17.Rész- Szeretlek... Elenor

353 17 0
                                    

Csend volt az autoban amiben épp Niallék utaztak. Furcsamód még June sem beszélt mindenki azon godolkodott, hogy vajon sikerul a tervuk? Vajon épp borrel megúszák? Egyáltalán élmég Elenor?

Azt utobbiért főleg Niall agodot, mivan ha a lány halott? Azt nem élné túl. Túlságosan szereti. Már félúton járnak Bradford felé és már bőven éjfél de még álmosság nyoma sincs sengi arcan. Furcsa lehet így látni ezt a kis társaságot, csondben de semmiképp nyugottan, azokat az embereket akik a jó kedvünkről híresek,mégsem mosolyogtak már jó ideje. Harry és Louis valamit sugdoloztak mire mindenki felfigyelt, de utána újra csak a motorzúgását majd az eső halk kopogását lehetett hallani a tetőn és az ablakon.

-Srácok. - töri meg a csendet June. - Ha oda érünk Niall és én megkeresük Elenort. Mindenki más figyeli a terepet és ha gázvan orvosoja a hejzetet. Ha meg kell olnötök valakit inkabb az ő vérük folyón mint a miénk értve vagyok? - hangja életmódást nem tűrően hangzik a szavakat erősen megnyomja. A kis társaság egyhangúan bologat es igenez.

Bő egy óra múlva megérkeznek a városba , kihalatak az utcák csak néhol látni egy-egy részeg fiatalt. Liam az ülés alól előhúz egy elég méretes táskát amit az ölébe hejez és kinyit. A táska többeközt három Colt M1911 és négy darab Beretta M9-es lőfegyvert, mellete még néhány toltény volt mindenkinek nyomott egy-egyet a kezébe majd a táskát, vissza csúsztatta az eddigi hejére.

Percek múlva ki érték újra Bradford külterületére ahol egy elhagyatott földúton haladtak végig. Niallben tombolt a bosszú vágy és csak azon járt az agya, hogy megőlje Elenor elrablóját. Nem ált arra kész, hogy elveszitse.

-Ez lesz az. - suttogj June. Niall leállitja a motrot majd hallkan kiszálnak az autóból, a fegyvereket élesítik, Louis és Liam előre mennek mögöttük, Niall majg June. Harry és Zayn szorosan utánnuk...

A házban Elenor épp a kék foltyait számolgatta és néhha néha fel sziszenget ha véletlen megnyomga valameiket. Azon gondolkodik hogyan élhette túl az egészet, hogyan lehet, hogy nem halt meg? Hirrtelen egy nagy csattanást hallot mire gondolkodás nélkül felpatttant és elkezdte ütni az ajtót.

-Segítség itt vagyok!-Hajtotta egyre csak keservesen, mire észbe kapott könnyei is fojtak. Az járt az eszében csak, hogy Niall az eljött érte. Az ajtót még erősebben kezte ütni már szinte recsegett a vastag fa ajtó.

-Kurva életbe valaki könyörgöm valaki..! - szipogja majd lecsúszik a földre.

June és Niall elindultak a házat végig kutatni, minketejükben tombolt az adrenalin. Hangos dörömbölésre lettek figyelmesek majd egy sutyorgásra sietős léptekkel indult meg Niall a hang fele.

-Elenor te vagy az? Elenor! - doromböl az ajton mire a túloldalán a lány felugris es viszza szól neki.

-Igen! - próbál hangosan kiabálni de csak szinte suttogás jön ki torkán. Niall elkezdi az ajtót rugdosni de nem bírja ki rúgni. June trappol mellé majd egy ügyes célzással a zára meg huzza a ravaszt és szét pattam a zár. Elenor hirrtelen lép ki az ajton és veti Niall karjaiba magat. Csak zokog,olyan szorosan öleli magához ahogyan csak tudja, ezt a fiú is viszonozza.

-Óó.. de megható találkozás . Hül hüp. - nevet fel Jack a háttérből . - Olyan kis naivak vagytok, mitgodoltok nem hallom meg a dörömbölést meg a pisztoly durranását? - nevet jó izűen még mindig. - naivak és hülyék vagytok.-Jack hirtelen indul meg Niall felé és húzbe egyet a fiúnak aki kicsit meg szédült a váratlan ütés miatt, nem sokára kapná a következőt de kitér előle ezért csak vállát talalja el az ütés. Niall össze szedve erejét orron vágja Jacket aki elléggé elszédül, ezt kihasználva ujjab és ujjab utéssel jutalmazza Niall. Pulzusa az egekbe szökött és csak ütötte Jacket. Jack egy pisztojt húzott elő és Niall felé szegezte majd meg huzzta a ravaszt. A fiu a fájdalomtól felordított majd erőtlenül zuhant a földre .

Elenor neki ront Jacknek az összes düh, fájdalom összegyült benne, tombolt, minden erejét össze szedte és gyomorszájon ütötte Jacket mire az össze rogyott, ezután arcaba térdelt és felrúgta majd kivette June kezéből a pisztojt és neki szegezte.

- Mier készulsz Elenor? Talán leakarsz lőni ?Ugyan szegény párán már úgysem segít - vonja fel a szemöldökét és nevet fel amitől meg villan véres fogsora.

-Azt mondtad nem félsz a haláltól igaz? - néz a szemébe a lány. - pedig kéne. -sziszegi fogai közt majd meg húzza a ravaszt, erősen zihál és zaklatott . Oda rohan Niallhöz, bordái alatt erősen vérzik a lőtt seb, halál sálpladtan szorítja a sebet görcsösen a fiú.
El hirtelen rogyott mellé, le a földre. A fiú fejét az ölébe vonja, majd lágyan ajkaira nyomja övéit.

-Minden renben lesz. Csináljatok már valamit az istenért. Nem igaz... - zokogja a már ott lévő 4 fiúnak akikért June ment el pillanatokkal ezelőtt. Lassan vette a levegőt Niall . Szinte remeg a fájdalomtól - Tartski kérlek ... Könyörgöm. - szipogja Elenor. A négy fiú felsegíti Niallt és ki hurcolják az autóba.

Gyorsan beszálnak majd Zayn beindítja a motort. Niall félig Elenor ölében van és a lány zokogva simogatja annak haját, arcát .

- Szeretlek.. Elenor.. - nyöszörgi Niall. A lány még erősebben kezd zokogni a fiú szavain.

Niall eddig szerelméért küzdött, most már az életéért. Vajon ezt a csatát is megnyeri, vagy vesztesként kerülki a háborúból?

Sziasztok!

Ezer éve nem hoztam részt, szégyellem magam, rengeteg tanulni valóm volt és lesz is még de márcsak 20 nap a suliból. YEHHH!!! kívánja a szünetet?

És még az a nagy hejzet, valószínű, hogy még egy rész és az epilógus sajnos. Viszont terveim szerint nyáron ki kerül a Remény újra mert rengeteg ötletem van hozzá.
Szerintetek életben marad Niall?

Puszi♥

Betti

Az Örökké Most Kezdődik [befejezett]Where stories live. Discover now