Ilk tanısma

85 4 2
                                    

OYUNCULAR:
EDA EGE
ECE EFE
GÖZDE ÇAĞATAY
DAMLA EMRE
(Bizim kızlar) (Yeni arkadaslar EDA'DAN...
Her zaman ki gibi okulda arkadaslarimla takiliyodum okulda herkes bizden korkuyodu cunku cevremiz cok genisti ayrica belalı kisilerdendik.Okula bugün yeni bi cete daha geldi her ne kadar dikkatimi cekmesede bizim kizlari etkilemeyi basarmışlardı cool bir yürüyüsle yanimizdan gecerek okula giris yaptilar.Ders zamani gelmisti ve herkes bahceden siniflara dogru gitmeye basladi ilk derse girmek istemiyodum ama kizlarin zoruyla mecburen bende peslerinden sinifa girdim.Ders baslamisti ve kapi calinarak Mudur Bey iceri girdi...
SUPRIZZ :)
Okula gelen o dort kiside bizim siniftalar....
Haberi duyar duymaz her ne kadar sinifta ki erkekler cok sevinmesede bizden haric diger kizlar sevincten ne yapacaklarini sasirdilar bizim kizlari etkilemeyi sadece bahcede basarmislardi herkes dersi birakmis onlari izliyolardi egolarini tatmin etmekten baska bir sey deildi bu yaptiklari.
Zil caldi her zamanki gibi kantindeki yerimize dogru gidiyoduk ki orada baskalarinin oturdugunu gorduk biraz daha yaklasinca bunlarin bizim sinifa yeni gelen cocuklarin oldugunu anladik ama orası bizim yerimizdi ve bizden baskası da oturamazdı.Yanlarina dogru ilerlemeye basladik.
GOZDE'DEN...
Kantine dogru ilerliyoduk biden her zaman oturdugumuz yerin dolu oldugunu gorduk ve biraz yaklasinca bunlarin bizim sinifa gelen o cool cocuklarin oldugunu gorduk.Bizim kizlar bilmese de beni az da olsa etkilemeyi basarmisti isminin Cagatay oldugunu bildigim cocuk.
Yemyesil gozleri, kumral sacları, mukemmel fiziğiyle kızların ideali olan bi erkekti ve dıs gorunusu benle uyusuyodu benim de mavi gozlerim sarı saclarım ve cok guzel bi fizigim vardı.
Yanlarina gelmistik cok derin bi sohbet ediyolardı ta ki bizi gorene kadar hepsi sustu ve anlamsiz yuz ifadeleriyle bize bakmaya basladilar bizde baskalariyla konusmayi baslattiran hep Ece olurdu ve yine baslangici o yapti.
ECE'DEN....
Yanlarina gitmistik ve hepsi susmus bizi dinliyordu her zaman ki gibi konusmaya ben basladım pesime zaten kızlar takılacakti.
Tam karsimda buyuk kahverengi gozleriyle gozlerimin icine bakan bi cocuga bakarak konustum:
-Burasi bizim yerimiz kendinize baska oturacak bir yer bulun dedim.
-Hepsi birden yuzlerine tebessum yerlestirdiler ve hepimizin sinirini tavan yaptiklarinin farkinda deildiler bizim kim oldugumuzu bu okulun neredeyse hepsini hastanelik ettigimizi bilmiyolardi ama anlasilan bunlara da ogretecektik.
DAMLA'DAN...
Okulda ki bir gunumuz normal gecmiyodu artik birilerini dovmek, hastanelik etmek hobimiz olmustu ama bu yeni gelen cocuklar bunun farkinda deildiler.Ece her zaman ki gibi bizden once konusmaya baslamisti hep de ole olurdu Ece konusmaya baslar pesine ters bi durum olursa bizde konunun icine dalardik.Bugun oldu bu olay Ece masadan kalkin dedigi an hepsi gulmustu ve biz gercekten sinirlenmistik.Hepimizin ayri ozellikleri olsada birimize bulasanin agzindan burnundan getiriyoduk o yüzden zaten okulda hic kimse bize bulasamiyodu.Sira bendeydi gulmelerine daha fazla katlanamayarak elimi masaya sert bi sekilde vurdum o cok tatli gulen arkadaslar biden afalladilar ve hemen ciddilestiler bu sefer gozler bendeydi...
-Bu masa bizim burdan kalkin demistik olay cikarmadan uzasaniz iyi olur dedim bana bakan gozlerden yesil olanina ve simsiyah saclariyla her ne kadar dikkat ceksede benim uyuzuma giden ismini bilmedigim cocuga bakarak.
EGE'DEN..
Okula yeni gelmistik Mudur Bey hepimizi ayni sinifa koydugundan sikinti cikmamisti ilk dersin bitmesiyle kantine inip biraz oturmak istemistik okulu birakmis bize bulasanlardan bi grubu konusuyoduk cok derin bi sohbetteydik ki yanimiza dort tane fazla guzel kiz geldi hepimiz susup ne diyeceklerini bekliyoduk ki ela rengi gozleriyle uzun kahve tonu saclariyla dikkati uzerine toplayan bi kiz masadan kalkmamizi bu masanin onlarin oldugunu solemisti hepimiz gulumsemistik sonra adini bilmedigim kizlarin hepsi cok ciddilestiler bi ara korkmadim deil yanimda benim dikkatimi cekmeyi basaran mavi gozleri ve kahve sirtina kadar uzanan kivrimli saclariyla cok guzel duran adinin Eda oldugunu bildigim bi kiz beni simdiden kendine baglatmisti cok sert bi görünümü vardi hepsinin ama hepside burbirinden guzeldi.
ÇAĞATAY'DAN...
Karsimda duran kizlardan birisiyle goz goze geldik dis gorunusleriyle ic gorunuslerinin alakasi yoktu cok tatli duran kizlar biden cok sinirlendiler bnse sadece bna bakan iki cift gozlere dalmistim asik mi oluyorum ne??? Ama hemen kendimi toparladim cunku su an bizle dovusmeye gelmislerdi arkadas veya baska bi sey olmaya deil hmn Ege ye dondum adinin Ece oldugunu ogrendigimiz kiz onlarin sozcusuydu biz de de o isi Efe yukleniyordu ki ayni seyi yine yapti.

Kavusamayan AşıklarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin