4.Lucrurile incep sa se indrepte...

368 19 10
                                    

(Perspectiva Avei )

In timp ce mergeam spre "Vechea casa " , tot felul te ganduri imi treceau prin cap . Daca nu o sa vrea sa ma vada ? Daca nu o s-o pot opri? Ma gandeam cum sa fac sa o opresc sa plece . Adevarul e ca ma gandeam cum sa imi cer scuze . Aceste luni in care nu am fost langa ea au fost oribile . Nu spun ca nu mi-a placut cu Zayn , din contra el si baietii m-au facut sa ma simt minunat , dar nu era acelasi lucru . In sfarsit am ajuns in fata casei . Am oprit si am deschis usa gandindu-ma daca era bine ceea ce faceam . M-am dat jos si am mers cu pasi repezi spre casa . Am deschis usa asteptand sa o vad pe Cher . Dar surpriza a fost mare cand nu am vazut-o pe Cher ci pe Louis . O ajuta pe Cher cu bagajele . Am ramas cu gura deschisa , parca vazusem o camila cocotata pe un elefant in costum de baie

.-Ce cauti tu aici? ma intreba Cher .

-Am venit sa incerc sa te opresc sa pleci , dar cineva a luat-o inaintea mea . Ce cauta Louis aici?

-Parca nu iti mai pasa de mine sau de orice legat de casa asta . Si Louis a venit sa ma ajute cu bagajele . spuse Cher de parca era ceva normal sa se intample asta .

-De ce spui asta?? Chiar daca ne-am certat esti inca sora mea si e normal sa imi pese de tine . Adevaratul motiv e ca am venit sa imi cer scuze . Nu voiam sa ne certam asa , ma asteptam ca tu sa intelegi relatia mea cu Zayn . Si nu as putea sa rezist stiind ca tu esti in Boston , iar eu aici . am spus cu lacrimi in ochi . Niciodata nu mai fusesem despartite . Oriunde mergeam eu , venea si ea si invers . Eram dispusa sa ridic eu steguletul alb decat sa o stiu singura prin Boston .

-Se pare ca ti-ai dat si tu seama cat de mult ai gresit . Insa nu asta conteaza . Ceea ce conteaza e ca si eu vreau sa imi cer scuze . Nu imi imaginam niciodata ca ne vom certa vreodata . spuse Cher cu o emotie puternica in glas .

(Perspectiva lui Cher) Ma simteam atat de usurata ca insfarsit ii spusesem ca imi pare rau . Fara sa mai stau pe ganduri am alergat spre Ava si am strans-o puternic in brate . Ea a inceput sa planga , la fel si eu . Louis se uita la noi mai-mai ca va incepe si el sa planga . In adancul inimii stiam ca imi place de el , chiar daca nu recunosteam asta .

-Awww , ce impacare frumoasa . Aproape mai dulce decat morcovii . spuse Louis . Am inceput sa radem toti trei . Situatia revenea la normal .

-Stii ca nu pot sa nu plec in Boston , nu? Macar pentru cateva luni . Am muncit din greu ca sa ajung la aceasta universitate .

-Chiar trebuie??

-O sa stau doar cateva luni , nici nu o sa stii cum va trece timpul . Te voi suna in fiecare seara . -Bine , daca asta iti doresti tu , eu iti respect decizia . Ia stai putin . Voi doi sunteti impreuna ?? ma intreba Ava .

-God , nu . Am venit doar sa o ajut cu bagajele si sa o duc la aeroport . zise Louis .

(Perspectiva lui Louis)

Imi doream sa fim impreuna dar stiam ca nu se va intampla niciodata . Era asta de draguta , mai draguta chiar si decat unicornii . Dar speranta moare ultima . A venit si momentul in care am pornit spre aeroport . Bineinteles ca a venit si Ava cu noi , iar daca a venit Ava a venit si Zayn . Cher s-a urcat in avion , lasandu-ne singuri .

-Frate , ce-i cu fata asta plouata ?? Zici ca s-ar fi interzis morcovii . imi spuse Harry . -Nimic , si daca se interzic morcovii stii ca eu ma sinucid . am spus eu cu o voce amenintatoare. -Baieti , haideti sa mancam ceva . spuse Niall. Deja am stat prea mult .

-Ma gandeam cand vei spune asta . spuse Liam incepand sa rada . Am pornit cu totii ( si cand spun cu totii ma refer si la Ava ) spre KFC . Ava si Zayn erau asa draguti impreuna . Deja imi doream tot mai mult sa fiu cu Cher .

Chiar asa am ajuns? Sa te iubesc?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum