vi

872 66 3
                                    

''Ai grija in cine te increzi, diavolul a fost candva un inger.''

[ANGEL POV]

Simteam nelinistea croindu-se in mine cu fiecare secunda care trecea si el nu-mi dadea niciun raspuns. Era prins adanc in ganduri dar ma privea intens, studiindu-ma. Pot spune ca era confuz de decizia lui si nu-l condamn. Sa faca ce i-am spus sa-i faca lui Alexander nu era usor, defapt, era chiar foarte periculos. Nimeni n-a indraznit sa fure ce-i apartinea si cei care au incercat, acum era morti. Pe Alexander nu-l poti ierta usor. Daca Harry decide sa ma ajute sa scap isi va pune propia viata in pericol, dar ceva inauntrul meu imi spunea ca pe el nu-l intereseaza sau ii este frica de Alexander. Imi amintesc cum se comporta in jurul lui.

''Deci?'' l-am indemnat sa vorbeasca, uitandu-ma la mainile mele care erau aproape de ale lui. Isi miji ochii la mine apoi uitandu-se la mana mea inainte sa-si intoarca privirea la mine.

''Avem o intelegere, domnisoara Starr.'' a spus el cu o voce profunda si imi lua mana, scuturand-o in semn de confirmare a intelegerii noastre. Am zambit pe jumatate la el lasandu-mi mana sa alune pe langa corpul meu, astepandu-l pe el sa spuna ceva.

''Te voi astepta maine la mine in studio dar din moment ce nu stii unde este o voi trimite pe Agnes sa te aduca. Pana atunci te vreau in camera ta si sa nu te ratacesti in jurul casei.'' a spus el cu aprime si eu am dat din cap, fara sa obiectez sau sa spun altceva. Eram fericita ca era de acord cu ce am spus si nu voiam sa fac ceva care sa-i schimbe decizia si planurile mele.

''Pot pleca acum?'' l-am intrebat.

''Da, poti pleca, domnisoara Starr.'' a spus el facand semn spre usa din spatele meu, el asezandu-se din nou pe scaunul lui din piele, uitandu-se la niste hartii. Am pastrat linistea parasindu-i biroul, inchizand usa cu grija, odihnindu-mi spatele pe ea, lasand afara un oftat mic. Mi-am masat tamplele cu mana incercand sa ma relaxez. Nu as indrazni sa-i vorbesc asa lui Alexander dar cu Harry, am facut-o.

Un mic zambet mi-a aparut pe fata cand am realizat ca incepand de azi in patru luni voi fii libera din nou ... fara Alexander, fara Dollhouse, fara Harry. M-am impins in usa de la sufragerie intrand inauntru unde Agnes curata praful cu un pomatuf.

''Buna din nou Agnes.'' am spus linistita, facand-o pe Agens sa-si intoarca privirea spre mine. A zambit la mine mijindu-si ochii.

''De ce esti asa fericita dintr-o data?'' ma intreba ea, apropiindu-se de mine cu o privire curioasa.

''Sa spunem doar ca am un moriv.''

''Deci intalnirea ta cu Mr.Styles a mers bine ?'' a intrebat din nou asezandu-se pe canapea, aratand spre locul de langa ea facandu-mi semn sa ma asez.

''Da, chiar a mers bine.'' am spus, luand un loc. A dat din cap dar expresia ei era sceptica si nemultumita. Nu puteam intelege de ce se comporta asa. Care-i problema ei?

''Spune-mi.'' i-am cerut iar ea isi ridica privrea la mine uitandu-se cu ochii ei mari si caprui, scuturand din cap.

''Nu e nimic.'' a spus, falsand un zambet.

''Spune-mi. Daca este ceva care se refera la mine atunci am dreptul sa stiu.'' i-am spus, punandu-mi mana pe umarul ei, incurajand-o.

''Sa fiu sincera sunt ingrijorata.''a spus ea confuza, incruntandu-se.

''Pentru ce?''

''Sti ca trebuie sa fi atenta cand esti langa Mr.Styles. Il cunosc pe baiat de cand s-a nascut, am lucrat pentru parintii lui inainte si stiu cum este. Poate vei gasi asta amuzant, pe mine avertizandu-te cu privire la un baiat care imi este ca un fiu , dar simt ca trebuie. Harry a fost candva un baiat linistit tot timpul cu zambetul pe buze dar apoi niste lucruri teribile i s-au intamplat si el s-a schimbat. A pierdut pe cine iubea, urmand o cale intunecata... poate sa fie periculos cateodata. Este rau, cu inima rece si un barbat intunecat acum. Nu a mai ramas nimic din vechiul Harry. De asta trebuie sa fi atenta. Nu-l crede asa usor.'' s-a orit uitandu-se la mine. Inca incercam sa procesez tot ce mi-a spus. Ma simteam usor confuza. El nu parea asa rau. Stiam ca inca ascude lucruri, el era un barbat misterios dar nu parea ca are intentii rele cu privire la mine.

Nude » h.s (tradusa)Where stories live. Discover now