jsem tak hubená a moje kůže tak tenká, že úzký hrot fixu mnou procházel jako skalpel. 

Zatím co učitelka měla tu tendenci odříkávat nějako složitou látku, kterou bych se měla učit, jsem si stihla pokreslit ruku a taky jsem za celou hodinu dokázala chytit tři pokemony

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zatím co učitelka měla tu tendenci odříkávat nějako složitou látku, kterou bych se měla učit, jsem si stihla pokreslit ruku a taky jsem za celou hodinu dokázala chytit tři pokemony. Řekněme, že Eevee na katedře učitelky se nadalo odolat. 

Hra sice stupidní, ale je to dobrý zabiják času a vrah baterie mého mobilu. 

Další hodinu jsme měli mít tělocvik, spíš oni měli. Já seděla na lavičce jako obvykle. Měla jsem uvolnění, řekněme, že moje tělo a míčové sporty nejsou dobrá kombinace. Upřímně, asi bych se zlomila při prvním nárazu míče na moje křehké tělo. 

Po tělocviku přišla matematika a potom další nudné hodiny, kde jsem nevěděla jestli umírám, nebo ještě stále dýchám. 

Moje myšlenky se upíjeli na to za a: co doma sním, za b: na jaký seriál se kouknu a za c: co asi dělá Calum. Chápu, neměla bych na něj myslet jenže. To nejde, jsem v koncích, nevím co dělat. 

Měla bych se zaobírat Michaelem, se kterým momentálně chodím, nebo Calumem, i když vím, že když ochutnám jeho dokonalé rty tak všechno skončí? 

Glowing in the DarkWhere stories live. Discover now