7.5 zile perfecte ( part II )

273 11 1
                                    

(Perspectiva lui Cher )

Ma trezesc cu o imensa si groaznica durere de cap . Parca eram mahmura . Stai , ce-am baut aseara ?? Ciudat , nu imi amintesc . Nota pentru sine : Intreaba-l pe Harry ce ai baut aseara .

Stateam si ma uitam ca proasta pe tavan , gandindu-ma si retrait seara trecuta . A fost minunat . Harry e un amic pe cinste . M-a uimit lejeritatea cu care a ingnorat fanii . Adica daca as fi fost eu in locul lui as fi fost tare nervoasa . Dar , bineinteles , nu sunt . Totusi un gand nu voia sa iasa din mintea mea . Eram tare curioasa sa vad cu cine imi voi petrece aceasta zi . Am ramas la ideea cu " alesul la intamplare " pentru ca sincera sa fiu nici eu nu stiam pe cine sa aleg .

-Pe cine sa aleg...pe cine sa aleg...mormaiam eu in soapta .

-Nu mai tot mormai atata . Unii oameni vor sa doarma . imi striga o voce morocanoasa si extrem de somnoroasa .

Am sarit din pat , speriata de voce . Nici nu realizam ca Louis e langa mine . 

-Scuze...nu am vrut . am spus eu inca stand in picioare . Stai , de ce te uiti asa la mine ?? il intreb eu confuza . 

Il vad cum se uita atent la mine parca " prins in ceva " . Ma uit la mine sa vad care era motivul atentiei sale si ma vad in minunata mea lenjerie intima neagra din dantela . 

-Ce te uiti ca un idiot la mine ! strig eu rusinata . Da-mi ceva cu care sa ma acopar .

Louis se uita dezamagit la mine si imi da patura cu care incerc sa imi ascund corpul . Ma duc , de fapt incerc sa fug , spre baie , unde sper ca voi scapa de toata rusinea asta . Eram o persoana pudica si rusinoasa , desi trecutul meu spune altceva . M-am bagat repede in dus , apa calda invaluindu-mi tot corpul . Cel mai bine ma simteam cand vedeam cum ploua si la dus . Ies din baie infofolita in trei prosoape si tinand bine de ele in " semn de precautie " . 

Am rasuflat usurata ca nu era nimeni in camera , asa ca mi-am luat o pereche de blugi si un tricoul alb cu Londra si am mers jos in bucatarie , fiind sigura ca o sa fiu bombardata cu intrebari gen : " Cum a fost ?" " Te-ai distrat ?" etc . 

-Neata ! le spun eu somnoroasa lui Liam si Avei .

-Neata ! spuse Liam pregatind micul dejun .

-Stai , nu era treaba lui Niall sa faca de mancare ?? il intreb eu pe Liam zambind . 

-Ba da . Dar cred ca m-a corupt sa fac eu in dimineata asta . spuse el razand .

-Ava , da . A fost minunat . M-am distrat de minune si nu cred ca e nevoie sa iti raspund la toate intrebarile tale . ii spun eu repede . 

-Parca i-ai citit gandurile . spuse Liam atent la clatite . Esti cumva medium si nu stiu eu??

-Suntem gemene ! a spus Ava zambind . Si cica esti cel mai destept. spuse ea in soapta . 

-Liam , sa nu crezi ca  am uitat . ii spun eu amenintandu-l cu o furculita . 

-Stai . Doar nu vrei sa ma ranesti cu o furculita . Nu vezi cat de dragut sunt?? imi spuse el prefacandu-se speriat . 

-Ah , nici gand . O sa iau o lingura de la restaurand deaia in care ti se vede reflexia , iar minunata ta lingura o sa sfarseasca intr-un tomberon . ii spun eu cu o voce periculoasa . 

-Bine , bine . Iarta-ma . spuse el rugandu-ma .

Ma duc la el si il imbratisez " prieteneste " , asigurandu-l ca nu ii voi face asa ceva . 

( Perspectiva lui Niall )

Pentru prima oara il las pe Liam sa faca micul-dejun in locul meu . Eram prea obosit ca sa ma ridic din pat . De unde oboseala asta?? Ei bine , aseara fusese ziua unei prietene foarte bune care si-a tinut ziua intr-un club . Cred ca am ajuns acasa pe la 5 a.m. Din putinele mele amintiri imi amintesc ca am ajuns acasa si m-am trantit in pat imbracat , cu tot cu papuci . 

Chiar asa am ajuns? Sa te iubesc?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum